Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
14.2.15 00:23
@Ondule píše:
Ahoj holky (nebo snad i kluci?), ráda bych se k vám přidala. TWD jsem začla sledovat tak 2 měsíce zpátky na netu a hodně mě chytil…trochu jsem to tu početla a koukám, že nejsem jediná, kdo má v oblibě Daryla :oops: :* ten je tam vážně k „sežrání“ :mrgreen:. Jinak se chci zeptat, kde jste našly 1.díl nové série? Našla jsem akorát torrenty..jenže program stáhnutej nemám… :?

Mrkni na http://www.teevee.sk/…walking-dead je to sice slovenská stránka, ale je tam všechno s cz titulkama nebo cz dabingem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.2.15 14:44

@Ondule Já z webshare.cz a titulky z edna.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
14.2.15 18:29

Ahoj holky, tak jsem včera dokoukala poslední díly 5 série a řvala jsem tu jak deb.. 8o :,( pokud jste někdo neviděl - DÁL NEČTĚTE
nejprve zabili Beth to byl šok a pak mi zabili TYREESE!!! což teda neměli dělat protože jsem to tu psychicky nějak nezvládla, zrovna mího oblíbence parchanti :pocitac: :zed: šáhnou mi ještě na MICHONNE a už nekoukám :pocitac: kdy mají být další díly??? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.2.15 18:45

@Alčák1 v pondělí myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
17.2.15 10:04

Ahoj holky,
Tyresse mi bylo hodně líto teda!!! Teď jsem se dodívala na 10 díl a jako, to bude ještě hodně zajímavé, podle ukázek hlavně 11 díl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
17.2.15 10:13

@mishell13 nj až na ten konec to byla celkem nuda, ale příště se to asi rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
17.2.15 10:44

No, to se asi rozjede, každopádně v ukázkách to vypadalo na napadení Glena, jsem zvědavá…mě štvě, že vždycky musím, tak dlouho čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
17.2.15 12:50

Holky, díky za odkazy, ale mi nedošlo, že nové díly jsou pořád 5.série…a pak se divím, že na netu není 1.díl 6.série :zed: :roll: :oops: Každopádně už mám zkouklé oba nové díly. Tyreese jsem měla ráda, škoda, že umřel… Nicméně stále prožívám smrt Beth a štve mě, že jí nechali umřít… tady malá vzpomínka na scény Beth s Darylem… :* :srdce:https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
17.2.15 13:00

@Ondule
mám z toho husí kůži… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
17.2.15 13:29

@mishell13 já taky… Tyjo, Emily Kinney má vážně nádhernej hlas..jsem nevěděla, že je opravdu zpěvačka…takhle je krásná… https://www.youtube.com/watch?… tu zpívala s Maggie jako ukolébavku Judith, myslím… :think:
Jinak mě mrzí, že neumím lépe anglicky…nebo, že nejsou titulky k The Talking Dead..celkem zajímavá doprovodná show k TWD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
18.2.15 09:46

@Ondule
Byla mi už od začátku hodně sympatická, dost mě vzalo, když ji nechali umřít :,(
Na Talking Dead bych taky koukala, ale jak píšeš, s mou anglinou to taky vůbec nedávám…
Každopádně se na všechny díly koukám jen s titulkama…s dabingem to není ono :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
18.2.15 11:38
@lukresia píše:
@Ondule :lol: jo Daryl nemá konkurenci :srdce:

A co druhý díl…co byl ted v pondělí…jak snědl žížalu :lol:?
Ale jo, taky bych snědla kdybych měla hlad :poblion:
Mě tedy Daryl zpočátku nezaujal, až do půlky druhé serie mě bral Rick. Taky jsem chtěla v půlce druhé serie stopnout koukání, páč mě Rickova manželka a jeho syn tak srááášně sr*li…úplně mě to přestalo bavit ale v tom se objevil „Daryl - neohrožený lovec veverek“…a koukám dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
18.2.15 12:05

@Reniii
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Daryl je fakt dobrý!! U Ricka mi od začátku vadilo, že z něj udělali takového Mirka Dušína..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.2.15 16:59

@Reniii :mrgreen: já jsem si na začátku říkala, co je to za vandráka a doufala, že ho brzy kousnou…pak začal hledat Sofii, přinesl růži a… :lol: ted zpětně mi jako vandrák už nepřijde
Rick se mi nelíbí ani vzhledově ani charakterově, občas mě mile překvapí, třeba jako v Nebrasce nebo Terminusu, ale jinak nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
18.2.15 22:08

Ricka nemusím..je takovej nemastej neslanej.. :nevim: zato Daryl..navenek drsňák, uvnitř citlivej.. v posledním díle mi teda vadily ty jeho vlasy, že mu padaly do obličeje, ale jak tam seděl u té stodoly a brečel.. :,( jsem prdlá..bych ho utišila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí