Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1284
25.11.14 10:32

Jo tááák. to už je dávno :-) je v pořádku neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.11.14 14:48
@lukresia píše:
judith není mrtvá? já ji v neděli obrečela :lol:

Jo ahááá, pani je teprve tady! :mrgreen: Tak to to tady vůbec nečti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
25.11.14 14:56

Tak jsem viděla 7 díl a bude to teda ještě zajímavé…ale musím říct, že co je tam Judith, vždycky, když je s ní scéna, úplně mě rozbolí břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.11.14 15:00

@Cmochy :mrgreen: já jen něco jsem nedočkavec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.11.14 15:04
@mishell13 píše:
Tak jsem viděla 7 díl a bude to teda ještě zajímavé…ale musím říct, že co je tam Judith, vždycky, když je s ní scéna, úplně mě rozbolí břicho…

Pro mě byla nejhorší scéna s Judith jak í Tyresse chránil v tý chatě… s tím debilem… no to jsem myslela, že vylítnu z kůže, úplně mě polilo horko a byla jsem vzteky bez sebe. Jsem po něm chtěla do tý televize skočit :evil: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.11.14 15:55
@Gab-iii píše:
Vymazala jsi Dextera? Neeeeee :-D

No tak pardoooon, ale sedmá séria zaváněla nudou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.11.14 16:02

No tak jako co to bylo ten sedmej díl??? :roll: A můžete i někdo vysvětlit kdy se ze Sashi stal takovej debil??? :zed: :zed: Ten chlap měl jasný úmysly už od začátku!
Takže stejně dojde na Rickovu variantu a podříznou je všechny…to by mě zajímalo kdo ze skupiny u toho umře…
A nevíte někdo co má za lubem ten kněz? Toho bych přivázala ke kříži…ten parchant něco tají… :cert:

Příspěvek upraven 25.11.14 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
25.11.14 16:07

Ten kněz je fakt divný :think: no a Sasha se musela praštit do hlavy, protože jinak to není možné. Nechat si ho stát za zády, taková kravina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.11.14 16:13

Jako mě by to napadlo už na začátku, když jí říkal, že ho poznal na tom parkovišti…vždyť tam byly samý rozpadlý mrtvoly!!!Jak ho asi mohl poznat, když většina z nich ani neměla obličej?!?!?!?!?!?!? :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
25.11.14 21:53

To taky nechápu. Je to blbka, vůbec bych se s nima nebavila. Natož dělat pro ně nějakou službu. A ten kněz taky nechápu co jako dělá. Asi se chce nechat zabít. Už aby to bylo, je fakt hodně divnej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
26.11.14 08:43

Noooo, na kněze jsem taky zvědavá, to zas bude nějaká pecka, každopádně, venku moc dlouho nepřežije, jenom na něj někdo hukne a má v kalhotách…
Sasha je ještě hotová ze smrti Boba a jak slyšela, že se ten policajt jmenuje stejně, úplně zjihla, jsem u toho PC na ni řvala, hned, že s ním nikam nemá chodit…no neslyšela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Judith: tak ta scéna v té chatce byla fakt drsná, jsem zvědavá, jak to s ní bude pokračovat…no kdyby náhodou, tak myslím, že to ukážou jen náznakem, že by nemohli natočit nějakou prasárnu…i když teda se Sophií od Carol taky překvapili, jak vyšla z té stodoly…noooo byl to další z dobrých dílů…zatím u mě vede z první serie 2díl, jak jde Glen s Rickem pro auto a dělají ze sebe mrtváky a stodola se Sophií :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
26.11.14 10:18

Jediné co mě tak nějak napadá je, že kněz běží do nemocnice aby je varoval. Tím „je“ myslím ty co v nemocnici pracují. Že je s nima třeba nějak spolčenej… :think:

Původně jsem si myslela, že spolupracuje s kanibalama… že jim nahání „ovečky“ na gril a oni mu za to dávají jídlo, jelikož historce se zásobami jsem nevěřila a taková povaha by v tomhle světě jinak dlouho nepřežila. Odpovídal mi tomu krásně i ten nápis „za tohle shoříš v pekle“, že to prostě napsala nějaká ovečka, kterou poslal ke kanibalům na porážku… :think:
Ve chvíli kdy byli zabiti poslední z kanibalů mi vzali teda vítr z plachet… :think:

Takže teď si to nějak snažím spojit s těmi v nemocnici… :think: Ale popravdě… moc mi to nejde… mladej černoch už byl v kostele za ostatními taky, faráře nepoznal, neznají se… tak asi niiic nooo… zase jsem vedle :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
26.11.14 15:12

Noood děvčata to bude ještě hodně napínavý… :mrgreen:
Kněza bych přivázala k posteli a nechala ho tam… :pankac:
Mě konkrétně nejvíc ze všech padla Michonne a samozřejmě Daryl - ty bych ořvala nejvíc..
Co vy?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.11.14 20:24

@ChochaR
Ja mam nejradeji Daryla. Pak taky Maggie a Glenna:-) U Ricka se mi libi vyvoj jeho postavy, podle me v tom je serial vychytanej…
@mishell13
Presne jsem si rikala, jestli by tvuci sli do neceho takovyho jako smrt batolete…jako servitky si neberou, ale zobrazit tohle by bylo asi pres caru…

Me napadlo, ze knez je treba fakt jen magor, vicemene neskodnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
26.11.14 21:04

Ten kněz určitě něco tají, ten je jasnej. a nejvíc bych byla smutná ze smrti Ricka a taky Daryla. Třeba taková Carol je mi hrozně nesympatická a Ty její rozmluvy nerozmluvy s Darylem jsou na pěst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí