Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
17.1.13 21:03
@Miriska píše:
Stejně ta stručnost Karla je skvělá :lol: :lol:
:palec: žádné populistické a líbivé řeči, které se dobře poslouchají :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
17.1.13 21:04

Jak Miloš zkouší Moravce :lol: :lol: No prostě je to starý známý Miloš, který má opět snahu ukázat těm okolo, jak on je nejchytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.1.13 21:05
@Miriska píše:
Stejně ta stručnost Karla je skvělá :lol: :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
17.1.13 21:07
Bohužel je to zas jen o tom, že to „vidíme“ my, co MZ nemůžem vystát. Kdo ho má rád a chce ho volit, ten si řekne „bravo, teď mu to zas natřel, blbečkovi“ :roll:
@Miriska píše:
Jak Miloš zkouší Moravce :lol: :lol: No prostě je to starý známý Miloš, který má opět snahu ukázat těm okolo, jak on je nejchytřejší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
17.1.13 21:08
@marye píše:
taky mám pocit, že to tu už několikrát naprosto zbytečně píšu :nevim: ale kdo nechce vidět, nevidí :nevim:

Tak na to si můžete pustit, jak byl pan Zeman na VŠE a jeho slov ke zdanění. Zdanění příjmů klidně 60 %, zdanění podnikatelů, aby se od nich odsály penize do státní kasy a investice dát do rukou státu (at žijí předražené vládní zakázky i nadále). A snižování DPH se rozhodně nechystá také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147

Nezlobte se na mě, ale Kája neumí mluvit. Odpovídá strašně krátce, ale podle mě je to tím, že o sobě ví, že prostě není dobrý řečník a tak mluví co nejmíň! :cert:
To Miloš je výborný řečník, ale asi tím stejně moc lidí nepotěší..všichni mají radši Karla, který pořádně neudrží myšlenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
@marye píše:
taky mám pocit, že to tu už několikrát naprosto zbytečně píšu :nevim: ale kdo nechce vidět, nevidí :nevim:

Do jiných států budou jezdit nakupovat asi tak, jako nám stávkující lékaři odešli do zahraničí :lol: oni tam na ně čekají s otevřenou náručí, možná že až se naučí jazyk… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.1.13 21:10

Viděly jste dneska ve zprávách na Nově Schwarzenbergra juniora? To je taky dobrej kolík. :D Čuměla jsem na něj a málem mi přetekla vana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
17.1.13 21:13
@elanaa píše:
Bohužel je to zas jen o tom, že to „vidíme“ my, co MZ nemůžem vystát. Kdo ho má rád a chce ho volit, ten si řekne „bravo, teď mu to zas natřel, blbečkovi“ :roll:

jo, je to hodně o úhlu pohledu. takže Karel řekne něco ve smyslu, že on se nemusí tak dlouze vykecávat. sál ha ha ha, ten mu to nandal, ten je tak vtipnej. odpůrci si říkají: on k tomu tedy vlastně nic neřekl, to k tomu nemá co říct?! Miloš dokáže v dlouhém proslovu svou inteligenci, o které se u něj tedy pochybovat nedá, oklikou všechny napůl pozuráží, ale dokáže opravdu bystře argumentovat. druhá část sálu ha ha ha, ten mu to nandal. odpůrci si řeknou co je to za vidláka, ty jeho kecy ani poslouchat nebudu… co z toho plyne, si zase musí každý vybrat sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.1.13 21:14

No, Karel fakt mluví tak, že je mu veeeeeeeelmi obtížné rozumět (občas, občas je to zase lepší). Zeman je vynikající řečník, za to mu vždy patřil můj obdiv.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.13 21:15

Zeman chce zavést daň z luxusu…co to je? budete se dřít a snažit a možná budete úspěšní, vyděláte větší peníze a pak přijde Miloš a řekne…tak zaplať jseš až moc dobrej…a bude na dávky :think:

• Citovat
  • Upravit
31386
17.1.13 21:16

@marye přesně tak :palec: Je to fakt o stylu humoru, jednání, povahách…co je komu bližší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
17.1.13 21:17

@suwari Zeman je kamarád Kalouska i kamarád Klause :lol:

Příspěvek upraven 18.01.13 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.13 21:18

Jako holky :roll: :roll: kdyby vyhrál KS 8o umíte si představit jak říká Novoroční projev? Já mu teda prostě nerozumím a neumím si představit že říká víc jak 5 vět v kuse.

• Citovat
  • Upravit
Naima
17.1.13 21:19
@Anonymní píše:
Jako holky :roll: :roll: kdyby vyhrál KS 8o umíte si představit jak říká Novoroční projev? Já mu teda prostě nerozumím a neumím si představit že říká víc jak 5 vět v kuse.

Dají mu titulky :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová