Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějak mě to nebaví. Už jednou se mi ten seriál celkem znudil, když byli v jedné sérii ve vězení, moc konverzací, málo akce. Pak se to zlepšilo, ale teď se mi znovu vrací ten pocit nudy. I když na druhou stranu, kdyby tam byla jen akce a boje se zombíkama, bez děje, tak by to taky nebylo ono. Navíc, ono to není úplně asi snadné vycucat z toho seriálu tolik, aby to nadchlo každého. ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat…já tenhle seriál, taky žeru. Je pravda, že některé serie byly lepší, některé horší, ale líbí se mi to i tak…teď čekám pokaždé na nový díl a nemůžu se dočkat.
Taky jsem přemýšlela, jak to ukončí, no, jak jsem výše četla, jsem teda zvědavá…Na FB fanoušci píšou, že teď v tého serii umře Gleen…
Ale co by mě zajímalo…je vůbec nějaká stránka, kde se dá podívat na celý seriál od začátku, aniž bych byla zaregistrovaná??? Vždycky jsem se dívala na eserial, ale tam jsou ty první řady bez registrace zablokované ![]()
@mishell13 píše:
@Cmochy juchůůůů,děkuji:-)
No vůbec nemáš za co
![]()
Nevíte někdo kdo byl ten zakuklenej černoch na konci prvního dílu této série? Co je zač?
To je Morgan.Ten černoch už nevím z jaký série. Byl tam se synem, potkal se s Rickem, tak byli chvíli spolu, pak mu syna vlastně taky zabili. Pamatuješ?
@Jani511 píše:
@terezz přesně jak tvrdí @Gab-iii, taky si to totiž myslím, jen jsem nemohla přijít na jméno..
jj, je to Morgan… ![]()
A je nějakej divnej… pamatujete na ty počmáraný stěny u něj v bytě? Teda asi to nebyl jeho byt, ale nebuďme detailisti ![]()
Naplňuje se to…
To co tam bylo napsáno… ![]()
@Cmochy Co tam bylo napsáno? Nepamatuji si to.
A proč tam toho Morgana vlastně nechal, když ho po takové době potkal? Já až mám fakt okno ![]()