Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Medžika píše:![]()
copak chceš něco vytáhnout na mě? šup šup sem stím
Tohle já nemám zapotřebí ![]()
@Ettelwen no.. spíš názor
já už mluvila k tématu… takže hloupá si ty, že to neumíš přejít a jít dál
tím s tebou končím buď důležitá Adminka
nebudu tě rušít
@Medžika Nepotřebuji být důležitá adminka. K tématu bylo ať nedržkuju? A jo, tak to jo. ![]()
@Medžika píše:
za á jsem to editovala a vím že si mě vykopla jen proto že si chtěla ukázat kdo je tady šéfa za b, další stránky byla k tématu.
A editace něco změní? Ty si myslíš, že jsi o pár let starší, že můžeš machrovat? Vykopla jsem Tě proto, že nehodlám číst takovýhle výplody, řekla jsem to i holkám… A omluvila se jim za to.To že už další stránka byla k tématu-holt jsi neměla urážet.
@Ettelwen píše:
A editace něco změní? Ty si myslíš, že jsi o pár let starší, že můžeš machrovat? Vykopla jsem Tě proto, že nehodlám číst takovýhle výplody, řekla jsem to i holkám… A omluvila se jim za to.To že už další stránka byla k tématu-holt jsi neměla urážet.
@Medžika Děláš jako bys sežrala všechnu moudrost světa. Až já se v něčem budu vyžívat, poznáš to.
@Ettelwen píše:
@Medžika Děláš jako bys sežrala všechnu moudrost světa. Až já se v něčem budu vyžívat, poznáš to.
Nemusím být moudrá abych poznala jak někdo prožívá adminování, kdyby sem byla admin já nevykopnu tě
prostě né kvůli něčemu co nebylo osobní ![]()
A myslím že by mě nevykopl ani nikdo jinej, prostě bouřka a ty pžichází odchází.. ![]()
@Medžika píše:
Nemusím být moudrá abych poznala jak někdo prožívá adminování, kdyby sem byla admin já nevykopnu těprostě né kvůli něčemu co nebylo osobní
A myslím že by mě nevykopl ani nikdo jinej, prostě bouřka a ty pžichází odchází..
Já prožívám adminování? Pokud vím, tak se na tom dohodly holky, že mám skupinu založit já. A co když to osobní bylo? No nic, já mlčím…
@Ettelwen píše:
Já prožívám adminování? Pokud vím, tak se na tom dohodly holky, že mám skupinu založit já. A co když to osobní bylo? No nic, já mlčím…
A dohodly se na tom ať mě vyrazíš?
to bych taky resila s nimi ![]()
@Medžika píše:
A dohodly se na tom ať mě vyrazíš?to bych taky resila s nimi
Za to jsem se jim omluvila. Dokonce jsem navrhla předání moderátorství ať si se skupinou dělají co chtějí…
Ty máš co povídat moje milá…