Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Medžika je, teď jsem to dokoukala
mluví anglicky a dole běží titulky ![]()
@Maculinka píše:
Blaková byla úžasná.Jinak dnešní díl celkem nic moc..
musí se to trošku rozjet, teď to bude podle mě každej díl o jednotlivých skupinkách, aby se vědělo co kdo dělá ![]()
@Maculinka píše:
Holky, vy mate skupinku? Můžu se vetřít?
No, my jí nemáme kvůli seriálu jenom..
nezlob se ![]()
@neumisa píše:
Devátý díl i s titulky je ke stažení na uložto.
Jupíííí, jdu stahovat ![]()
K-Black mi fakt chybí… taky jsem si nepsala nikde ve skupině přímo s ní nějak dlouhodbě, ale její komenty měly něco do sebe. Její sarkasmus mě vždycky pobavil a líbilo se mi, že není ňuňánková a tulísková jako 75% zdejších uživatelek.
K-Black to prostě rozštípla, ale nikdy jsem nepostřehla, že by se s někým fakt jako zhádala do krve nebo že by někoho fakt jako brutálně urážela co by jí mělo donutit k odchodu??? ![]()
Nebo někdo urážel jííí???
Já fakt nevim…
A upřímně. Zrovna u Blackový by mě to fááákt zajímalo. Pořád doufám, že je tu někde pod jiným nickem, zatím nepřispívá, ale pročítá
![]()
@Cmochy prostě odešla, užívá si volného casu, prý už byla moc zasažená děním, tak se rozhodla to skončit, včera jsme si psaly, opravdu za tím není nic extra, jen už jí to tady nebavilo, rozčilovalo.. ![]()
Ale není to tu ono bez ní, my mely diskuzi kde jsme spolu denne perlily všechny, už to tam není jako dřív, no jo, co naděláme ![]()
@Medžika píše:
@Cmochy prostě odešla, užívá si volného casu, prý už byla moc zasažená děním, tak se rozhodla to skončit, včera jsme si psaly, opravdu za tím není nic extra, jen už jí to tady nebavilo, rozčilovalo..
Ale není to tu ono bez ní, my mely diskuzi kde jsme spolu denne perlily všechny, už to tam není jako dřív, no jo, co naděláme
Já se jí nedivim… ono když pak člověk pozná blíž a věc odhodí své pozlátko tak je kolikrát člověk až zhnusen ![]()
Mám to takhle s hokejem (extraligou)… ![]()
@Cmochy píše:
Já se jí nedivim… ono když pak člověk pozná blíž a věc odhodí své pozlátko tak je kolikrát člověk až zhnusenMám to takhle s hokejem (extraligou)…
@Medžika píše:
Jestli koukáš na extraligu český hokej a fandíš tak se mě radši na nic neptej… ![]()
@Cmochy píše:
Jestli koukáš na extraligu český hokej a fandíš tak se mě radši na nic neptej…