Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lukresia píše:
No a mě by to nepřekvapilo, v tom jak nastínili v jakém prostředí vyrůstal by to nejspíš nikdy nepřiznal, ale ted je mezi přáteli, tak půjde s pravdou ven
A Carol utře hubu
jak za ním posledně dolízala bylo fakt trapný
@Gab-iii
já ji nemusím vůbec, je šikovná, to ano, ale nesedí mi…Já mezi nimi žádnou romantiku necítím, mě pro něj přijde stará
možná na konci s Beth to trochu jiskřilo…
@lukresia No mě pro něj taky přijde hrozně stará. Ale předminulý díl za ním pořád někam lezla až jí odpálkoval
to se mi líbilo. KOnečně jí sklaplo
Oni mají takovej zvláštní vztah mezi sebou. Chodí mlčky a občas tlachaj nesmysly. Scény s nima mě už vůbec nebaví. Jo a ve skutečnosti Darylovi je 46 a Carol je 49.Moc velkej rozdíl to není, ale on vypadá, tak o 10 let mladší. No ne ![]()
@Gab-iii Na to kolik mu je vypadá fakt dobře…ale znáte to od Chytilový?
„No jó, mužský, ti nestárnou. Šediny je zdobí, brýle jim svědčí, vrásky jsou sexy. Žádné křečové žíly. Žádná celulitida. Žádné klimakterium. Ale pak najednou…zdechnou!“ ![]()
@lukresia píše:
No a mě by to nepřekvapilo, v tom jak nastínili v jakém prostředí vyrůstal by to nejspíš nikdy nepřiznal, ale ted je mezi přáteli, tak půjde s pravdou ven
Ale prdlačky… Daryl nebude nikdy za gaye… to je blbooost
![]()
Ale tou novou milostnou dvojicí dost možná bylo myšleno právě Arona a toho druhého.. no prostě ty dva gaye
![]()
Tak vidíte mě tedy v tom vězení přišlo, že jako jiskření mezi Carol a Derylem bylo, ale teď mi to spíš přijde jako mamka se synem ![]()
Tak nevím
mám z toho takový rozpolcený pocit. POřád jsem si to dávala nahlas protože jsem slyšela, jakoby za těmi vratmi byly slyšet dětský hlasy
jsem zvědavá. Na druhou stranu se mi nechce věřit, že by tam zase byl nějaký terminus nebo něco - ale člověk nikdy neví. Jediný mi přišlo divný proč je tam tak strašně chtějí
kdybych měla svojí komunitu určitě bych nikoho nehledala a kdyby někdo přišel a bušil na bránu, tak bych si ho hodně ověřila, než bych ho tam pustila ![]()
@Alčák1 no tak oni si je pořádně prověřili, nějakou dobu je sledovali. Myslím si, že tam bude zase nějaká zápletka. Nedávám moc šancí tomu, že si tam budou v poklidu žít. No už zítra budeme o něco chytřejší a ke konci i zmatenější ![]()
Holky stahujete nebo jste někde již našly online? teď jdu stahovat z ulož to a v tom rychlém přehledu je, že se mi Rick oholil.. óóó
![]()
@Marilyn.M píše:
Holky stahujete nebo jste někde již našly online? teď jdu stahovat z ulož to a v tom rychlém přehledu je, že se mi Rick oholil.. óóó![]()
@lukresia né že bych Daryla nějak žrala, ale je to celkem záživná role, takže souhlasím s tím, že aspoň si umýt hlavu a umýt obličej by bylo fajn. jestli on na to ale bude mít čas.. spíš ho vidím, jak se někde poflakuje a něco zkoumá, protože mu to přijde divný ![]()
@lukresia píše:tak snad si Daryl umyje hlavu, at jásá i zbytek diskutujících
Ta komunita je divná… taková přeslazená a odtržená od reality…