Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1284
27.2.15 12:34
@lukresia píše:
No a mě by to nepřekvapilo, v tom jak nastínili v jakém prostředí vyrůstal by to nejspíš nikdy nepřiznal, ale ted je mezi přáteli, tak půjde s pravdou ven :mrgreen:

A Carol utře hubu :-D jak za ním posledně dolízala bylo fakt trapný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.2.15 12:38

@Gab-iii :lol: já ji nemusím vůbec, je šikovná, to ano, ale nesedí mi…Já mezi nimi žádnou romantiku necítím, mě pro něj přijde stará :nevim: možná na konci s Beth to trochu jiskřilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
27.2.15 13:11

@lukresia No mě pro něj taky přijde hrozně stará. Ale předminulý díl za ním pořád někam lezla až jí odpálkoval :-D to se mi líbilo. KOnečně jí sklaplo :potlesk: Oni mají takovej zvláštní vztah mezi sebou. Chodí mlčky a občas tlachaj nesmysly. Scény s nima mě už vůbec nebaví. Jo a ve skutečnosti Darylovi je 46 a Carol je 49.Moc velkej rozdíl to není, ale on vypadá, tak o 10 let mladší. No ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.2.15 13:29

@Gab-iii Na to kolik mu je vypadá fakt dobře…ale znáte to od Chytilový?

„No jó, mužský, ti nestárnou. Šediny je zdobí, brýle jim svědčí, vrásky jsou sexy. Žádné křečové žíly. Žádná celulitida. Žádné klimakterium. Ale pak najednou…zdechnou!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.2.15 13:36

@Gab-iii jj věk bych mu vůbec nehádala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
27.2.15 15:39
@lukresia píše:
No a mě by to nepřekvapilo, v tom jak nastínili v jakém prostředí vyrůstal by to nejspíš nikdy nepřiznal, ale ted je mezi přáteli, tak půjde s pravdou ven :mrgreen:

Ale prdlačky… Daryl nebude nikdy za gaye… to je blbooost :roll: :mrgreen:

Ale tou novou milostnou dvojicí dost možná bylo myšleno právě Arona a toho druhého.. no prostě ty dva gaye :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
27.2.15 20:19

Tak vidíte mě tedy v tom vězení přišlo, že jako jiskření mezi Carol a Derylem bylo, ale teď mi to spíš přijde jako mamka se synem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
28.2.15 18:28

Tak nevím :think: mám z toho takový rozpolcený pocit. POřád jsem si to dávala nahlas protože jsem slyšela, jakoby za těmi vratmi byly slyšet dětský hlasy :roll: jsem zvědavá. Na druhou stranu se mi nechce věřit, že by tam zase byl nějaký terminus nebo něco - ale člověk nikdy neví. Jediný mi přišlo divný proč je tam tak strašně chtějí :think: kdybych měla svojí komunitu určitě bych nikoho nehledala a kdyby někdo přišel a bušil na bránu, tak bych si ho hodně ověřila, než bych ho tam pustila :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.3.15 12:18

@Alčák1 no tak oni si je pořádně prověřili, nějakou dobu je sledovali. Myslím si, že tam bude zase nějaká zápletka. Nedávám moc šancí tomu, že si tam budou v poklidu žít. No už zítra budeme o něco chytřejší a ke konci i zmatenější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
1.3.15 22:45

@Marilyn.M ;) už se na to těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.3.15 10:17

Holky stahujete nebo jste někde již našly online? teď jdu stahovat z ulož to a v tom rychlém přehledu je, že se mi Rick oholil.. óóó :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
2.3.15 10:25
@Marilyn.M píše:
Holky stahujete nebo jste někde již našly online? teď jdu stahovat z ulož to a v tom rychlém přehledu je, že se mi Rick oholil.. óóó :* :lol:
:lol: tak snad si Daryl umyje hlavu, at jásá i zbytek diskutujících
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.3.15 10:36

@lukresia né že bych Daryla nějak žrala, ale je to celkem záživná role, takže souhlasím s tím, že aspoň si umýt hlavu a umýt obličej by bylo fajn. jestli on na to ale bude mít čas.. spíš ho vidím, jak se někde poflakuje a něco zkoumá, protože mu to přijde divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
2.3.15 13:05
@lukresia píše: :lol: tak snad si Daryl umyje hlavu, at jásá i zbytek diskutujících
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
2.3.15 17:35

Ta komunita je divná… taková přeslazená a odtržená od reality…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí