Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ohledne toho zbrblani Karla, ted jsme se divali na 20 let stare videp, na kterem hovoril Karel a bylo mu velice dobre rozumet a i slovni zasobu mel velmi dobrou.
@sopticek píše:
U mě jednoznačně Karel. A koluje teď na internetu tento dokument proti Zemanovi a právě kvůli minulosti bych Zemana nevolila. Stojí na to kouknout. Následky opoziční smlouvy, co podepsal Zeman s Klausem mají následky opravdu dodnes.
http://www.ceskatelevize.cz/…eme-nerusit/
A to je právě to zmiňované Zemanovo kamarádství s Klausem. Klaus tiše rozkrádal naši zemi a Zeman jako předseda vlády s ním v tom čile spolupracoval. Jako prezident by na 100% šel v jeho šlépějích. Proto ho volit prostě nemůžu.
Bojim se, ze Zeman bude prezidentem a Klaus premierem a budeme jak v Rusku.
Video jsem prave videla a nejlepsi byla super predrazena dalnice D47 a hlavne jak Zeman machal kladivem o zakladni kamen.
@Boriska píše:
Hlavně nevím, jak vám, ale mě přijde ta volba za 14 dní pozdě, v našem prostředí -přijde mi, že média to moc hrotí, kdo ví, kolik lidí odradí, že nejsou volby hned po týdnu (když to tak je u senátních voleb, tak nevím proč to nejde u prezidentských), že se na to prostě vyfláknou nebo je odradí mediální tlaka přijdou jen ti přesvědčení
jsem zvědavá
@elanaa píše:
Souhlasím…sama jsem z toho docela otrávená. Rozhodnutí už nic nepotřebujou, nerozhodní se stejně rozhodnou z minuty na minutu, takže jestli zítra nebo v pátek za týden je jedno a už abysme tu taškařici měli za sebou.
Za mě můžu říct, že bych mohla jít zítra klidně volit. Další týden k přemýšlení nepotřebuju. ![]()
@Miriska píše:
KarelPochopíte včas, že náš prezident je především reprezentace státu navenek? V češtině mu možná je rozumět méně, ale věřte, že čeština světovým jazykem opravdu není, zná i další minimálně 4. Kolik je v Evropě monarchií, Schwarzenberg je současný ministr zahraničí, stále v kontaktu s nejvyššími představiteli jiných států. Vedl Kancelář prezidenta Václava Havla, podpořil disidenty, chartu…takže možná určitá spojitost s Havlem a ten má v zahraničí výborné jméno.
A zapomente na pravici a levici…když si levice tolik let dopřávala, tak holt někdo to udělat musí. Čím dřív, tím mín to bude občana bolet. Ovšem čas už dávno vypršel, takže to bolí sakra a bude to jen horší.
Prezident má být osobnost, reprezentant…no nevím, lidový Zeman a jeho jedrná mluvá mi nepřijdou uplně vončo.
Souhlasím, prezident jedná zejména směrem do zahraničí. Co dělal Karel poslední léta? Byl a je ministrem zahraničí. Co dělal Miloš poslední léta? Byl důchodcem na Vysočině
![]()
@MartinaIrena píše:
Ty jo, sorry, ale Klaus má úroveň? Jako v tom, že krade na kongresech tužky, svoji manželku podvádí s nějakou letuškou a nyní ještě omilostnil přes 32.000 zločinců? To je teda fakt úroveň! Raději budu volit někoho, kdo neumí třeba zpívat, ale nemá potřebu krást a nemá žádný škraloup tohoto typu. A v parlamentu usínají 2/3 poslanců, koukni se někdy na záznam ze sněmovny. Zbytek píše sms, svačí, šťourá se v nose a podobně!
Nemá potřebu krást a nemá škraloup? A co ty milionový dotace na rybník? Ty měl vrátit, protože nedodržel termíny, ale krásně to s Kalouskem zametli pod koberec. Pak mě fascinuje, když slyším, že člověk jako KS nemá zapotřebí korupci a bla bla bla, protože je tak bohatý. Zvláštní, že mu tedy bylo zapotřebí tohodle…
@Alepoudaki píše:
Ohledne toho zbrblani Karla, ted jsme se divali na 20 let stare videp, na kterem hovoril Karel a bylo mu velice dobre rozumet a i slovni zasobu mel velmi dobrou.
Jojo, taky jsem to videla, mluvil krásně česky a plynně.
Jo a syna se zas reportéři Novy ptali, kolik mají pokojů na Orlíku
A on to počítal a vypadlo z něho, že 7. Tak se divili, jestli jim to stačí. A on: víte, jak drahé je topení?
![]()
@Anonymní píše:
Nedoufejte v politice opravdu neTo, že reformy nejsou potřeba máte od Zemana nebo od rudých bratrů, kteří ho budou podporovat? Ano, nehospodaří pouze jen se svými penězi, ale s penězi nás všech. Působí to dojmem, že asi víte víc než všichni ve sněmovně, to Vám nezbývá nic jiného než se do té politiky také nějak aktivně vložit a vysvětlit jim to tam…nebo rovnou poraďte řekům Zorbům, ti je také nepotřebují, ale siestu a 13-14-15 platy to velmi
To mám z vlastní zkušenosti s politikou. Asi vím víc. Bohužel. Žádnou stranu k tomuto zjištění jsem nepotřebovala.
@Calla píše:
Nemá potřebu krást a nemá škraloup? A co ty milionový dotace na rybník? Ty měl vrátit, protože nedodržel termíny, ale krásně to s Kalouskem zametli pod koberec. Pak mě fascinuje, když slyším, že člověk jako KS nemá zapotřebí korupci a bla bla bla, protože je tak bohatý. Zvláštní, že mu tedy bylo zapotřebí tohodle…
Někde jsem četla, omlouvám se, že nemám odkaz, že na nedodržení termínu pro obdržení dotací dostane pardon 90% z nich.
@andrea222 píše:
Do jiných států budou jezdit nakupovat asi tak, jako nám stávkující lékaři odešli do zahraničíoni tam na ně čekají s otevřenou náručí, možná že až se naučí jazyk…
tak pozor! Velké množství dopravců skutečně začalo naftu nakupovat za hranicemi. To není žádné tajemství.
Zemana ne. Nechci tu mít 25-30 let pořád dokola 2 stejný ksichty
![]()
S klausem tu byli 20 let, střídali se v různých politických funkcích a zkušenost s nimi již máme. Nepotřebujeme ji prodlužovat. Poslední Klausovou akcí byla amnestie, abychom nezapomněli na období, kdy zářil v parlamentu, ve vládě (pro zemana platí totéž). Kdyby byl Zeman prezidentem a Klaus premiérem, jak tu někdo napsal, tak to už by se mi asi začaly klepat ruce ![]()
Gross byl vůl a lump, tak zmizel. jako i další. zato tito dva byli vidět a slyšet, ať byli poslanci nebo premiéři, protože je to prostě baví. Jeden ať jde na Vysočinu a druhý ani nevím vlastně kam.. ![]()
@Anonymní píše:
Já nám všem hlavně přeji šťastnou ruku. Každopádně to bude jeden z nich. A podle mého Zeman nám může udělat více ostudy než si dokážeme domyslet. A odpůrci nynějšího prezindenta moc si tedy Zemanem nepolepšíte. Výroky VK se mi vždy zdály dost odvážný i když šly proti všem a nakonec se s odstupem času potvrdily viz. globální oteplování či EU. Lepší než lézt EU někam.
Co se potvrdilo na globálním oteplování??? ![]()