Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
23.11.14 19:11

@Cmochy Počkej…Eugene se ještě nezměnil, nebo se pletu??? Vždyť ho na konci pátýho dílu akorát zmlátil Abraham…chceš říct, že on umře??? :-O
Jinak dost by mě zajímalo kdo byla ta ženská s těma dvěma dětma ve Abrahamových flashbacích?? To byla jeho žena?? A proč ubil ty dva chlapi??? Nevíš o tom něco?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
23.11.14 19:12

@ChochaR

změnil, přiznal, že není vědec a neví, jak bojovat s nákazou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.11.14 19:16

@neumisa No to že není vědec a to že kecal jen proto, aby přežil, tak to vím, ale vždyť to končilo tak že ležel na silnici a Maggie se ho snažila probrat…
To jako fakt umřel??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
23.11.14 19:20

@ChochaR

tož to netuším… ale praštěný byl slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.11.14 19:23

@neumisa Praštěnej byl :lol: :lol: :lol: ať už opravdu, nebo v přeneseným smyslu slova. :mrgreen: No nic, jdu zkouknout pátej díl ještě jednou… :lol:
No jinak dneska se bude v USA vysílat sedmej díl, takže by se to mělo rozlousnout…teda doufám… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
23.11.14 20:46
@ChochaR píše:
@Cmochy Počkej…Eugene se ještě nezměnil, nebo se pletu??? Vždyť ho na konci pátýho dílu akorát zmlátil Abraham…chceš říct, že on umře??? :-O
Jinak dost by mě zajímalo kdo byla ta ženská s těma dvěma dětma ve Abrahamových flashbacích?? To byla jeho žena?? A proč ubil ty dva chlapi??? Nevíš o tom něco?? ;)

Já přeci netvrdím, že umře :D Jen jsem sdílela obrázek… Ale EUGENE TURNED může znamenat i to, že obrátil, jakože přiznal, že lže. Že vlastně nic neví :think:

A dle mé (a nejen mé) domněnky ona žena se dvěma dětmi v Abrahamovém flashbacku byla jeho žena a jeho dvě děti. A ty muže umlátil, protože je nějak ohrožovali, Chtěl jen ochránit rodinu. Nicméně rodina se ho jako takového zalekla a utekla od něj.. no, stálo je to život. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.11.14 21:48

@Cmochy No uvidíme jak se to vyklube…už aby to bylo na netu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
23.11.14 22:50

Hoky kolik je vlastně těch sérií??? teď nám běží 5 a budou ještě nějaké nebo je to konec nebo se to ještě neví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
24.11.14 09:52
@Alčák1 píše:
Hoky kolik je vlastně těch sérií??? teď nám běží 5 a budou ještě nějaké nebo je to konec nebo se to ještě neví :think:

Materiálu (podle komiksu) mají dost a dost. Určitě tak ještě na deset sérií :mrgreen: Záleží jak dlouho to bude dostatečně vydělávat. Jak dlouho bude lidi ten seriál bavit… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
24.11.14 10:02

@Cmochy a kolik lidí z té původní skupiny vydrží podle komiksu až do konce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
24.11.14 10:04
@lukresia píše:
@Cmochy a kolik lidí z té původní skupiny vydrží podle komiksu až do konce?

Tak to netuším… :think: Mám takový pocit, že ani komiks není ještě u konce :think: Ale tím si jistá fakt nejsem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
24.11.14 11:27

A bude zase ta HNUSNÁ přestávka??? mezi sériema. Minule to myslím bylo od února a od října.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
24.11.14 12:44
@Alčák1 píše:
A bude zase ta HNUSNÁ přestávka??? mezi sériema. Minule to myslím bylo od února a od října.

jj, bude.. 2,5 měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.11.14 12:50

Tak zkouknuto milé dámy. Tenhle díl byl trochu víc akční než ty předchozí(konečně) a zase to skončilo tak blbě, že už si přeju, aby bylo příští pondělí :-D bavte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
24.11.14 13:27

@Gab-iii tak to si počkám na příští týden, ještě jsem neviděla myslím 4 díl / naposledy jsem viděla, jak zbil toho Eugena /, tak pak jsem napnutá jak struna - dokonce jsem šla minulý týden spát a přemýšlela kam bych se ukryla, kdyby to vypuklo :mrgreen: :lol: počítala jsem zásoby atd. až jsem z toho usnula :lol: pak si alespoň v klidu pustím pokračování, než čekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí