Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alčák1 píše:
@Gab-iii tak to si počkám na příští týden, ještě jsem neviděla myslím 4 díl / naposledy jsem viděla, jak zbil toho Eugena /, tak pak jsem napnutá jak struna - dokonce jsem šla minulý týden spát a přemýšlela kam bych se ukryla, kdyby to vypuklo![]()
počítala jsem zásoby atd. až jsem z toho usnula
pak si alespoň v klidu pustím pokračování, než čekat
Tak tohle máme podobně…
Posledně jsem se taky přistihla jak před spaním přemýšlím jakou bych si vzala zbraň, kolik máme jídla, kam bysme šli a tak
![]()
@Cmochy ale na druhou stranu ti co na to nekoukají ti by nás kousaly na ulici, kdyby to vypuklo, tak si pak písnem budeme asi jediní přeživší ![]()
To je mazec
jako jsi počítala, co máte doma za zásoby jo? Tak to my by jsme brzo pošli hlady
no tak příští týden už bude nový díl. To dáš 3 díly za sebou ne ![]()
Mám úplně stejné myšlenky jako vy
Můj muž si už někdy klepe na čelo, že normální kojící matky čučí na ordinace, ulice atd, jenom já na Walking Dead…Teď zase začínám od první serie a teda všimly jste si, že na začátku jsou ti chodci nějak moc rychlí, dokonce, co mě překvapilo v druhém díle, jak jsou v obchoďáku, tak mrtváci bijou do skel a dva z nich drží kameny??? Jako by se v každé serii trochu zpomalili
![]()
Asi už nemají moc co pojídat, tak jim ubývá sil
taky asi pojedu zas od první série ![]()
@mishell13 píše:
Mám úplně stejné myšlenky jako vyMůj muž si už někdy klepe na čelo, že normální kojící matky čučí na ordinace, ulice atd, jenom já na Walking Dead…Teď zase začínám od první serie a teda všimly jste si, že na začátku jsou ti chodci nějak moc rychlí, dokonce, co mě překvapilo v druhém díle, jak jsou v obchoďáku, tak mrtváci bijou do skel a dva z nich drží kameny??? Jako by se v každé serii trochu zpomalili
![]()
![]()
Normálně tlejou… ![]()
Zrovna minulý týden ve čtvrtek jsme s manželem přebírali brambory
ten smrad shnilých brambor je hroznej, některý už tekly
tak jsme vynesli kýbl a říkám manželovi, to musí ti mrtváci pěkně smrdět - protočil panenky a řekl mi, že už se mám jít léčit ale večer se mnou na hřbitov zapálit svíčku nešel
no večer - byla 17 hodina tma jak v rakvi a manža čekal před bránou na hřbitov ![]()
Ježíííš už ať su z práce doma, nebo už se nemůžu dočkat! Je to už i s titulkama?? Můj chlap to bez nich nedá… ![]()
Kudla, vymazala jsem Dextra, abych si mohla stáhnout všechny díli TWD…by mě zajímalo, kdy to konečnš začnu stahovat…furt na to čumím online…:
D
Holk, vim, ze je to mozna blba otazka, ale kolik myslite, ze je let Darylovi?? Ja porad nevim jestli tak 30 nebo 45 ![]()
@neumisa ¨
No ja myslela v serialu, ale asi to bude tak nejak podobny
45
je to stejne nejvetsi borec ![]()
v seriálu bych odhadla i pod 30 - přece jen je to mladší brácha toho holohlavého blba. A choval se dost mladicky, ze začátku.