Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak já to ještě nestihla zkouknout.asi dneska večer nebo zítra, ale už vím kdo umře. Proč já to tady sakra vůbec čtu
ale teda to nemohli nechat umřít někoho jinýho???Vrátí se tam konečně po x dílech a nakonec jí nechají umřít. Fakt na palici ![]()
@Gab-iii
Jee to me mrzi, ze to mas propaleny…
Jo a rikala jsem, ze knez je neskodnej…moula ustrasnej…
@bronick no uvidíme co se z něj ještě vyklube, podle mě něco tají a myslím, že kvůli něj někdo umře ![]()
Sedíme tu s chlapem jak blumy, taky jsme nemuseli koukat denně po čtyřech dílech, ale měli jsme si to rozplánovat
kde je do února že ![]()
Děvčata prosím…kdo poradí jedné bl*ce která si smazala historii a ted si nemůže vzpomenou kde na to koukala online s titulkama
?
@lukresia
Nastesti jsou tu vanoce, takze prosinec utece a pak uz jen leden a dalsich osm dilu je tu…:-)
@Reniii píše:
Děvčata prosím…kdo poradí jedné bl*ce která si smazala historii a ted si nemůže vzpomenou kde na to koukala online s titulkama?
Www. Serialycz.cz ![]()
@bronick píše:
@lukresia
Nastesti jsou tu vanoce, takze prosinec utece a pak uz jen leden a dalsich osm dilu je tu…:-)
Noooo, tak si těch následujících 8 dílů nezapomeňte rozplánovat do října ![]()
Tak jsem to konečně zkoukla holky.No tak jsem si poplakala
je to hnus teda.Ta policajtka byla šílená kráva!!!Aspoň, že chcípla taky!!!
@Cmochy
No jenze to nevydrzim…si je rozplanovat, musim to videt hned jak to jde:-)
@Cmochy Jak jsi mohla vědět kdo umře??? tohle v komiksu nebylo, ne? ![]()
@ChochaR píše:
@Cmochy Jak jsi mohla vědět kdo umře??? tohle v komiksu nebylo, ne?
Tak my máme ještě uzavřenku kde kecáme o TWD, jsou tam nějaký spojlery, pak taky dedukce… vždycky na něco kápnem. Jak věnujou někomu hodně času, jeho postava se významně mění a mluví se o ní, tak to má vždycky nějaký důvod… většinou umře ![]()
Teď je třeba spojler, že ve druhé polovině by měl/a umřít Tyresse
Je to zabílené - kdož nechceš vědět, neoznačuj text ![]()
@Cmochy
tak to je super metoda, jak udelat spoiler pouze na prani
![]()
Nevydrzela jsem…a teda nevadi mi to.. ![]()
@Cmochy píše:
Tak my máme ještě uzavřenku kde kecáme o TWD, jsou tam nějaký spojlery, pak taky dedukce… vždycky na něco kápnem. Jak věnujou někomu hodně času, jeho postava se významně mění a mluví se o ní, tak to má vždycky nějaký důvod… většinou umřeTeď je třeba spojler, že ve druhé polovině by měl/a umřít Tyresse
Je to zabílené - kdož nechceš vědět, neoznačuj text
Jak jsi na to došla??? proč zrovna tato postava??? ![]()