Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa píše:
nededujkuju ic, jen mě to zarazilo, že si tam tak v klidu chodili, ani za sebou nezavírali… prostě mi to přišlo divné. Čekala bych, že když lezou někam do bezpečí, tak za sebou zabezpečí vstup, aby jim tam nepřišla „návštěva“. Samotný areál Terminusu je podle všeho dost členitý, tam by se nějaká ta potvora schovat mohla.
No, mne to prislo tez divne, prave. Jsem si rikala, ze by nekdo mohl vedet proc, pac me nic nenapada
.
Tak co si myslite, ze delaji s lidmi v Terminusu?
Ja si myslim, ze je „papaji“ ![]()
@Weru píše:
Ja si myslim, ze je „papaji“
nevím, máš šestnáctku už dva dny staženou, ale ještě jsem neměla čas koukat… snad dneska večer. ![]()
@Weru píše:
Ja si myslim, ze je „papaji“
já si myslím, že je obětujou, jak jsme psala už před tím, že to bude nějaká sekta ![]()
No, vzhledem k tomu, ze tam byly vidět ořezané kostry, tak si myslím, že na grilíčku pečou lidský masíčko.
Beth je už určitě spapaná ![]()
Tak jsem napravila svůj nedostatek… a jo, vypadá to, že v Terminusu mají pěknou zásobu konzerv. Nadějný úvod do dalšího pokračování.
Tak vcera jsem dokoukala ctvrtou serii a jsem docela zklamana
Nevim, tolik utrap a nakonec skonci v nejake podivne sekte a taky jsem doufala, ze se Rick shleda s Judith…ach jo, ted zas cekat pul roku
Ja chapu, o co tvurcum slo, ale fakt druha polovina ctyrky byla hrozne natazena
@neumisa píše:
nevím, máš šestnáctku už dva dny staženou, ale ještě jsem neměla čas koukat… snad dneska večer.
Tak schvalne koukni, fakt nevim co si myslet a kdyz uz si neco myslim, tak si myslim, ze je pojidaji ![]()
@Cmochy píše:
No, vzhledem k tomu, ze tam byly vidět ořezané kostry, tak si myslím, že na grilíčku pečou lidský masíčko.Beth je už určitě spapaná
Presne ![]()
@Althya píše:
Tak vcera jsem dokoukala ctvrtou serii a jsem docela zklamanaNevim, tolik utrap a nakonec skonci v nejake podivne sekte a taky jsem doufala, ze se Rick shleda s Judith…ach jo, ted zas cekat pul roku
Ja chapu, o co tvurcum slo, ale fakt druha polovina ctyrky byla hrozne natazena
Mne se to libilo ![]()
Holky a víte kdy vyjde další pokračování?
A z čeho dohadujete že je Beth v Terminusu?
Holky,
kde presne jste tam videly ty orezany kostry? Ja si niceho nevsimla.
Pochopila jsem spravne, ze pri tom utoku na Ricka a spol. se ten tlustej chlap pokusil Carla znasilnit? Nebo se mu to i povedlo? Ja na to koukala na iPadu a bylo to hrozne tmave. Videla jsem velky kulovy.
Pripojuji se k dotazu na dalsi serii? Mate nekdo predstavu, kdy ma byt dotocena?
@Kettlery Nééé, k žádnýmu znásilnění nedošlo…
A ty kostry tam byli vidět jak už na ně v Terminusu střílelia naháněli je do toho vagónu. Tak jak běželi tak v nějaký kleci tam byly ty ořezaný kostry. Běželi okolo nich… ![]()
@every.lee píše:
Holky a víte kdy vyjde další pokračování?A z čeho dohadujete že je Beth v Terminusu?
Už neni, už jí určitě spapali
![]()
@Cmochy aha, jdu si pustit tech poslednich par minut jeste jednou…diky za info