Zhubneme do Vánoc min. 5kg?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
27.8.10 12:18

mišmiš, když kojíš, tak máš povolené úlevy, to je jasný :wink: Přece nebudeš ubírat malé…máš koně? :palec: Já zrovna taky řeším s přítelem hlídání, abych mohla v klidu jezdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
27.8.10 12:31

jo jo mám dva-starýho pardála se kterým jsme parkurovali a teď už se jen fláká a mladýho hřebce se kterým se pokoušíme o něco co by mělo připomínat drezuru.
Já byla od začátku dost neoblbomná-2-3× - radši 3× tam prostě musím jet i když by čert na koze jel.
mám ale výhodu, že manžel má trochu černé svědomí-v práci je od nevidim do nevidim a 2× v týdnu má svůj sport takže je to spravedlivé.

No a kojim-nekojim-v noci stačí malé mlíko ode mě, přes den ještě dávám UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.8.10 12:44

Mišmiš: Dobrej nápad, psát sem jídelníčky :palec:. Akorát já začnu až od neděle, jelikož se jedem podívat za rodičema a prarodičema, v sobotu večer pak na oslavu kámoščin narozenin (grilovačka). :oops: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.8.10 13:10

mišmi, madličko no abych si pak nepletla diskuze :wink: ahoooj holky :mavam:
kvačku ahooooj - víš co můj plán je prostě se malinko hlídat, zatím žádnou konkrétní dietu v plánu nemám, takže mě prostě zatím stačí síla davu a sem tam nějaký fíglík :wink:

Lakyno to si dobrá že se donutíš cvičit, taky koketuju s pilátesem, ale… to by bylo tisíc ale nicméně pravda je taková že jsem líná :roll:

Moni 100kg a co by ti zůstalo :lol: :lol:

souhlasím z vážením v pondělí, kdo se ujme nástěnky? (tabulky?) už vedu tři a rozhodně ráda tuhle přenechám :oops: :wink:

Mišmi gravimilk je fakt bomba a podle mě pomáhá jen psychicky, něco jako melta :wink: ta mě ale chutná a už ji piju i bez cukru půl na půl s mlíkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.8.10 13:13

hmm jídelníčky sem :think: mno uvidíme jestli budu stíhat, ale paměť je dobrá takže to večer nějak poskládám(jenom teda kj. zatím počítat nebudu, funguje to na mě 100% ale ještě to nevidím tak zle, zatím ta rafika na váze but stojí a nebo jde dolů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
27.8.10 13:14

Lacenko…když já si řekla, že alespoň to noční kojení bych ráda zachovala tak dlouho jak to půjde takže se mi nechce toho gravimilku jen tak nechat…ale asi je to blbost co aby to mělo vliv na funkci rostlináře…

já tabulky dělat neumím takže se omlouvám

co to veřejné psaní jídelníčku?

meltu taky piju-to je taky kalorické? cukr do toho nedávám - mám ji z mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.8.10 13:50

Jejda, chvíli tu nejsem a Vy jste toho napovídaly :lol: … jdu dočítat a pak budu reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.8.10 13:50

Ahojky,
muzu se pridat? Sice mam od porodu už 3,5 roku :-), ale vaha mi dolu proste nechce jit. Teda zkusila jsem drzet zdravou zivotospravu pred 2 lety, vaha sla behem mesice o 5 kg dolu, ale pak jsem nastoupila na 1/2 uvazek do prace a veskera snaha byla fuc!!!
Momentalne jsem na tom blede a moje psychika tim padem jde taky do haje :-(
Vahu nahlasim radsi az do tabulky.....a mimochodem - rada se ujmu jejiho vytvoreni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.8.10 13:58

Mišmiš - taky piju Gravimilk a máš pravdu, na kojení pomáhá + kalorická pecka :-( , ale co se dá dělat. Zkusila jsem týden vynechat a hned to bylo znát.

Když někdo vytvoří tabulku, ráda míry přidám - ale jsem pro to - zaheslovat, aby mohly nakukovat jen holky - co se sem přihlásily a hubnou tu. (Teda jestli to nevadí, jinak míry přidám i tak :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.8.10 14:09

Holky, musím běžet. Juknu později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
27.8.10 14:11

Ahoj holky

Taky bych se přidala,já si připadám jako pěkně vykrmenej pašík :mrgreen:
Před těhu jsme vážila 75kg,teď 87 :poblion:
Ale já za to nemůžu,to to jídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
27.8.10 15:03

ahoj, rada bych taky do tabulky…

od porodu jsem si vykrmila asi 4 kg… tak je potrebuju dat zase pryc…kdyby kvuli nicemu jinemu, tak z praktickych duvodu, nezapnu jedine kalhoty a zpet do tehotenskych nechci :pankac:

zkusim upravit jidelnicek, psat si a uz mam dve cviceni - spinning (muz bude hlidat sviste) a cviceni s Klarou v sokole, cvici i rodice…

Muj cil: 60 kg (ted mam asi 66kg)…

(tech 10dkg pistacii, co jsem schroupala nez jsem vas docetla jena rozloucenou :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.8.10 15:10

Vichy vítej a jsem ráda že se dáš do tabulky, jen teda nevím jak s tím heslováním, nic proti tomu nemám (proti uzamykání diskuze ANO), ale vůbec netuším jak by to bylo možný :nevim:

Goldii - ty máš nárok matko hrdinko :mrgreen: ale vítej i s Radečkem :mavam:

Endy zdravím a vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
27.8.10 15:16

Endy-já právě těhotenské nosím-je to hrůza, za prvé jsou pěkně hnusný-ty kalhoty, jak pytel.. a za druhé všichni ví, že jsou těhotenský určitě, takže jak pak budu vysvětlovat, že nejsem těhotná, ale jen vyžraná?

jinak jeslti někdo bude dělat tabulku tak teď mám 72 a chci 62…

a začla jsem dneškem, chtěla jsem si udělat míchané vajíčka se sýrem a šunčičkou…prd, dala jsem si jogurt a celozrnej chleba - zase…a k večeři budou kuřecí prsa s lilkem, cuketou a žampionama. a víc ani prd…jsem teda zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.8.10 15:20

Mišmi, ale to není dobrý, nebuť asketa, radši si udělej teplej oběd a ten jogurt si nech k večeři… Ale ono se to kecá, paks e dívat na chlapa jak si cpe do hlavy co? Taky vařím denně teplé večeře pro papínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková