Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě je divný, že nikdo nečeká mimčo
za tu dobu je tam jenom Judith..
asi jsem se ztratila v terminologii mrtvák x nemrtvák
nemrtvák je pro mě zombie, zbytek jsou lidi ![]()
počítám, že někdo živý naprocoval zombáky, spodní půlky malebně naházel přes plot, horní půlky do náklaďáku. Že by lidi porcovali další lidi, to si nemyslím (ale nevylučuji, živých úchylů už se tam objevilo dost).
@kiwa píše:
Mě je divný, že nikdo nečeká mimčoza tu dobu je tam jenom Judith..
já se nedivím, sexu málo a v tom stresu…
Upřímně mě dnešní díl poměrně zklamal. Zbytečné a víceméně zdlouhavé pojetí smrti jednoho člena. Pravda, byla to sympatická postava, ale promrhat celý díl těmi halucinacemi, které až tak moc nevysvětlují nic podstatného, co by mělo děj ovlivnit mi přišlo zbytečné.
Mám strach, že mě to začne opět nudit.
@Reniii píše:
První díl trochu dost natahovanej…ani Daryla jsem si neužilaale jiank pěkně natočený
@lukresia to by už mohl mít na svědomí Negan/…jestli bude v seriálu.
Kdo je Negan?
Mě se teda novej díl docela líbil. Zase to slibuje spoustu zápletek. Všimli jste si jak se Tyreese díval na fotky těch dvojčat? Z toho se něco vyklube… ![]()
Nemluvě o těch rozporcovaných tělech…
@ChochaR já to pochopila tak, že jedno dvojče bylo schované za dveřmi a to druhé, volně pobíhající ho kouslo
@lukresia píše:
@ChochaR já to pochopila tak, že jedno dvojče bylo schované za dveřmi a to druhé, volně pobíhající ho kouslo
Já si myslím, že to jedno leželo na té posteli a druhý ho kouslo.
Ale viděla si jak se Tyreese díval na ty fotky dvojčat??? Tam něco bylo…Nejvíc ho zaujala fotka kde to jedno se tlemí do objektivu a to druhý kouká někam bokem…
@ChochaR jako jo, nad fotkama se zasekl, taky ho to stálo život, ale jak se teda to druhé dostalo ven? Napadá mě, že ho někdo pustil, třeba tam byl ten čtvrtič mrtvol a sledoval je…mam bujnou fantazii
@lukresia píše:
@ChochaR jako jo, nad fotkama se zasekl, taky ho to stálo život, ale jak se teda to druhé dostalo ven? Napadá mě, že ho někdo pustil, třeba tam byl ten čtvrtič mrtvol a sledoval je…mam bujnou fantazii
Ty vo*e…
![]()
Tak tohle je high level i na mě…ty to plánuješ dost na ostro..Vždyť to druhý dvojče mohle jen tak bloudit a pak zahlídnout Tyreese a ukousnout si kousek… ![]()
S těm mrtvolama to bude ještě zajímavý! ![]()