Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andrea222 píše:
Tak teď řekl Zeman pěknou hnusárnu…prý vám nerozumí ani Němci…
No má úrověň…
Karel to ale uznal. Sám přiznal, že žbrblá. Což je podle mě potvrzení toho, že česky umí výborně, protože takovýhle výraz může použít jenom čech. ![]()
@marye píše:
Myslím, že pisatelka se snažila naznačit, že nejvíce léků kupují lidé, kteří nemají na rozhazování - matky s malými dětmi, invalidní a starobní důchodci… to nebylo poskytování prostoru pro šíření rasové nesnášenlivosti
Jak víte na koho může být narážka? já myslela sociálně slabý jsou ti, kteří NEPRACUJÍ!!! PROČ DO TOHO PLETETE RASU? MÁ TO SNAD NĚJAKOU SOUVISLOST?
Pan Zeman je lepší řečník než Schwarzenberg, to nikdo nezpochybnuje.
Nekdo se tu ptal, jestli jsme videli syna ve zprávách? Já jo a teda je to asi poprvé, co jsem ho zahlédla rádoby naživo a ne na fotce. A na to, že se v zahraničí narodil a sem se dostal až po revoluci, tak mluví obstojně česky. KDo ho to asi naučil. Jo a ještě jsem na ČT1 pro změnu, videla dobový rozhovor s Schwarzenbergem z roku asi 1989 a mluvil tam naprosto plynně česky ![]()
@Anonymní píše:
Jak víte na koho může být narážka? já myslela sociálně slabý jsou ti, kteří NEPRACUJÍ!!! PROČ DO TOHO PLETETE RASU? MÁ TO SNAD NĚJAKOU SOUVISLOST?
hmmm… v tom případě jsem také sociálně slabá. momentálně nepracuji a pobírám sociální dávky (rodičovský příspěvek) ![]()
@nestela píše:
Karel to ale uznal. Sám přiznal, že žbrblá. Což je podle mě potvrzení toho, že česky umí výborně, protože takovýhle výraz může použít jenom čech.
Těma až trapnýma osobníma útokama si to podělal…říct někomu ať si to nebere osobně a urazit ho, to umí málokdo… ![]()
@MartinaIrena píše:
No tak tos měla volit Dientsbiera, to je aspoň sociální demokrat.
toho taky ne, když je se tu opět vytáhl problém Karlova dvojího občanství. JD jr. ho má taky
, ten asi taky není „náš“ ![]()
a zas tak-téma DPH atd. atd. Toto nejsou parlamentní volby. Za rok a půl (nebo dřív) ať volí ty, co jim to leze krkem, Zemanovce, ČSSD nebo pro mě za mě ty komouše…ale s prezidentskou volbou to nemá nic společnýho. Jen se to prostě hodí Zemanovi do kampaně (aby se mohl furt tasit s Kalouskem a furt lidem připomínat, že vlastně je to asi Karlovo siamské dvojče).
@kolik píše:
@Jaannii Taky nechapu, jak nekdo z mladsi generace muze volit Zemana, ale to je stejne, jako kdyz mlady lidi volej komunisty. Vetsinou o tom vedi pendrek a daji na fraze typu levnejsi toto a vetsi duchody. Ze pak budou nase deti na tom jeste hur nez dnes my, to uz je za jejich chapajicim horizontem.
To není „Jako když volí lidi komunisty“. Zeman byl v KSČ!
@terinka4444 píše:
Ale nelhal, ne?
@marye píše:
hmmm… v tom případě jsem také sociálně slabá. momentálně nepracuji a pobírám sociální dávky (rodičovský příspěvek)
Předpokládám, že ho jednou pobírat přestanete a vrátíte se do práce. V to je zásadní rozdíl… ![]()
@marye já jsem asi hodně natvrdlá, ale tu placku jsem nějak nepochopila
Já mám Karlovu sebeironii neskutečně ráda, ale toto už je asi (pro mě) nějak přes čáru, smysl mi uniká.
@Anonymní píše:
Předpokládám, že ho jednou pobírat přestanete a vrátíte se do práce. V to je zásadní rozdíl…
chci vám jen dokázat, že vaše „definice“ jsou poněkud omezené… krom toho ti, které zřejmě máte ve svých narážkách na mysli, v mnoha případech pracují. ovšem načerno. hlavně kvůli exekutorům. ovšem znám spoustu těch, které zřejmě ve své definici na mysli nemáte, kteří to dělají podobně. čistě ze ziskuchtivosti. podpora je hezká věc.
tímto tuto debatu ukončuji. je nesmyslná a není k tématu. navíc s někým, kdo musí pro podobné názory vystupovat anonymně, je to ztráta času.
@suwari píše:
Osobně si myslí, že vyhraje v 2.kole Karel. Štve mě to a myslím, že nebudu sama. Republiku to rozdělí na dva tábory. Ti, co budou volit Zemana, budou naštvaní, že vyhrál Karel a já budu mezi nima
Opravdu se za něj budu stydět jako prezidenta.Jako Klause třeba nemám ráda, ale aspoň má nějakou úroveň a umí mluvit. Karel neumí pořádně česky a má vadu řeči. Když někde usne na nějaké důležité schůzce, konferenci, státní návštěvě, bude všem ostatním leda tak pro smích
Aspoň bude mít Kalousek spojence, dokonce na Hradu!!
Ty jo, sorry, ale Klaus má úroveň? Jako v tom, že krade na kongresech tužky, svoji manželku podvádí s nějakou letuškou a nyní ještě omilostnil přes 32.000 zločinců? To je teda fakt úroveň! Raději budu volit někoho, kdo neumí třeba zpívat, ale nemá potřebu krást a nemá žádný škraloup tohoto typu. A v parlamentu usínají 2/3 poslanců, koukni se někdy na záznam ze sněmovny. Zbytek píše sms, svačí, šťourá se v nose a podobně!
@MartinaIrena píše:
To není „Jako když volí lidi komunisty“. Zeman byl v KSČ!
moji rodiče taky byli a neznám slušnější lidi, to není samo o sobě argument. být ve straně ještě neznamená někomu nutně škodit a ubližovat. vadí mi na něm jiné věci.
@suwari píše:
Osobně si myslí, že vyhraje v 2.kole Karel. Štve mě to a myslím, že nebudu sama. Republiku to rozdělí na dva tábory. Ti, co budou volit Zemana, budou naštvaní, že vyhrál Karel a já budu mezi nima
Opravdu se za něj budu stydět jako prezidenta.Jako Klause třeba nemám ráda, ale aspoň má nějakou úroveň a umí mluvit. Karel neumí pořádně česky a má vadu řeči. Když někde usne na nějaké důležité schůzce, konferenci, státní návštěvě, bude všem ostatním leda tak pro smích
Aspoň bude mít Kalousek spojence, dokonce na Hradu!!
Ty jo, sorry, ale Klaus má úroveň? Jako v tom, že krade na kongresech tužky, svoji manželku podvádí s nějakou letuškou a nyní ještě omilostnil přes 32.000 zločinců? To je teda fakt úroveň! Raději budu volit někoho, kdo neumí třeba zpívat, ale nemá potřebu krást a nemá žádný škraloup tohoto typu. A v parlamentu usínají 2/3 poslanců, koukni se někdy na záznam ze sněmovny. Zbytek píše sms, svačí, šťourá se v nose a podobně!