Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
22.4.15 08:00

Tak já jedu „jen“ TWD, 12 opic a iZombie

PLL jsem viděla jen jeden díl a to Haloweenský speciál, páč se tam mihnul muj miláček - Adam Lambert (zpíval na party ve vlaku) :srdce: :* Jinak mě to nezaujalo :think:

Z Nation jsem včera zkoukla dva díly a pro mě nic moc. :think: Ale mýho chlapa to bere :mrgreen: Zombie dítě, zombík zaseknutej v podběhu auta, zombíci táhnoucí se za tóny „zmrzlinového auta“ :mrgreen: Hrozně se u toho smál a prej ho to baví a bude na to koukat :mrgreen:
A mě děsí jak jsou rychlí 8o

Jinak klasika - Big Bang Theory, Two and Half Men a tak :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
24.8.15 17:45

Tak holky, včera měl premiéru první díl seriálu Fear the Walking death (živí mrtví: počátek konce) koukala jsem na recenze a dopadli výborně, vypadá to, že to bud stejná pecka…
Mám ho stáhnutý, čekám až večer děti usnou a jdu na něj…moc se těším :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
24.8.15 18:01

@mishell13 Mám úplně stejné plány, právě to stahuju :-) Ale jsem dnes sama doma bez manžela, tak nevím, jestli je to dobrý nápad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
24.8.15 18:17

@mishell13 normálně z ulož to? Taky se na něj těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
24.8.15 19:18

Já stahovala z ulož to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.8.15 21:37

Zrovna jsme si to pustili, ale nějak nás to neuchvátilo. Přítele budu muset přemlouvat na další díl :mrgreen:. Vám se líbí jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
24.8.15 21:40

Já myslím, že se to rozjede…člověk to nesmí porovnávat. První díl The walking death byl nepřekonatelný, to se musí nechat. Dám tomu určitě šanci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.8.15 07:56

No já tomu určitě šanci dám, ale přítel nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.8.15 08:02

Docela nuda a nesympatické postavy, ale pokud chtějí ukázat jak se nákaza rozjížděla nesmí člověk čekat hned 20 otrhaných mrtváků za každým rohem…ještě pár dílů vyčkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
25.8.15 08:09

Taky jsem na to včera koukala a docela se mi to líbilo. Spíš já jsem takový posera a pak jsem na to v noci koukala a přemýšlela jestli sem něco takového nemůžou přitáhnout uprchlíci :-D Těhotenské hormony dělají divy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
25.8.15 12:13

A to je další série nebo nějaká vsuvka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
25.8.15 12:15

Já jsem četla, že to ukazuje, jak se ta nákaza rozšířila a jak to všechno začala. Prostě vše před TWD… Koukala jsem na to a nějaká super pecka to hned od začátku nebyla, ale jak bylo řečeno, ono to přijde… ještě vydržím :-) Postavy jsou ale nějaké divné, nejsympatičtější mi byl ten týpek, co chodí s mámou toho feťáka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.8.15 12:50

@Alčák1 ne to je naštěstí samostatný seriál, stejný problém, ale jiné postavy a místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
1.9.15 14:03

Holky, zrovna jsem dokoukala 2.díl a super…pěkně se to rozjíží a dokonce na zkoukni to je i s českým dabingem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
2.9.15 08:25

Jé, jsem ani nevěděla, že je tu diskuze na walking dead.). ten seriál jsme si oblíbila, teda nejdřív jsme na něj koukala, pak mě utahaly dialogy a přestal mě bavit, někdy v půlce 3. sezony jsme ho odepsala, pak začal koukat přítel a já po očku občas s ním a od 4. sezony mě zas chytl a řekla bych žeprvní polovina 5. sezony je pro mě asi nej..líbí se mi kam se postav y vyvinuly, stejně tak příběh, že větší riziko kolikrát než zombie tedy spíš chodic.) jsou lidé, mělo to takovou depresivní atmošku to jejich putování, i když na film Road to nemělo, to jestli neznáte, mrkněte http://www.csfd.cz/…33126-cesta/
taky se tam objevily docela fajn postavy, v začátku seriálu jich bylo hrozně moc nesympatických, ted jsou docela fajn, i když některých škoda (tyreese), ale třeba ten rádoby věděc je fajn, Abraham, sasha, líbí se mi jak zdrsněl glenn, jak je víc lidský daryl, z carol a ricka jsou docela dobří badass a z carla se stává postapokalyptické dítě, zabiják..

co se týče toho spin - off seriálu. téma super, kouknout jak to začalo, jak rychle se složí civilizace, ale zatím nic moc, narážím na dva problémy, hlavní herci, potažmo celá ta rodinka je mi tak strašně nesympatická, že by mi vůbec nevadilo kdyby je hned příště sežrali :) a druhá, že i podle tvůrců nás čekají epizody, kde mrtví nebudou vůbec, čili se bude řešit doufám aspon přežívání apod. ale víme co k tomu, rodinné vztahy a ještě u téhle rodinky, tak uvidíme..

Jinak je fajn vidět ještě ty mrtvé v „plné“ síle a neshnilé, je vidět ten posun. tady ještě je těžké je zabít, nerozpadají se hned co se na ně sáhne :) jinak jednou ti zombíci nebudou největší problém, dost ubydou, když se rozkládají, zbydou z nich jen kostry a bude po prolému a ohlídat těch pár přeživších co by zemřeli..myslím, že největší zlo a problém budou lidé a chodci budou jen tak jako bokem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí