Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Medžika píše:
Taky, teď jsme si psalyale fakt tu chybí, a ta atmoška
atmoška jde do háje ![]()
Ježiši holky a kdo to je ta Bleková??? to je nějaká vůdčí guru??? já si ji vůbec nevybavuju - jak sem moc nechodím - mám hodně práce okolo a na PC si udělám čas občas a pak čumím jak mrtvák
tak co si pamatuju tak tu byla Iman - prostě zahaléná osůbka v šátku
pak cmochy - řvoucí dítě, myslím že medžika měla pantofle s pánským PP
boudnice jsou očička ve tmě v boudě, elessar si teď nevybavuju ale vím, že tam byla hodně - já si vás pamatuju právě podle těch obrázků a jakmile si je změníte, tak jsem ve velký P
tak za co se nám maskovala paní Bleková ![]()
@Aletheia píše:
atmoška jde do háje
Je to tu divné, že? žadný vtípky nikde nic
všichni jsme nějaký zaprdnutý ![]()
@Alčák1 píše:
Ježiši holky a kdo to je ta Bleková??? to je nějaká vůdčí guru??? já si ji vůbec nevybavuju - jak sem moc nechodím - mám hodně práce okolo a na PC si udělám čas občas a pak čumím jak mrtváktak co si pamatuju tak tu byla Iman - prostě zahaléná osůbka v šátku
pak cmochy - řvoucí dítě, myslím že medžika měla pantofle s pánským PP
boudnice jsou očička ve tmě v boudě, elessar si teď nevybavuju ale vím, že tam byla hodně - já si vás pamatuju právě podle těch obrázků a jakmile si je změníte, tak jsem ve velký P
tak za co se nám maskovala paní Bleková
Ta nepřispívala sem, měla v merku vše okolo ![]()
No mě to přišlo divný
a pokud jsem to dobře pochopila, tak Imane a spol si založili asi tu kecací uzavřenou skupinu mimo vězení ![]()
Hele mě chybí taky, nějak jsem se s ní nekamarádila, ale její sarkasmus jsem milovala.
Holky kde to najdu s titulkama..??ten novej díl..??PROSIIIIIIIIIIIIM
@Alčák1 píše:
No mě to přišlo divnýa pokud jsem to dobře pochopila, tak Imane a spol si založili asi tu kecací uzavřenou skupinu mimo vězení
Právě, že jsme ve vězení
- v uzavřence ![]()
@swwet píše:
Holky kde to najdu s titulkama..??ten novej díl..??PROSIIIIIIIIIIIIM
Thewalkingdead.eu ? ![]()
@swwet píše:
Tam mi to taky nejde..:O(
Tak to neporadím,
Počkej a nejdou tam zapnout titulky? V tom jejich přehrávači? Zkus pohledat, zadej nazev a online za to, něco to najít musí ![]()
@Alčák1 píše:
@swwet já teď koukám na http://twovision.eu/…wovision.eu/?…
Však to není s titulkama ![]()
Taky, teď jsme si psaly
ale fakt tu chybí, a ta atmoška