Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
4.3.15 14:29
@Alčák1 píše:
No já si myslím, že teď nám vykoupali Ricka :srdce: :srdce: :srdce: :* a Deryla si nechají na potom - protože to bude teprve šok, to oni si nechávají jako třešničku na dort. Jinak Carol teda v těch hadrech vypadá strašně usedle jak naše učitelka matematiky v 98 roce :mrgreen: :P a myslím si, že ten manžel tý blondýnky je nějakej divnej podle mého scenáře se mu něco stane a Rick to s ní dá dohromady.

Já si spíš myslím, že on někomu něco udělá…na mě působil jak takovej ten agresor…něco na způsob Merla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.3.15 14:35

Jinak oholení Ricka mě dostalo. Už jsem zapomněla, jaký kus je pod tím plnovousem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.3.15 14:38

@ChochaR no já nevím no, každý máme jiný vkus :P mě zrovna chlap, který se ani neumeje když má možnost, vlasy mastný a ještě si na čisté terase kuchá nějakého ohavného skunka nebo co to bylo :think: to si ho jako sežral nebo co to mělo být, tak to mě moc teda nebere. Rick je Rick, to je chlap :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.3.15 14:39
@ChochaR
@ChochaR píše:
Já si spíš myslím, že on někomu něco udělá…na mě působil jak takovej ten agresor…něco na způsob Merla… :)

jo to mě taky napadlo, podle mě tu ženskou asi bije - uvidíme co je to zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
4.3.15 14:45
@Alčák1 píše:
No já si myslím, že teď nám vykoupali Ricka :srdce: :srdce: :srdce: :* a Deryla si nechají na potom - protože to bude teprve šok, to oni si nechávají jako třešničku na dort. Jinak Carol teda v těch hadrech vypadá strašně usedle jak naše učitelka matematiky v 98 roce :mrgreen: :P a myslím si, že ten manžel tý blondýnky je nějakej divnej podle mého scenáře se mu něco stane a Rick to s ní dá dohromady.

Jo Rick je teď pěknej švihák lázeňský, to jo :srdce: a Carol mi přijde, že se teď oblíká úměrně svému věku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.3.15 14:47
@Alčák1 píše:
@ChochaR no já nevím no, každý máme jiný vkus :P mě zrovna chlap, který se ani neumeje když má možnost, vlasy mastný a ještě si na čisté terase kuchá nějakého ohavného skunka nebo co to bylo :think: to si ho jako sežral nebo co to mělo být, tak to mě moc teda nebere. Rick je Rick, to je chlap :*

Prostě si nebere servítky… :lol: Chová se ke všem stejně. Od takovýho chlapa můžeš čekat jen upřímnost, někdy možná zabolí, ale lepší než lži. A co, že si kuchá skunka na terase?? Do teď díky těm jeho skunkům všichni přežili. To že teď mají nějaký honesnější podmínky neznamená, že ten skunk není dobrý maso… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
4.3.15 14:53
@ChochaR píše:
Prostě si nebere servítky… :lol: Chová se ke všem stejně. Od takovýho chlapa můžeš čekat jen upřímnost, někdy možná zabolí, ale lepší než lži. A co, že si kuchá skunka na terase?? Do teď díky těm jeho skunkům všichni přežili. To že teď mají nějaký honesnější podmínky neznamená, že ten skunk není dobrý maso… :P

nech je, nevděk světem vládne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.3.15 14:58
@lukresia píše:
nech je, nevděk světem vládne :mrgreen:

Daryla nedám!!! :cert: Za toho se budu bít!!! :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
4.3.15 15:32

@ChochaR To byla vačice, co Daryl ulovil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.3.15 16:54
@Reniii píše:
@ChochaR To byla vačice, co Daryl ulovil 8)

Vačice, pásovec, lyška, sova…Daryl toho ulovil. :) Aj toho divokýho psa trefil beztak on! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
4.3.15 16:59

@ChochaR…a žížaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.3.15 17:06
@Reniii píše: @ChochaR…a žížaly :lol:

To byla jen jednohubka! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
4.3.15 21:44

Děvčata, kdo umíte anglicky?
V titulcích na začátku jsem si všimla jména dost slavného režiséra Franka Darabonta 8o.
Překladač mi dává odpověd „vyvinutý“ :|. Co je česky „developed by“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
6.3.15 14:12

Takže jsem se teď taky dodívala na 12.díl…no nevím, co si o tom myslet.
Každopádně mi to tam pěkně smrdí a Daryl to tak zicher taky cítí…
Když stál Rick před tím zrcadlem, tak řvu…už se konečně OHOL, pááááni, prokouknul hoch :mrgreen: :mrgreen: A Daryl, jak skočil po tom týpkovi a pak na něho číhal…hmmmmm, byl k sežrání. Jsem opravdu zvědavá, co si vymysleli dál…páč nevím, co by tam dělali!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.3.15 21:14
@Reniii píše:
Děvčata, kdo umíte anglicky?
V titulcích na začátku jsem si všimla jména dost slavného režiséra Franka Darabonta 8o.
Překladač mi dává odpověd „vyvinutý“ :|. Co je česky „developed by“?

Developed by - vyvinuto (to „by“ je jako vyvinuto kým, čím). Takže pokud je tam „Developed by Frank Darabont“, tak pak „Vyvinuto Frankem Darabontem“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí