Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alčák1 píše:
No já si myslím, že teď nám vykoupali Ricka![]()
![]()
![]()
a Deryla si nechají na potom - protože to bude teprve šok, to oni si nechávají jako třešničku na dort. Jinak Carol teda v těch hadrech vypadá strašně usedle jak naše učitelka matematiky v 98 roce
![]()
a myslím si, že ten manžel tý blondýnky je nějakej divnej podle mého scenáře se mu něco stane a Rick to s ní dá dohromady.
Já si spíš myslím, že on někomu něco udělá…na mě působil jak takovej ten agresor…něco na způsob Merla… ![]()
Jinak oholení Ricka mě dostalo. Už jsem zapomněla, jaký kus je pod tím plnovousem.
@ChochaR no já nevím no, každý máme jiný vkus
mě zrovna chlap, který se ani neumeje když má možnost, vlasy mastný a ještě si na čisté terase kuchá nějakého ohavného skunka nebo co to bylo
to si ho jako sežral nebo co to mělo být, tak to mě moc teda nebere. Rick je Rick, to je chlap ![]()
@ChochaR píše:
Já si spíš myslím, že on někomu něco udělá…na mě působil jak takovej ten agresor…něco na způsob Merla…
jo to mě taky napadlo, podle mě tu ženskou asi bije - uvidíme co je to zač.
@Alčák1 píše:
No já si myslím, že teď nám vykoupali Ricka![]()
![]()
![]()
a Deryla si nechají na potom - protože to bude teprve šok, to oni si nechávají jako třešničku na dort. Jinak Carol teda v těch hadrech vypadá strašně usedle jak naše učitelka matematiky v 98 roce
![]()
a myslím si, že ten manžel tý blondýnky je nějakej divnej podle mého scenáře se mu něco stane a Rick to s ní dá dohromady.
Jo Rick je teď pěknej švihák lázeňský, to jo
a Carol mi přijde, že se teď oblíká úměrně svému věku
![]()
@Alčák1 píše:
@ChochaR no já nevím no, každý máme jiný vkusmě zrovna chlap, který se ani neumeje když má možnost, vlasy mastný a ještě si na čisté terase kuchá nějakého ohavného skunka nebo co to bylo
to si ho jako sežral nebo co to mělo být, tak to mě moc teda nebere. Rick je Rick, to je chlap
Prostě si nebere servítky…
Chová se ke všem stejně. Od takovýho chlapa můžeš čekat jen upřímnost, někdy možná zabolí, ale lepší než lži. A co, že si kuchá skunka na terase?? Do teď díky těm jeho skunkům všichni přežili. To že teď mají nějaký honesnější podmínky neznamená, že ten skunk není dobrý maso… ![]()
@ChochaR píše:
Prostě si nebere servítky…Chová se ke všem stejně. Od takovýho chlapa můžeš čekat jen upřímnost, někdy možná zabolí, ale lepší než lži. A co, že si kuchá skunka na terase?? Do teď díky těm jeho skunkům všichni přežili. To že teď mají nějaký honesnější podmínky neznamená, že ten skunk není dobrý maso…
nech je, nevděk světem vládne ![]()
@lukresia píše:
nech je, nevděk světem vládne
Daryla nedám!!!
Za toho se budu bít!!!
![]()
@Reniii píše:
@ChochaR To byla vačice, co Daryl ulovil
Vačice, pásovec, lyška, sova…Daryl toho ulovil.
Aj toho divokýho psa trefil beztak on! ![]()
Děvčata, kdo umíte anglicky?
V titulcích na začátku jsem si všimla jména dost slavného režiséra Franka Darabonta
.
Překladač mi dává odpověd „vyvinutý“
. Co je česky „developed by“?
Takže jsem se teď taky dodívala na 12.díl…no nevím, co si o tom myslet.
Každopádně mi to tam pěkně smrdí a Daryl to tak zicher taky cítí…
Když stál Rick před tím zrcadlem, tak řvu…už se konečně OHOL, pááááni, prokouknul hoch
A Daryl, jak skočil po tom týpkovi a pak na něho číhal…hmmmmm, byl k sežrání. Jsem opravdu zvědavá, co si vymysleli dál…páč nevím, co by tam dělali!!
@Reniii píše:
Děvčata, kdo umíte anglicky?
V titulcích na začátku jsem si všimla jména dost slavného režiséra Franka Darabonta.
Překladač mi dává odpověd „vyvinutý“. Co je česky „developed by“?
Developed by - vyvinuto (to „by“ je jako vyvinuto kým, čím). Takže pokud je tam „Developed by Frank Darabont“, tak pak „Vyvinuto Frankem Darabontem“. ![]()