Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reniii píše:
To nemůžou…je to doktor. Doktorů bude nedostatek
Aj kujva…ale co…přežili bez doktora teď, přežijou i dál! Maggie je školená ještě od Herschla… ![]()
@lukresia píše:
Máte už někdo nový díl?
Já už jo, ale koukat budu až dneska večer…tak pšššt!!! ![]()
Pokud nemáš, tak zkus… http://www.milujemeserialy.eu/…/a05x15-try/
Tak jsme se dozvěděli, že Rickovi škráblo a konec?? A na konci dalšího dílu/série je vykopnou a zase konec?? Dopejdele tohle ti kluci producenský trochu nedomysleli, ne??? ![]()
@ChochaR ten Rick to fakt trochu vyhrotil, dalo se to udělat líp, a myslím, že Daryl je na stopě toho Negana
@lukresia píše:
@ChochaR ten Rick to fakt trochu vyhrotil, dalo se to udělat líp, a myslím, že Daryl je na stopě toho Negana
Já mám spíš strach, že Daryla trefí ten Aaron do zad…
bojim bojim bojim
Mě to nepřišlo jako odchod, ale příprava na útok, ale nepřišla jsem na to, jak by to jako fungovalo. každej z nich je tam stejně nesvůj..
@ChochaR píše:
Já mám spíš strach, že Daryla trefí ten Aaron do zad…![]()
![]()
bojim bojim bojim
nemyslím si, že by ho chtěl zabít, je připo. raný strachy, proto si ho vybral, by ho chránil, nejspíš nebude špatný, aspoň mi se tak jeví a v té komunitě asi jako gay nebude příliš vážený určité předsudky tam jistě budou ![]()
@madeto píše:
nemyslím si, že by ho chtěl zabít, je připo. raný strachy, proto si ho vybral, by ho chránil, nejspíš nebude špatný, aspoň mi se tak jeví a v té komunitě asi jako gay nebude příliš vážený určité předsudky tam jistě budou
jj on ho potřebuje, podle mě dobře ví, co jsou ti v té komunitě zač
No to byl zase blbej díl. Co to tam ten Rick předvedl
když už, tak ho měl zabít. Ale vůbec mě to nebaví, jak tam jsou zavřený v komunitě. Chci, aby šli zpátky do lesů a to asi taky půjdou po tomhle výstupu. Stejně tam všechny svrbí ruce ![]()
Jak dlouho už jsou venku? já jen, že Michone ty dredy vůbec neodrůstají! ![]()