Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lukresia
teď jsem koukala na poslední díl 5.série a jako pěknou husinu jsem měla
a zas čekání na další sérii
jak já to nemám ráda
Tak já jsem s finále spokojená
akorát nevím jak přečkám do podzimu, na Morganovi bylo vidět, jak byl z Ricka vedle a četla jsem, že dost lidí si myslí, že Glenna v tom lese kousli
Nedá mi to, ačkoliv koukám na seriál od prvopočátku, už je to nějaký ten rok a… Rick a Morgan se už potkali? při čem?
@wittis potkali se ve třetí řadě a až ted na konci, ale nestihli si nic říct
Ahojik, já tady sice nediskutuji ale taky ráda koukám sama na živáky.
Včera byl poslední díl a nevím zda se mi to stáhlo celé neboť jsem to měla bez závěrečných titulků. Zkoukla jsem, že Rick došel s mrtvým,,živákem,, k ohništi a hodil ho na zem a mluvil proč tam je atd. Měl byt takový konec.?: ![]()
BUDE JEŠTĚ 6 SERIE NEBO TOTO JE ÚPLNÝ KONEC a začne něco podobného v jiných městech pod názvem Fear the walkind dead.
Ty jo holky neviděla jste některá na ZOOM minulý týden o oživlých zombii
to bylo dost hustý teda ![]()
@Alčák1 já to viděla a dost mě to vyděsilo…konspirační teorie to byla, že?
@wittis potkali se hned první díl, pak se utábořil kousek od věznice a nakonec ho navštívili s Michonne a Carlem…
Jo jo, jak tam v 50.letech oživili rusáci tu uřízlou psí hlavu, která čmuchala a olizovala se. A pak jak boháči skupují ty šachty po raketách a budují tam proti zombií úkryty. ![]()
Poslední díl byl konečně trochu akční z toho Ricka se začíná stávat teda pěkný psychouš aspoň mi se to tak zdá
a taky se mi zdálo jak píše @lukresia v tom lese toho Glena kousli ![]()
@madeto Rick má pravdu, ve všem, oni opravdu nemůžou fungovat jako doted, akorát si tu řeč vždycky blbě načasuje ![]()
Podle mě Glena nepokousali. myslím si, že kdyby jo, tak by se na toho přizdis… vykašlal a vrátil by se hned k Megi. Halvně se obávám, že Megi by pak taky už švihlo a Saša tam podle mě stačí
jinak počítám, že S06 bude taky krutá, protože si je najdou ty vyšahanci W, kvůli tomu batohu a fotkám.