Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miriska píše:
Stejně ta stručnost Karla je skvělá![]()
Jak Miloš zkouší Moravce
No prostě je to starý známý Miloš, který má opět snahu ukázat těm okolo, jak on je nejchytřejší.
@Miriska píše:
Jak Miloš zkouší Moravce![]()
No prostě je to starý známý Miloš, který má opět snahu ukázat těm okolo, jak on je nejchytřejší.
@marye píše:
taky mám pocit, že to tu už několikrát naprosto zbytečně píšuale kdo nechce vidět, nevidí
Tak na to si můžete pustit, jak byl pan Zeman na VŠE a jeho slov ke zdanění. Zdanění příjmů klidně 60 %, zdanění podnikatelů, aby se od nich odsály penize do státní kasy a investice dát do rukou státu (at žijí předražené vládní zakázky i nadále). A snižování DPH se rozhodně nechystá také.
Nezlobte se na mě, ale Kája neumí mluvit. Odpovídá strašně krátce, ale podle mě je to tím, že o sobě ví, že prostě není dobrý řečník a tak mluví co nejmíň! ![]()
To Miloš je výborný řečník, ale asi tím stejně moc lidí nepotěší..všichni mají radši Karla, který pořádně neudrží myšlenku
@marye píše:
taky mám pocit, že to tu už několikrát naprosto zbytečně píšuale kdo nechce vidět, nevidí
Do jiných států budou jezdit nakupovat asi tak, jako nám stávkující lékaři odešli do zahraničí
oni tam na ně čekají s otevřenou náručí, možná že až se naučí jazyk… ![]()
Viděly jste dneska ve zprávách na Nově Schwarzenbergra juniora? To je taky dobrej kolík.
Čuměla jsem na něj a málem mi přetekla vana.
@elanaa píše:
Bohužel je to zas jen o tom, že to „vidíme“ my, co MZ nemůžem vystát. Kdo ho má rád a chce ho volit, ten si řekne „bravo, teď mu to zas natřel, blbečkovi“
jo, je to hodně o úhlu pohledu. takže Karel řekne něco ve smyslu, že on se nemusí tak dlouze vykecávat. sál ha ha ha, ten mu to nandal, ten je tak vtipnej. odpůrci si říkají: on k tomu tedy vlastně nic neřekl, to k tomu nemá co říct?! Miloš dokáže v dlouhém proslovu svou inteligenci, o které se u něj tedy pochybovat nedá, oklikou všechny napůl pozuráží, ale dokáže opravdu bystře argumentovat. druhá část sálu ha ha ha, ten mu to nandal. odpůrci si řeknou co je to za vidláka, ty jeho kecy ani poslouchat nebudu… co z toho plyne, si zase musí každý vybrat sám ![]()
No, Karel fakt mluví tak, že je mu veeeeeeeelmi obtížné rozumět (občas, občas je to zase lepší). Zeman je vynikající řečník, za to mu vždy patřil můj obdiv.
Zeman chce zavést daň z luxusu…co to je? budete se dřít a snažit a možná budete úspěšní, vyděláte větší peníze a pak přijde Miloš a řekne…tak zaplať jseš až moc dobrej…a bude na dávky ![]()
@marye přesně tak
Je to fakt o stylu humoru, jednání, povahách…co je komu bližší.
@suwari Zeman je kamarád Kalouska i kamarád Klause ![]()
Příspěvek upraven 18.01.13 v 22:16
Jako holky
kdyby vyhrál KS
umíte si představit jak říká Novoroční projev? Já mu teda prostě nerozumím a neumím si představit že říká víc jak 5 vět v kuse.
@Anonymní píše:
Jako holky![]()
kdyby vyhrál KS
umíte si představit jak říká Novoroční projev? Já mu teda prostě nerozumím a neumím si představit že říká víc jak 5 vět v kuse.
Dají mu titulky ![]()