Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naima Ano, spravne melo byt napsano - tato diskuze mi jen potvrzuje, ze me rozhodnuti se nevracet je spravne.
Mimochodem, docela zajimave cteni: http://blisty.cz/art/66986.html
Dvojí občanství u prezidentského kandidáta je podvod
@Kalisek píše:
To mám z vlastní zkušenosti s politikou. Asi vím víc. Bohužel. Žádnou stranu k tomuto zjištění jsem nepotřebovala.
Tak to bohužel víc nevíš… ![]()
@jitkabokule píše:
Ten první příspěvek včera večer s těmi léky jsem psala já, nebyla jsem u svého pc takže jako anonym. A NEMYSLELA JSEM TÍM ŽÁDNÉ CIKÁNY. měla jsem na mysli opravdu situaci běžné rodiny kde nemají na rozhazování, pracují a přesto žijou z ruky do huby.NE RODINU SOCIÁLNĚ slabou. a jestli si myslíš že na léky se doplácí těm co to potřebují tak seš vedle jak ta jedle. Vím že ten příspěvek sem nepatří, ale nadzvedlo mně jak někdo může říct že at klidně léky zvednou(ne přesně ale v tomto smyslu)Já sama jsem na rd, chlap vydělává a když jsme onemocněli já i děti tak jen běžné léky antibiotika, sirupy apod byly pěkná pálka. Ano, nakonec jsme ty peníze na to měli, ale jsou mámy který je nemaj a nikdo jim nepřispěje jak si anonymka myslí. A BUDE HŮŘ.
@jitkabokule píše:
Ten první příspěvek včera večer s těmi léky jsem psala já, nebyla jsem u svého pc takže jako anonym. A NEMYSLELA JSEM TÍM ŽÁDNÉ CIKÁNY. měla jsem na mysli opravdu situaci běžné rodiny kde nemají na rozhazování, pracují a přesto žijou z ruky do huby.NE RODINU SOCIÁLNĚ slabou. a jestli si myslíš že na léky se doplácí těm co to potřebují tak seš vedle jak ta jedle. Vím že ten příspěvek sem nepatří, ale nadzvedlo mně jak někdo může říct že at klidně léky zvednou(ne přesně ale v tomto smyslu)Já sama jsem na rd, chlap vydělává a když jsme onemocněli já i děti tak jen běžné léky antibiotika, sirupy apod byly pěkná pálka. Ano, nakonec jsme ty peníze na to měli, ale jsou mámy který je nemaj a nikdo jim nepřispěje jak si anonymka myslí. A BUDE HŮŘ.
Ano, právě že TĚMTO rodinám nikdo nepřispěje…
@Klementyna jsou tam nějaké citace, odkazy na právní předpisy, komentář k zákonu (výklad)?
@Klementyna píše:
No, a staci jedna takovato diskuze a vim, ze uz se do Ceska nikdy nevratim. Protoze ac je to zeme prekrasna, ty lidi bych kolem sebe nesnesla a nikdy to lepsi nebude…Docetla jsem asi jen do poloviny a je mi celkem jedno, kdo bude prezident (i kdyz bych se klonila k Zemanovi), jen by me zajimalo, ti sebemrskaci, kteri tady tvrdi, jak radi si utahuji opasky, aby se jednou nase (vase) deti mely lepe, opravdu si myslite, ze jednou tuhle hnusnou bandu zlodeju, podvodniku a tunelaru, kteri vedou zemi, vystridaji nejaci mily hodni lide, kteri reknou, tak, uz jsme se uskromnovali dost dlouho, ted nastava ta doba, kdy si budeme zit lepe… Ha ha ha
Ale vypada to, ze jim opravdu verite… Skoda teto krasne zeme![]()
![]()
To ano, to ti opravdu stačí málo. Právě, že v těžkých chvílích země, zůstávájí jen ti co jim to není jedno.
Sebemrzkačství je hodně mimo, nazývejme věci správnými názvy. V naší historii země se máme sakra dobře. A je to o přístupu k životu a hodnotách. Nikoliv doufat v to a přemýšlet co pro mě stát může udělat, ale co já mohu udělat pro něj. Věc výchovy. Nikdo si rád opasky neutahuje, ale spíš je to o tom si nic nenalhávat a postavit se před problém a řešit ho.
Nedoufám, že jednou budou ve vládě hodní, milí lidé ty tak opravdu nechci. Hodní milí se dělají ti co chtějí 13 důchody a pivo zadarmo…jak laciný.
Měli by to být lidé vzdělaní, čestní a zkušení praxí i životem.
A rozhodně to není tak, že řeknou tak a teď nastává doba kdy se budeme mít lépe…co to znamená?! buď to tak bude nebo nebude!
Jestli se někdo bude nebo nebude mít dobře, záleží z velké míry(80%) jen na něm, to se na mě nezlobte!
@Anonymní píše:
Jestli se někdo bude nebo nebude mít dobře, záleží z velké míry(80%) jen na něm, to se na mě nezlobte!
To by platilo, pokud by zatížení daněmi a povinnými odvody bylo jen 20%.
Teda zhruba, záleží taky na štěstí a na tom, zda jsou veřejná správa a soudy spravedlivé a nezkorumpované (na válku radši nemyslet).
záleží taky na štěstí a na tom, zda jsou veřejná správa a soudy spravedlivé a nezkorumpované (na válku radši nemyslet).
tak tak a toto by se mělo zdůrazňovat víc, než daně a romština ve školách…protože TO není až tak v prezidentských rukách. Na rozdíl od jmenování soudců a profesorů v této zemi, což je naopak v prezidentových rukách velmi, takže ten, koho si teď zvolíme, bude takto skutečně ovlivňovat naše životy a celkovou náladu ve společnosti. Proto je velká škoda, že plno lidí se rozhodne podle toho, zda některý kandidát umí zpívat nebo (abychom byli objektivní), že se mu nelíbí dvě brady toho druhého.
@Klementyna píše:
Mimochodem, docela zajimave cteni: http://blisty.cz/art/66986.html
Dvojí občanství u prezidentského kandidáta je podvod
Podvod je uvedení někoho v omyl za účelem získání vlastního prospěchu anebo využití cizího omylu za týmž účelem.
Dvojí občanství u prezidentského kandidáta nemůže být podvodem, pokud je ten kandidát netají.
Může být nejvýše problémem, pokud by se prezident dostal do střetu zájmů (či loajalit). Pak měl hájit zájmy toho státu, jehož je prezidentem.
Tak u nás ztatím vede zeman..
Už jsem jednou psala, že jsme volili někoho jiného, ale včera jsme sledovali jak odpovídal, a přijde mi, že je víc pohotový a neni zastrašený jak Karel.. Přijde mi, že ví víc o naší zemi a umí pohotověj odpovědět..
Co se týá minulosti jeho, je to stejné jak KS.. každý má něco, člověk má hledět dopředu, potom by nemohl volit nikoho..
Ale je pravda, že názorově každý má v něčem pravdu… takže si myslím, že to bude opravdu těsné a i co slyším lidi, tak neví.. A hlavně lidi, co volili někoho jiného, protože vlastně volí spíš někoho, jako náhradu za někoho koho chtěli..
Tady je hodnocení JXD…jak ho teda nemám ráda, tak tady jsem včerejší debatu vnímala cca. obdobně.
Já si hlavně myslím, že tady je hlavně už o nálepku, jací jsou.. Kdybych nečetla o Zemanovi, co ho nemají rádi a včera viděla jenom jak vystupoval, tak mi teda rozhodně nepřišlo, že by byl extra arogantní..
Slovo debil, blbec, nebo co to bylo, řekl, dopředu, že se omlouvá,. ale že takto ho nazval jeden moderátor v novinách, a že proto by ani redaktor, nebyl nadčený s ním mluvit, kdyby ho nazval debilem, blbcem a ne že řekl, že je debil sám ten moderátor včera co to uváděl..
To samé naopak, zase mi nepřijde, že by KS byl nějaký tichý šarmantní pán.. Popsali ho tam jak nějakého laskového děděcka a přitom mi přijde, že je taky svérazný muž, jenom se neumí razantně vyjadřovat, je spíš muchy snězte si mě..to nemyslím samozřejmě vulgárně, ale je takový, no tak jo, no, a víte, tak jo..
@kaminky
já jsem nechtěla lobovat pro Zemana, nebudu volit ani jednoho, hodím prázdný lístek.
Nesedí mi ani jeden
a nikde není psáno že musí vyhrát jeden z nich. Může se taky stát že většinu budou mít právě prázdné hlasovací lísky ne?
Mimochodem to cos psalao Zemanovi jsem teda neslyšela ani nečetla, to je mazec
úplně ho vidím jak to říká s tou hlavou na bok, pohled doleva - pár slov…pak pohled doprava…zas pár slov.
![]()
@kvaček jasně, nebylo by lze (ani moudré) usuzovat z jediné debaty…ale bohužel s vystupováním, slovníkem atd. MZ má naše země bohaté, přebohaté zkušenosti, nespadl sem odnikud
A jestli už lidi zapomněli, tak prostě zapomněli, ale většině se při jeho povýšených arogantních výpadech na moderátora, rádobyvtipným narážkám, které měly zesměšnit protikandidáty, urážením novinářů atd. opět vybavil ten starý (ne)dobrý Zeman, kter ý už tu kdysi u nemalého koryta seděl.
s KS souhlasím, taky se nedomnívám, že je to hodný tichý děda, který se neumí porvat za pravdu a své ideály. A i proto ho volím, že věřím, že se umí ozvat ve správnou chvíli, nahlas a, světe div se, i v rozvitých větách. Ale tam, kde to situace nevyžaduje, je i mě bližší přístup lépe chytře mlčet, než hloupě mluvit.
edit: ještě pozor, aby to nevyznělo, že považuju MZ za hloupého! To vůbec ne, jeho inteligence je naprosto nezpochybnitelná, on to ví a umí s ní skvěle operovat, s jazykem taktéž. Takže do té vaty zabalí tu pravdu, tu lež, všechno to pomíchá a vyleze z toho nádherné košaté souvětí, z něhož neplyne skoro nic. Naštěstí zkušený moderátor, jakým Moravec je (taky má přímo s ním ty bohaté zkušenosti
) už je na něj připravený a dost tvrdě z něj ty odpovědi páčí a v té chvíli se MZ právě uchyluje často k narážkám, bonmotům…a jsme zas, kde jsme byli. Nevíme nic, ale víme, že nám to hezky řekl.
Příspěvek upraven 18.01.13 v 12:18