Zhubneme do Vánoc min. 5kg?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
27.8.10 10:54

kozisek, ono to vypadá složitě, ale za chvilku už budeš vědět čeho kolik, chce to jen pár dní :wink:
Na těch stránkách je i tabulka, kolik které jídlo obsahuje sacharidů, ale to, co jsem měla na papíře bylo ještě líp rozepsané, zkusím to vypátrat a naskenovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.8.10 10:56

Popelko - ahoooj no já se divím že ti ten metr stojí :nevim: tancovat chodíš, lítáš okolo dětí :nevim: co děláš špaTNĚ?

Edik a o tom to je, potřebuju zpětnou vazbu, jako super že si můžu jednou za 14dní nahlásit váhu, ale zpětná vazba je pro mě moc důležitá

no já upřímně na to cvičení moc nejsem, jsem děsně lenošná a energie není na zbyt, rotoped mi doma fakt jen chytá prach :oops:

žabko - já byla metráček jetě nedávno, není o co stát ale neboj to půjde :wink:

pravidelnost je u mě taqky utopie a bude hůř, protože jak půjdou kluci do školky nebudu muset vařit obědy a jen pro sebe se asi nedonutím :oops:

pro zatím se snažím necpat se večer, aLE ÚSPĚCHY STŘÍDAVÉ :think:

kožíšku - další kojo matka :wink: :mavam:

Katii - vítej, to víš že je lepší se začít snažit lehčí, tak vítej :mavam:

Keti dva měsíce po porudu raděj uber mimča vyčerpávají i když nekojíš :wink:

kožíšku je, klidně si jez co chceš, ale vem si k ruce kalorický tabulky a nepřekroč 5000kj(kojo 7000kj) :lol: :lol: pak si jez co chceš kdy chceš, fakt to funguje, ale chce to odhodlání a čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.8.10 10:57

Jajo, to je sice fakt, ale špatně snáším hlad a pokud bych si měla dát maso se salátem tak za chvilku asi zhynu hlaDY :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.8.10 10:59

To mně maso se salátem ani nevadí…ale spíš mi přijde, že žeru pořád, snad v kuse :-? Hlavně to sladký :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.8.10 11:00

lucy -co já bych dala za tak hnusný číslo 70kil :lol: vítám tě další mimi maminko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.8.10 11:01

Kdysi jsem věděla, co má kolik kJ, ale to už mám tak v mlze. :zed: Ono jde také o to, že člověk si s tím mimčem ani neuvědomí, co vůbec jí, to je pořád rychle rychle. Si vzpomínám na kamarádku, co také řešila, že nehubne a přitom nic pořádně nejí, maximálně jednu bagetu, ale že stihla po každém semináři vypít čokoládičku, nalít do sebe 2krabice „nektaru“ a ujídat x musli tyčinek během dne, na to zapomněla. :mrgreen:

Chce to fakt důslednost a případně si jeden dva dny zapisovat, co jím a pak přijít na to v čem je kámen úrazu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.8.10 11:01
lacenka píše:
lucy -co já bych dala za tak hnusný číslo 70kil :lol: vítám tě další mimi maminko :mavam:

Děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.8.10 11:04

Našla jsem tu podrobnou tabulku :wink:

http://www.merrylinka.cz/…ehodnoty.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.8.10 11:04

kozisek, to není špatný nápad si psát, co člověk snědl…asi bych se teď divila.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.8.10 11:05
rhiannon píše:
Našla jsem tu podrobnou tabulku :wink:http://www.merrylinka.cz/…ehodnoty.htm

Ta je výborná! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.8.10 11:06
rhiannon píše:
kozisek, to není špatný nápad si psát, co člověk snědl…asi bych se teď divila.. :roll:

Takže zakládám sešitek, ale začínám až od zítřka :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.8.10 11:07
Lucyus12 píše:
rhiannon píše:
Našla jsem tu podrobnou tabulku :wink:http://www.merrylinka.cz/…ehodnoty.htm
Ta je výborná! :palec:

Dík :wink: Teď se jen dokopat k tomu ze začátku pěkně počítat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.8.10 11:08
Lucyus12 píše:
rhiannon píše:
kozisek, to není špatný nápad si psát, co člověk snědl…asi bych se teď divila.. :roll:
Takže zakládám sešitek, ale začínám až od zítřka :oops: :roll:

Přidávám se, ale taky od zítřka, dneska už jsem se zase nafutrovala :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.8.10 11:10
rhiannon píše:
Lucyus12 píše:
rhiannon píše:
Takže zakládám sešitek, ale začínám až od zítřka :oops: :roll:
Přidávám se, ale taky od zítřka, dneska už jsem se zase nafutrovala :oops: :lol:

Já ještě ne, ale fakt radši až zítra - musím se psychicky připravit…
Na počítání jsem zvyklá. Před 5 měsíci jsem to takhle začala počítat příteli a fakt holky - za 3 měsíce zhubnul 35kg - je to borec!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.8.10 11:18

Holky, aby nezůstalo u toho zítra napořád. Jo chlapovi bych také počítala, každý den čokoládička na vaření, „ťuťenky“ a včera dovalil do postele s dobrou mámou, tak mu říkám, že bude dávat malému dobrý příklad, jíst v posteli, že jsem nedržela „hubu“, hned mi odpověděl, že on tam jí taky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková