Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
25.3.14 23:24
@neumisa píše:
nededujkuju ic, jen mě to zarazilo, že si tam tak v klidu chodili, ani za sebou nezavírali… prostě mi to přišlo divné. Čekala bych, že když lezou někam do bezpečí, tak za sebou zabezpečí vstup, aby jim tam nepřišla „návštěva“. Samotný areál Terminusu je podle všeho dost členitý, tam by se nějaká ta potvora schovat mohla.

No, mne to prislo tez divne, prave. Jsem si rikala, ze by nekdo mohl vedet proc, pac me nic nenapada :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.4.14 17:06

Tak co si myslite, ze delaji s lidmi v Terminusu?
Ja si myslim, ze je „papaji“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
2.4.14 17:43
@Weru píše:
Ja si myslim, ze je „papaji“ :mrgreen:

nevím, máš šestnáctku už dva dny staženou, ale ještě jsem neměla čas koukat… snad dneska večer. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.4.14 18:03
@Weru píše:
Ja si myslim, ze je „papaji“ :mrgreen:

já si myslím, že je obětujou, jak jsme psala už před tím, že to bude nějaká sekta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.4.14 19:19

No, vzhledem k tomu, ze tam byly vidět ořezané kostry, tak si myslím, že na grilíčku pečou lidský masíčko. :jazyk: Beth je už určitě spapaná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
2.4.14 20:56

Tak jsem napravila svůj nedostatek… a jo, vypadá to, že v Terminusu mají pěknou zásobu konzerv. Nadějný úvod do dalšího pokračování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
2.4.14 21:13

Tak vcera jsem dokoukala ctvrtou serii a jsem docela zklamana 8o Nevim, tolik utrap a nakonec skonci v nejake podivne sekte a taky jsem doufala, ze se Rick shleda s Judith…ach jo, ted zas cekat pul roku :zed: Ja chapu, o co tvurcum slo, ale fakt druha polovina ctyrky byla hrozne natazena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.4.14 22:09
@neumisa píše:
nevím, máš šestnáctku už dva dny staženou, ale ještě jsem neměla čas koukat… snad dneska večer. :pankac:

Tak schvalne koukni, fakt nevim co si myslet a kdyz uz si neco myslim, tak si myslim, ze je pojidaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.4.14 22:10
@Cmochy píše:
No, vzhledem k tomu, ze tam byly vidět ořezané kostry, tak si myslím, že na grilíčku pečou lidský masíčko. :jazyk: Beth je už určitě spapaná 8o

Presne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.4.14 22:11
@Althya píše:
Tak vcera jsem dokoukala ctvrtou serii a jsem docela zklamana 8o Nevim, tolik utrap a nakonec skonci v nejake podivne sekte a taky jsem doufala, ze se Rick shleda s Judith…ach jo, ted zas cekat pul roku :zed: Ja chapu, o co tvurcum slo, ale fakt druha polovina ctyrky byla hrozne natazena

Mne se to libilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
3.4.14 09:51

Holky a víte kdy vyjde další pokračování?

A z čeho dohadujete že je Beth v Terminusu?

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
3.4.14 10:17

Holky,
kde presne jste tam videly ty orezany kostry? Ja si niceho nevsimla.

Pochopila jsem spravne, ze pri tom utoku na Ricka a spol. se ten tlustej chlap pokusil Carla znasilnit? Nebo se mu to i povedlo? Ja na to koukala na iPadu a bylo to hrozne tmave. Videla jsem velky kulovy.

Pripojuji se k dotazu na dalsi serii? Mate nekdo predstavu, kdy ma byt dotocena?

• Citovat
  • Upravit
27281
3.4.14 10:28

@Kettlery Nééé, k žádnýmu znásilnění nedošlo…
A ty kostry tam byli vidět jak už na ně v Terminusu střílelia naháněli je do toho vagónu. Tak jak běželi tak v nějaký kleci tam byly ty ořezaný kostry. Běželi okolo nich… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.4.14 10:29
@every.lee píše:
Holky a víte kdy vyjde další pokračování?

A z čeho dohadujete že je Beth v Terminusu?

:D

Už neni, už jí určitě spapali :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
3.4.14 10:33

@Cmochy aha, jdu si pustit tech poslednich par minut jeste jednou…diky za info

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...