Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cmochy Počkej…Eugene se ještě nezměnil, nebo se pletu??? Vždyť ho na konci pátýho dílu akorát zmlátil Abraham…chceš říct, že on umře??? ![]()
Jinak dost by mě zajímalo kdo byla ta ženská s těma dvěma dětma ve Abrahamových flashbacích?? To byla jeho žena?? A proč ubil ty dva chlapi??? Nevíš o tom něco?? ![]()
změnil, přiznal, že není vědec a neví, jak bojovat s nákazou.
@neumisa No to že není vědec a to že kecal jen proto, aby přežil, tak to vím, ale vždyť to končilo tak že ležel na silnici a Maggie se ho snažila probrat…
To jako fakt umřel??? ![]()
@neumisa Praštěnej byl
ať už opravdu, nebo v přeneseným smyslu slova.
No nic, jdu zkouknout pátej díl ještě jednou… ![]()
No jinak dneska se bude v USA vysílat sedmej díl, takže by se to mělo rozlousnout…teda doufám… ![]()
@ChochaR píše:
@Cmochy Počkej…Eugene se ještě nezměnil, nebo se pletu??? Vždyť ho na konci pátýho dílu akorát zmlátil Abraham…chceš říct, že on umře???
Jinak dost by mě zajímalo kdo byla ta ženská s těma dvěma dětma ve Abrahamových flashbacích?? To byla jeho žena?? A proč ubil ty dva chlapi??? Nevíš o tom něco??
Já přeci netvrdím, že umře
Jen jsem sdílela obrázek… Ale EUGENE TURNED může znamenat i to, že obrátil, jakože přiznal, že lže. Že vlastně nic neví ![]()
A dle mé (a nejen mé) domněnky ona žena se dvěma dětmi v Abrahamovém flashbacku byla jeho žena a jeho dvě děti. A ty muže umlátil, protože je nějak ohrožovali, Chtěl jen ochránit rodinu. Nicméně rodina se ho jako takového zalekla a utekla od něj.. no, stálo je to život. ![]()
@Cmochy No uvidíme jak se to vyklube…už aby to bylo na netu… ![]()
Hoky kolik je vlastně těch sérií??? teď nám běží 5 a budou ještě nějaké nebo je to konec nebo se to ještě neví ![]()
@Alčák1 píše:
Hoky kolik je vlastně těch sérií??? teď nám běží 5 a budou ještě nějaké nebo je to konec nebo se to ještě neví
Materiálu (podle komiksu) mají dost a dost. Určitě tak ještě na deset sérií
Záleží jak dlouho to bude dostatečně vydělávat. Jak dlouho bude lidi ten seriál bavit… ![]()
@Cmochy a kolik lidí z té původní skupiny vydrží podle komiksu až do konce?
@lukresia píše:
@Cmochy a kolik lidí z té původní skupiny vydrží podle komiksu až do konce?
Tak to netuším…
Mám takový pocit, že ani komiks není ještě u konce
Ale tím si jistá fakt nejsem… ![]()
A bude zase ta HNUSNÁ přestávka??? mezi sériema. Minule to myslím bylo od února a od října.
@Alčák1 píše:
A bude zase ta HNUSNÁ přestávka??? mezi sériema. Minule to myslím bylo od února a od října.
jj, bude.. 2,5 měsíce ![]()
Tak zkouknuto milé dámy. Tenhle díl byl trochu víc akční než ty předchozí(konečně) a zase to skončilo tak blbě, že už si přeju, aby bylo příští pondělí
bavte se ![]()
@Gab-iii tak to si počkám na příští týden, ještě jsem neviděla myslím 4 díl / naposledy jsem viděla, jak zbil toho Eugena /, tak pak jsem napnutá jak struna - dokonce jsem šla minulý týden spát a přemýšlela kam bych se ukryla, kdyby to vypuklo
počítala jsem zásoby atd. až jsem z toho usnula
pak si alespoň v klidu pustím pokračování, než čekat ![]()