Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
27.11.14 07:36

Včera jsem viděla scénu kdy Lizzi zabila sestru, že je divná mi bylo jasné, ale pro mě to byla zatím největší pecka z celého seriálu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
27.11.14 10:56

Ja uz na to snad ani nebudu dal koukat, jde to od desiti k peti :nevim: Postapokalypticky svet, takovy obrovsky potencial a oni porad resi takove stu. pidity furt dokola, nikam se to neposouva. Prijde mi, ze tvurci na tom chteji vydelat co nejvic a co nejmin do toho vrazit, od poloviny ctvrte serie je to neskutecna nuda (s vyjimkou prvnich dvou dilu petky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
27.11.14 10:58

@Althya Vždyť konec čtyřky je mazec, jak vlezou do terminusu. Tobě se to nelíbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
27.11.14 11:38
@lukresia píše:
Včera jsem viděla scénu kdy Lizzi zabila sestru, že je divná mi bylo jasné, ale pro mě to byla zatím největší pecka z celého seriálu 8o

Masakr, žeeee? A co? Už se dívala na kytičky? Nebo to bude až v příštím díle? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.11.14 11:42

@Cmochy jo už koukala :mrgreen: chybí nám ještě dva díly do konce čtvrté série a pak už vás doženu raz dva :dance:, nejvíc mě zajímá jestli se zase všichni potkají, to že se rozdělili, mě na celém seriálu rozladilo asi nejvíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
27.11.14 12:01
@Gab-iii píše:
@Althya Vždyť konec čtyřky je mazec, jak vlezou do terminusu. Tobě se to nelíbilo?

Jako ano, konecne nejaka akce po nekolika natazenych dilech, ale pro dalsi dej serialu to nemelo moc vyznam, krome toho, ze se skupinka opet shledala, jinak jsou tam, kde byli. Me vadi, ze se porad motaji na jednom miste, je to uplne nedomyslene, vzdyt tam musim byt ruzne vojenske objekty se zdroji, nesnazi se neco vybudovat (jak tomu bylo ve vezeni treba), sice vsichni umi dobre zabijet zombiky, ale nemaji zadne kvalifikovane lidi, co zajisti nejaky chod… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
27.11.14 12:04

Ty jo, tak já mám teď úplný výpadek, to je tím, jaká je mezi sériema dlouhá doba…holky, vrattě mi pamět s Liziie, jak zabila tu sestru a co s kytkama???
Jsem normálně mimo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.11.14 12:07

@mishell13 Carol jí řekla at kouká na kytičky, aby se jakože zklidnila a hlavně, aby na ní neviděla, když se jí chystala zastřelit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
27.11.14 12:16

Mě tenkrát strašně pobavilo tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
27.11.14 13:05

Joooo, už vím, no teda vypadlo mi to…proto se dívám pěkně od začátku:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
27.11.14 13:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
29.11.14 14:30
@Althya píše:
Jako ano, konecne nejaka akce po nekolika natazenych dilech, ale pro dalsi dej serialu to nemelo moc vyznam, krome toho, ze se skupinka opet shledala, jinak jsou tam, kde byli. Me vadi, ze se porad motaji na jednom miste, je to uplne nedomyslene, vzdyt tam musim byt ruzne vojenske objekty se zdroji, nesnazi se neco vybudovat (jak tomu bylo ve vezeni treba), sice vsichni umi dobre zabijet zombiky, ale nemaji zadne kvalifikovane lidi, co zajisti nejaky chod… :nevim:

No a me prave to bloumani na tom serialu bavi nejvic, ja mam totiz pocit, ze kdyby se to opravdu stalo, tak je to presne takhle, pomale, od niceho nikam. treba kdyz byli ve vezeni, tak me to zrovna moc nebavilo. Myslim, ze pro to, aby neco mohli vybudovat potrebuji hodne vhodny zabezpeceny obejkt a to je podle me tezky najit.
Uz se tesim na pondeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
1.12.14 08:34

Tak už jsme dojeli až do sedmého dílu, jsem zvědavá co se vyklube z kněze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
1.12.14 09:54

@lukresia No huráááá :potlesk: tak dneska třeba něco zjistíme. Doufám v to. A doufám, že to nebude zas jeden z těch nudnějších dílů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.12.14 09:58

Holky, tak jsem to videla, je to jeden z nejpoutavejsich dilu za posledni dve serky, a ten konec…no je to emotivni masakr…tvurci se fakt niceho neboji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí