Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
9.11.14 03:20

Nééé, já to věděla, přesně toto jsem říkala a partner mi nevěřil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
9.11.14 18:56
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.11.14 17:57

Pro pravé fanoušky TWD existuje hra od výrobce Telltale Games: The Walking Dead - Episode 1 a teď nově i Episoda 2.
Na televizi se můžete jenom dívat, ale v této hře sami rozhodujete o osudu celé skupiny. Na Vás záleží jestli skupina přežije nebo umře. A k tomu samozřejmě patří těžká rozhodnutí, která musíte dělat pod tlakem událostí a času. Například když na Vás útočí kousáči, dá Vám hra na vybranou, že můžete zachránit ze dvou nejlepších kamarádů jenom jednoho. Když potkáte na své cestě cizí lidi, záleží jen na Vás zda jim budete věřit nebo ne, zda jim pomůžete nebo je necháte osudu. A to má samozřejmě své další následky…

FOTO UKÁZKY TADY:
http://www.abecedaher.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.11.14 23:31

No já vám nevím, ale nevylučuje poslední díl E05 rozuzlení celého seriálu? Ale samozřejmě, všechno se může ještě otočit a Eugene si z nich může nyní dělat jen šoufky… :* :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
12.11.14 09:13
@Jani511 píše:
No já vám nevím, ale nevylučuje poslední díl E05 rozuzlení celého seriálu? Ale samozřejmě, všechno se může ještě otočit a Eugene si z nich může nyní dělat jen šoufky… :* :think:

:mrgreen:
Nééé, Eugene byl jasnej lhář už od začátku. Vážně nic neví, tohle by byly blbý šoufky… vždyť by za to mohl čekat zabití (jáá bych ho za to teda zabila :mrgreen: )
A nevylučuje… to, že nezná „lék“ nějakej Eugene přece neznamená, že ho nezná někdo jiný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.11.14 09:20

Já mu to taky nevěřila od začátku, ale pochopila jsem z výše uvedeného rozlousknutí, že Eugene vyrobí lék…ale je to napsaný tak šikovně, že při dalším čtení, to tak nemusí být. Jo a mmj. já jsem čekala, kdo z nich vytáhne pistoli a střelí ho v půlce věty do hlavy! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
12.11.14 09:34
@Jani511 píše:
Já mu to taky nevěřila od začátku, ale pochopila jsem z výše uvedeného rozlousknutí, že Eugene vyrobí lék…ale je to napsaný tak šikovně, že při dalším čtení, to tak nemusí být. Jo a mmj. já jsem čekala, kdo z nich vytáhne pistoli a střelí ho v půlce věty do hlavy! :pocitac:

Jo ty myslíš ten jakože rádoby konec seriálu co tady byl napsán? :mrgreen: ;)

Jinak jo, já bych ho teda střelila… přesně jak píšeš, v půlce věty :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
16.11.14 12:57

Ahoj holky, přidávám se… :) četla jste některá předlohovej komiks a neporadíte kde ho sehnat??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
16.11.14 13:34
@mbab píše:
Konečně uniklo na veřejnost rozuzlení celého příběhu (poslední série, kde je vše vysvětleno), proto prosím fanoušky, kteří si chtějí seriál vychutnat, bez toho aniž by věděli jak to celé nakonec dopadne, ať dále nečtou. Naštěstí nebylo by to AMC, kdyby si nenechalo otevřený konec, takže i přes celé rozuzlení příběhu Rickovi skupiny se v budoucnu fanoušci mohou těšit na případné pokračovaní.
V posledním díle poslední série a celého příběhu Rickovi skupiny je Rick Grimes postřelen. Vědec Eugene Porter ví co apokalypsu způsobilo. Za pomocí celé skupiny připraví lék, který se musí vyzkoušet. Smrtelně zraněný Rick se nabídne, že lék dobrovolně vyzkouší. Pokud se se po smrti promění je vše ztraceno, pokud se nepromění je lidstvo zachráněno.
Po podání léku a rozloučení s celou skupinou Rick Grimes umírá. Jeho tělo je mrtvé ale mozek bojuje s mutací. Najednou otevře oči a vypadá to, že lék nefungoval a z Ricka je Zombie. Rick otevře oči a vidí jak kolem postele stojí jeho žena Lori, přítel Shane a starý dobrý Hersheel. Rick myslí že je mrtev a že se potkává s mrtvou částí své skupiny. Pláče a vysvětluje, že se snažil všechny ochránit a omlouvá se, že se mu to nepodařilo. Lori, Shane a Hersheel mu vysvětlují, že byl postřelen.
Nakonec do místnosti vstoupí jeho syn Carl a Rick pláče, protože si myslí, že Carl také umřel. Nakonec se vše vysvětlí tak, že jsou všichni v pořádku, jediný kdy byl postřelen byl Rick Grames v prvním díle celého příběhu při policejní honičce a upadl do komatu, ze kterého se po podání nového léku probudil.

To je blbost!!! Kde by se tam vzal Hershel? Toho potkali na farmě po cestě…Navíc podle posledního dílu to je evidentně blbost…Eugene lhal a lék nezná…jen takticky využil Abrahamovi síly a schopnosti přežít, aby tak přežil…
Navíc by v seriálu nebyli flashbacky ostatních…např. Michonne, Guvernéra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.11.14 21:23

@ChochaR komiks je na několik dílů a normálně je seženeš v obchodě, na netu nebo i v dobré knihovně. My doma je kupujeme a čteme postupně, není to levná záležitost :zed: Jo a vychází to jako Živí mrtví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
18.11.14 08:52

Co si myslite ted o pate serii? Dokoukala jsem vcera sesrty dil a zas to silene natahujou, skoro zadna akce… :? Prvni 3 dily byly super a ted to uz zas nestoji za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.11.14 10:05

:mavam: holky letmo jsem zkoukla diskusi, chci vědět jen jedno, bude mít Deryl dítě s Carol nebo ne? budou spolu vůbec něco mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.11.14 10:14

@lukresia Prozatím to nevypadá ani na to „něco“ natož na dítě!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.11.14 10:16

@Jani511 škoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
18.11.14 11:22

Jako teda poslední 3 díly šílený. Strašně to flákají. Nic se tam neděje. Nuda. Vedou to od 10 k 5.Ale snad podle ukázky další díl už bude trochu akčnější. Teda doufám :-) jinak se zblázním. Tolik jsem se těšila… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí