Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
18.1.13 12:15

@jitkabokule to právě možná taky uděláme, protože opravdu nevíme koho.. Jednou nám přijde lepší jden pak druhý - názorově..
Jednomu nerozumíme, druhému ano, ale někdy lepší nerozumět :mrgreen: ten slovním je někdy nevhodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.1.13 12:18

@elanaa souhlasím, ale ber to tak, že prostě i jinde jsou prezidenti, kteří pošlou moderátora někde, nebo ukážou prostředník a nebo dokonce řeknou nevhodné slovo…
Takových je..
Někde jsem viděla japonskou sněmovnu nebo co to bylo a tak se vyloženě ti nejvyšší poprali, tak to byl mazec…A bohužel v naší zemi je pomalu běžné, když se něco nelíbí tak zapomene, že je výše postavený a buď jsou to pohlavky, fakáče, a nebo výrazy a takových ve vládě sedí…to by opravdu tam nesměl být nikdo.. ale Zemana se nezastávám, jenom říkám, že prostě každý má něco..a uvidíme dál no.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
18.1.13 12:25

@kvaček to máš bohužel pravdu, jsou země, které jsou díky svým představitelům světu pro smích (viz. eskapády Jelcina blahé paměti, dneska je to Berlusconi nebo, zůstaňme doma-jen si zaleťme do Chile-třeba VK, který si odtud vozí propisky) :roll: Ale fakt nás toto má uklidnit? Chceme v tomto pochybném stylu politické reprezentace a kultury pokračovat? Třeba je to tak, že jaký pán, takový krám a když aspoň ten nejvyšší nebude plácat sekretářky před kamerama po zadku a dělat fakáče na novináře, tak se to trochu zlepší. Ale třeba ne, křišťálovou kouli nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.1.13 12:42

@elanaa tak to bohužel nevím, jeslti by někdo mohl být prezidentem podle toho jak si každý představuje.. Někomu vadí to, druhému ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
18.1.13 12:49

@kvaček upřímně? Já mám z toho celého dojem, že dobrý prezident je ten, o kterém od 2.1. do 31.12. kalendářního roku není slyšet. Protože to dobré se nepíše (jak už to tak na světě chodí) a to špatné se rozmaže, takže o tom se ví. Takže teď ať si sám každý uváží, o kterém ze dvou nabízených kandidátů by tak bylo slyšet méně. Nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
18.1.13 12:51
@kvaček píše:
@elanaa tak to bohužel nevím, jeslti by někdo mohl být prezidentem podle toho jak si každý představuje.. Někomu vadí to, druhému ono…

Tak schválně holky KDYBY JSME SI MOHLY VYBRAT ČLOVĚKA kdo by to byl? Kdo by se ve vaších očích 100% hodil coby náš prezident? Nemusí to být nikdo z těch co kandidovali..nějaký váš soukromý tip???
já sama přiznám že mě nikdo nenapadá. :oops: :oops: :oops: jen samí divňousi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.1.13 12:53

Ten minulý co prohrál s Klausem.. nevím jméno, ale občas ho slyším mluvit a vídám ho v televizi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.1.13 12:54

Švejnar. už vím.. je to ekonom hodně ví o naší republice, fakáče neukazuje, mluvit umí - nemyslím narážka na mluvu KS, myslím, že umí diplomaticky mluvit, a o žádných velkých aferách se nepíše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
18.1.13 12:54

@kvaček Švejnar tuším…jo, ten se mi taky líbil.

mě by se líbil Petr Eben, ale už nežije :) tak možná Marek, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.13 12:56

Obávám se, že většina z těch, co by se nám líbili, by to dělat nechtěli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
18.1.13 12:58

Joo Švejnar se mi líbil taky, působil tak nějak důstojně i když je fakt že o něm nic víc nevím. Vzpomínám si že jsem mu fandila
Eben je tak fajn člověk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
18.1.13 12:59
@marye píše:
Obávám se, že většina z těch, co by se nám líbili, by to dělat nechtěli :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.1.13 12:59

Němcová

• Citovat
  • Upravit
Imane
18.1.13 13:00

@jitkabokule Marka Ebena si moc vážím, úžasný člověk a když jsem u té mluvy, tak tu má Marek Eben vytříbenou! Úžasná čeština, opravdu mluvit umí. Jinak Švejnara ne. On mi byl velmi nesympatický, fandila jsem Klausovi 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17581
18.1.13 13:01

Božena? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat