Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lukresia
stahuju z hellspy.cz a zatim pouze s aj titulky…
jezis, to je fakt mazec…clovek to fakt necekal..
To ste to jeste nikdo nevidel???
at tu muzem truchlit vsichni ![]()
Tak prožila jsem toho s TWD dost…nervy napnutý k prasknutí, podupávání nožkou, křik na monitor „nechoď tam, říkám ti nechoď tam!!!“, následný „já jsem ti to říkala…“, soucit, nas*ání na Carla, jakej to je malej spratek, empatii do pocitů Carol, když vraždila ve věznici, vztek na Guvernéra (ten přetrval), lítost s Rickem, obdiv k Darylovi a Beth, jak se jejich postavy vyvíjeli. Viděla jsem umírat všechny od prvního dílu…Amy, Andreu, Lori,… zkrátka všechny. Ale až dneska jsem fakt brečela… Toto byla síla… ![]()
Každopádně Beth má můj obdiv, prošla fakt kus cesty a byla z ní konečně pořádná ženská, co se ničeho nebojí. ![]()
@ChochaR
Mám to stejně… i když jsem věděla, že Beth umře… dostalo mě to… plakala jsem ![]()
Tak budu za prvního necitu, ale čekala jsem to horší, Beth mi k srdci nepřirostla…navíc umřela úplně zbytečně, mohla ji zastřelit a ne jít proti cvičené policistce s nůžkama
ten kněz je blb, nechápu, že vůbec leze ven, když není připravený se bránit, zničil jim zbytečně úkryt ![]()
Tak to mě překvapilo…souhlasím s ChochaR, byla to síla, normálně jsem řvala, jak malé děcko a jsem naštvaná, že tak blbě umřela!!!
Dobrý díl se špatným koncem
![]()
@lukresia píše:
Tak budu za prvního necitu, ale čekala jsem to horší, Beth mi k srdci nepřirostla…navíc umřela úplně zbytečně, mohla ji zastřelit a ne jít proti cvičené policistce s nůžkama![]()
ten kněz je blb, nechápu, že vůbec leze ven, když není připravený se bránit, zničil jim zbytečně úkryt
Taky mi to přišlo jako naprosto, ale naprosto zbytečná smrt.
Místo aby se v tu chvíli objímala s Rickem a spol. tak jde na cajtku s nůžkama…
![]()