Zhubneme do Vánoc min. 5kg?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7354
27.8.10 15:24

jídelníček jsem si na začátku psávala na fitweb.cz, počítalo mi to kalorie co jsem sežrala i spálila, ale nevydržela jsem psát delší dobu

do tabulky 63,5 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
27.8.10 15:29

Lacenka-no práávě, já se snažím se o živitele starat, tudíž vyvářím většinou večer teplé jídlo. Přes den s malou většinou stejně moc nestihnu si něco uvařit-i když dneska bych to zrovna stihla, ale radši jsem žehlila její hadříky, plenky apod.
Je fakt, že je to pak úplně na prd, když se večer nacpu teplým jídlem a jdu pak relativně brzo po tom spát…takhle nikdy nezhubnu vlastně..navíc pravidelnost v jídle nula…sakra.co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.8.10 15:35

No já to mám podobně… Celý den jíst nemusím, sice vařím, ale většinou obědvá jen malej. Vstáváme až okolo půl 9 a já tak do 13 hod nemám hlad. Pak něco malýho a teplý jídlo jím prakticky až večer, když přijede přítel z práce…
Ale jsem odhodlaná překopat celej jídelníček a rozhodnutá kvůli tomu ráno i klidně vstávat!!!

Holky, ten jídelníček… Klidně bych ho sem psala, ale je nás dost a nebudem tu zaplácávat zbytečně místo??? Když si spočítám příspěvěk každý den od každé z nás… Jinak je mi to jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
27.8.10 15:40

nu já si zkusím zas psát na ten fitweb asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.8.10 16:09
madlicka píše:
nu já si zkusím zas psát na ten fitweb asi…

Ten fitweb se mi líbí - tam je založení zdarma nebo si musím objednat jídelníček a další kraviny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.8.10 16:18

Holky, tak můžu říct, že se mi počítání kalorií hodně pomohlo.
Jako dítě jsem bývala hodně obézní, při výšce 152cm jsem mívala i 70 kg v 11 letech.. No a kolem 17 roku jsem začala nějak blbnout a hubnout a zhubla jsem celkem dost, na výšku 158 cm jsem mívala 56 kg, což bylo pěkné.Neni třeba si něco zapisovat, ale já jsem věděla co kolik má kolorií a tak zhruba jsem si naplánovala kdy nejíst, 5 denně, ale aby mně to vyšlo kolem těch 1200kcal, kdy se hubne. Mám doma i ty tabulky co jaké jídlo má.
Moje máma držela oddělenou stravu je to tak 10 let a bývala taky dost obézní - máte to v rodině, měla na výšku 155 cm až 125 kg. a zhubla touto metodou až na 68 kg, ale něco ji zase naskočilo ,ale už několik let si drží váhu pod 80 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.8.10 16:24

já mám zaregistrovaný tohle a je to parádní, jen mít tu disciplínu to tam doplnovat, ale když se fakt hlídám tak jdou kila dolů skoro sami

http://istob.nutrient.cz/main.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.8.10 16:30
lacenka píše:
já mám zaregistrovaný tohle a je to parádní, jen mít tu disciplínu to tam doplnovat, ale když se fakt hlídám tak jdou kila dolů skoro samihttp://istob.nutrient.cz/main.php?…

A tam se musí něco objednávat? Já jsem kdysi na nějaký takovýhle weby koukala a po registraci jsem zjistila, že si musím zakoupit speciání jídelníček za nehoráznou sumu!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
27.8.10 16:44

Zaregistrovala jsem se teď do toho istobu. Nic se nemusí objednávat a vypadá to fakt dobře :)
Chodila jsem i k paní Málkové na kurzy, jsou opravdu dobré. Jen má vůle není silná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.8.10 17:08

Jé, tolik nových maminek :wink:
Na ten istob se hned podívám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.8.10 17:10

kvaček, s dělenou stravou mám taky dobré zkušenosti…hlavně jsem se cítila celkově líp a lehčí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
27.8.10 17:41

Ahoj, jú tu se hubne.
Ráda bych se přidala.
Tady ale naskákalo stránek než jsem dočetla.

Hlásím se taky mezi metrické :mrgreen: .
Já se v tom zatím plácám.Ráda bych třeba chodila na procházky, ale nevydržím skoro jakýkoliv delší pohyb - jsem 4,5měcíce po akutním císaři a pořát to bolí, děs :roll: .
Za druhé kojím - plný prsa to k pohybu taky moc neni a jsem ten typ co kojenim nehubne :evil:
Za další před rokem a kousek jsem přestala kouřit(//na testu) a jsem na hooodně hrdá(po 15 letech :roll: )akorát že váha to viděla jinak.

:think: možná že takto kolektivně by to po lehoučku možná šlo dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.8.10 17:54

Holky já zhubnu už tím dočítáním, to je děsné :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.8.10 17:57

PeBa, máme chlapečky narozené ve stejný den :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.8.10 18:38

ahoj holky,asi se k vám s tim pokusem o hubnutí přidam.
Nemůžu se na sebe ani podívat.Nikdy jsem nebyla ta HUBENOUČKÁ,vždy jsem váhu musela KROTIT.Než jsem otěhotněla měla jsem 68-72kg.týden před porodem jsem se stala metráčkem :-? a ted mam asi 79kg.Vojtovi bude 8m a mě ty kila dolu nejdou :nevim:Zkusila jsem si jít zaběhat,ale ty prsa???ŠÍLENÝ.Ještě kojim tak nevím jak zapojit aktivně cvičení,dietku.Ráda bych zase na těch cca70kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková