Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
24.11.14 13:40
@Alčák1 píše:
@Gab-iii tak to si počkám na příští týden, ještě jsem neviděla myslím 4 díl / naposledy jsem viděla, jak zbil toho Eugena /, tak pak jsem napnutá jak struna - dokonce jsem šla minulý týden spát a přemýšlela kam bych se ukryla, kdyby to vypuklo :mrgreen: :lol: počítala jsem zásoby atd. až jsem z toho usnula :lol: pak si alespoň v klidu pustím pokračování, než čekat :lol:

Tak tohle máme podobně… :mrgreen: Posledně jsem se taky přistihla jak před spaním přemýšlím jakou bych si vzala zbraň, kolik máme jídla, kam bysme šli a tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
24.11.14 13:42

@Cmochy ale na druhou stranu ti co na to nekoukají ti by nás kousaly na ulici, kdyby to vypuklo, tak si pak písnem budeme asi jediní přeživší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.11.14 13:47

:D :D :D To je mazec :-D jako jsi počítala, co máte doma za zásoby jo? Tak to my by jsme brzo pošli hlady :-D :-D :-D no tak příští týden už bude nový díl. To dáš 3 díly za sebou ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
24.11.14 13:51

Mám úplně stejné myšlenky jako vy :mrgreen: Můj muž si už někdy klepe na čelo, že normální kojící matky čučí na ordinace, ulice atd, jenom já na Walking Dead…Teď zase začínám od první serie a teda všimly jste si, že na začátku jsou ti chodci nějak moc rychlí, dokonce, co mě překvapilo v druhém díle, jak jsou v obchoďáku, tak mrtváci bijou do skel a dva z nich drží kameny??? Jako by se v každé serii trochu zpomalili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.11.14 14:00

Asi už nemají moc co pojídat, tak jim ubývá sil :-D taky asi pojedu zas od první série :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
24.11.14 14:08
@mishell13 píše:
Mám úplně stejné myšlenky jako vy :mrgreen: Můj muž si už někdy klepe na čelo, že normální kojící matky čučí na ordinace, ulice atd, jenom já na Walking Dead…Teď zase začínám od první serie a teda všimly jste si, že na začátku jsou ti chodci nějak moc rychlí, dokonce, co mě překvapilo v druhém díle, jak jsou v obchoďáku, tak mrtváci bijou do skel a dva z nich drží kameny??? Jako by se v každé serii trochu zpomalili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Normálně tlejou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
24.11.14 14:15

Zrovna minulý týden ve čtvrtek jsme s manželem přebírali brambory :poblion: ten smrad shnilých brambor je hroznej, některý už tekly :poblion: :zed: tak jsme vynesli kýbl a říkám manželovi, to musí ti mrtváci pěkně smrdět - protočil panenky a řekl mi, že už se mám jít léčit ale večer se mnou na hřbitov zapálit svíčku nešel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no večer - byla 17 hodina tma jak v rakvi a manža čekal před bránou na hřbitov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.11.14 16:45

Ježíííš už ať su z práce doma, nebo už se nemůžu dočkat! Je to už i s titulkama?? Můj chlap to bez nich nedá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
24.11.14 16:54

@ChochaR
7. díl je na uložto i s titulky, už se mi to tahá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.11.14 16:56

Kudla, vymazala jsem Dextra, abych si mohla stáhnout všechny díli TWD…by mě zajímalo, kdy to konečnš začnu stahovat…furt na to čumím online…: :lol: :lol: :zed: :zed: D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.11.14 17:14

Vymazala jsi Dextera? Neeeeee :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
24.11.14 17:32

Holk, vim, ze je to mozna blba otazka, ale kolik myslite, ze je let Darylovi?? Ja porad nevim jestli tak 30 nebo 45 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
24.11.14 17:35

@bronick

v seriálu nebo v reálu? :mrgreen:

edit:

http://www.csfd.cz/…rman-reedus/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
24.11.14 17:59

@neumisa ¨
No ja myslela v serialu, ale asi to bude tak nejak podobny :-) 45 :-) je to stejne nejvetsi borec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
24.11.14 18:03

@bronick

v seriálu bych odhadla i pod 30 - přece jen je to mladší brácha toho holohlavého blba. A choval se dost mladicky, ze začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí