Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ondule píše:
Ahoj holky (nebo snad i kluci?), ráda bych se k vám přidala. TWD jsem začla sledovat tak 2 měsíce zpátky na netu a hodně mě chytil…trochu jsem to tu početla a koukám, že nejsem jediná, kdo má v oblibě Daryla![]()
ten je tam vážně k „sežrání“
. Jinak se chci zeptat, kde jste našly 1.díl nové série? Našla jsem akorát torrenty..jenže program stáhnutej nemám…
Mrkni na http://www.teevee.sk/…walking-dead je to sice slovenská stránka, ale je tam všechno s cz titulkama nebo cz dabingem. ![]()
Ahoj holky, tak jsem včera dokoukala poslední díly 5 série a řvala jsem tu jak deb..
pokud jste někdo neviděl - DÁL NEČTĚTE
nejprve zabili Beth to byl šok a pak mi zabili TYREESE!!! což teda neměli dělat protože jsem to tu psychicky nějak nezvládla, zrovna mího oblíbence parchanti
šáhnou mi ještě na MICHONNE a už nekoukám
kdy mají být další díly??? díky ![]()
Ahoj holky,
Tyresse mi bylo hodně líto teda!!! Teď jsem se dodívala na 10 díl a jako, to bude ještě hodně zajímavé, podle ukázek hlavně 11 díl…
@mishell13 nj až na ten konec to byla celkem nuda, ale příště se to asi rozjede
No, to se asi rozjede, každopádně v ukázkách to vypadalo na napadení Glena, jsem zvědavá…mě štvě, že vždycky musím, tak dlouho čekat…
Holky, díky za odkazy, ale mi nedošlo, že nové díly jsou pořád 5.série…a pak se divím, že na netu není 1.díl 6.série
Každopádně už mám zkouklé oba nové díly. Tyreese jsem měla ráda, škoda, že umřel… Nicméně stále prožívám smrt Beth a štve mě, že jí nechali umřít… tady malá vzpomínka na scény Beth s Darylem…
https://www.youtube.com/watch?…
@mishell13 já taky… Tyjo, Emily Kinney má vážně nádhernej hlas..jsem nevěděla, že je opravdu zpěvačka…takhle je krásná… https://www.youtube.com/watch?… tu zpívala s Maggie jako ukolébavku Judith, myslím… ![]()
Jinak mě mrzí, že neumím lépe anglicky…nebo, že nejsou titulky k The Talking Dead..celkem zajímavá doprovodná show k TWD
@Ondule
Byla mi už od začátku hodně sympatická, dost mě vzalo, když ji nechali umřít ![]()
Na Talking Dead bych taky koukala, ale jak píšeš, s mou anglinou to taky vůbec nedávám…
Každopádně se na všechny díly koukám jen s titulkama…s dabingem to není ono ![]()
@lukresia píše:
@Ondulejo Daryl nemá konkurenci
A co druhý díl…co byl ted v pondělí…jak snědl žížalu
?
Ale jo, taky bych snědla kdybych měla hlad ![]()
Mě tedy Daryl zpočátku nezaujal, až do půlky druhé serie mě bral Rick. Taky jsem chtěla v půlce druhé serie stopnout koukání, páč mě Rickova manželka a jeho syn tak srááášně sr*li…úplně mě to přestalo bavit ale v tom se objevil „Daryl - neohrožený lovec veverek“…a koukám dál ![]()
@Reniii
Daryl je fakt dobrý!! U Ricka mi od začátku vadilo, že z něj udělali takového Mirka Dušína..
@Reniii
já jsem si na začátku říkala, co je to za vandráka a doufala, že ho brzy kousnou…pak začal hledat Sofii, přinesl růži a…
ted zpětně mi jako vandrák už nepřijde
Rick se mi nelíbí ani vzhledově ani charakterově, občas mě mile překvapí, třeba jako v Nebrasce nebo Terminusu, ale jinak nic moc
Ricka nemusím..je takovej nemastej neslanej..
zato Daryl..navenek drsňák, uvnitř citlivej.. v posledním díle mi teda vadily ty jeho vlasy, že mu padaly do obličeje, ale jak tam seděl u té stodoly a brečel..
jsem prdlá..bych ho utišila ![]()