Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Thesis
7.2.14 16:03
@Medžika píše: :D puboš adminem skupiny nojo no, tak jsem zase ve veřejné spoilery sem :pankac: :mrgreen:

Ty máš co povídat moje milá…

• Citovat
  • Upravit
Medžika
7.2.14 16:06
@Ettelwen píše:
Ty máš co povídat moje milá…
:mrgreen: :mrgreen: copak chceš něco vytáhnout na mě? šup šup sem stím :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Medžika
7.2.14 16:06
@Cmochy píše:
Hůůůstýýý 8o

někdo neunese názor no :)

• Citovat
  • Upravit
Thesis
7.2.14 16:07
@Medžika píše: :mrgreen: :mrgreen: copak chceš něco vytáhnout na mě? šup šup sem stím :mrgreen:

Tohle já nemám zapotřebí ;)

• Citovat
  • Upravit
Thesis
7.2.14 16:07
@Medžika píše:
někdo neunese názor no :)

A nebo jen nesnese hloupý lidi :think:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
7.2.14 16:09

@Ettelwen no.. spíš názor ;) já už mluvila k tématu… takže hloupá si ty, že to neumíš přejít a jít dál :* tím s tebou končím buď důležitá Adminka :mavam: nebudu tě rušít

• Citovat
  • Upravit
Thesis
7.2.14 16:10

@Medžika Nepotřebuji být důležitá adminka. K tématu bylo ať nedržkuju? A jo, tak to jo. 8)

• Citovat
  • Upravit
Medžika
7.2.14 16:11
@Ettelwen píše:
@Medžika Nepotřebuji být důležitá adminka. K tématu bylo ať nedržkuju? A jo, tak to jo. 8)

za á jsem to editovala a vím že si mě vykopla jen proto že si chtěla ukázat kdo je tady šéf ;) a za b, další stránky byla k tématu.

• Citovat
  • Upravit
Thesis
7.2.14 16:13
@Medžika píše:
za á jsem to editovala a vím že si mě vykopla jen proto že si chtěla ukázat kdo je tady šéf ;) a za b, další stránky byla k tématu.

A editace něco změní? Ty si myslíš, že jsi o pár let starší, že můžeš machrovat? Vykopla jsem Tě proto, že nehodlám číst takovýhle výplody, řekla jsem to i holkám… A omluvila se jim za to.To že už další stránka byla k tématu-holt jsi neměla urážet.

• Citovat
  • Upravit
Medžika
7.2.14 16:14
@Ettelwen píše:
A editace něco změní? Ty si myslíš, že jsi o pár let starší, že můžeš machrovat? Vykopla jsem Tě proto, že nehodlám číst takovýhle výplody, řekla jsem to i holkám… A omluvila se jim za to.To že už další stránka byla k tématu-holt jsi neměla urážet.
:mrgreen: jak se v tom vyžívá, já uznám, že mě to mrzí ale Tobě se neomluvím.. prostě sem ti řekla svůj názor, bohužel si ještě tak mladá, že neumíš polknout a jít dál :) :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Thesis
7.2.14 16:18

@Medžika Děláš jako bys sežrala všechnu moudrost světa. Až já se v něčem budu vyžívat, poznáš to.

• Citovat
  • Upravit
Medžika
7.2.14 16:20
@Ettelwen píše:
@Medžika Děláš jako bys sežrala všechnu moudrost světa. Až já se v něčem budu vyžívat, poznáš to.

Nemusím být moudrá abych poznala jak někdo prožívá adminování, kdyby sem byla admin já nevykopnu tě :) prostě né kvůli něčemu co nebylo osobní ;)
A myslím že by mě nevykopl ani nikdo jinej, prostě bouřka a ty pžichází odchází.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
7.2.14 16:22
@Medžika píše:
Nemusím být moudrá abych poznala jak někdo prožívá adminování, kdyby sem byla admin já nevykopnu tě :) prostě né kvůli něčemu co nebylo osobní ;)
A myslím že by mě nevykopl ani nikdo jinej, prostě bouřka a ty pžichází odchází.. :nevim:

Já prožívám adminování? Pokud vím, tak se na tom dohodly holky, že mám skupinu založit já. A co když to osobní bylo? No nic, já mlčím…

• Citovat
  • Upravit
Medžika
7.2.14 16:24
@Ettelwen píše:
Já prožívám adminování? Pokud vím, tak se na tom dohodly holky, že mám skupinu založit já. A co když to osobní bylo? No nic, já mlčím…

A dohodly se na tom ať mě vyrazíš? :think: to bych taky resila s nimi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
7.2.14 16:26
@Medžika píše:
A dohodly se na tom ať mě vyrazíš? :think: to bych taky resila s nimi :nevim:

Za to jsem se jim omluvila. Dokonce jsem navrhla předání moderátorství ať si se skupinou dělají co chtějí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!