Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky! No mně se poslední díl taky líbil, dlouho to bylo takové o charakterech a žádná akce a teď konečně mazec! Jinak Morgan byl z Ricka trochu překvapený, takhle si ho nepamatuje. Já bych řekla, že mu zase tak nehrabe, on má fakt ve všem pravdu, ale to načasování
Jinak s Morganam se potkal v 1. díle, zachránil Rickovi život. Ve třetí sérii se vrátil Rick do King County, aby našel nějaké zbraně a našel tam zabarikádovaného Morgana s arsenálem a lehkou schizofrenií ![]()
@akt472 píše:
Ahojik, já tady sice nediskutuji ale taky ráda koukám sama na živáky.Včera byl poslední díl a nevím zda se mi to stáhlo celé neboť jsem to měla bez závěrečných titulků. Zkoukla jsem, že Rick došel s mrtvým,,živákem,, k ohništi a hodil ho na zem a mluvil proč tam je atd. Měl byt takový konec.?:
BUDE JEŠTĚ 6 SERIE NEBO TOTO JE ÚPLNÝ KONEC a začne něco podobného v jiných městech pod názvem Fear the walkind dead.
Nene, po titulkách je ještě záběr na Michonne, jak chce dát zase nad krb katanu, ale nakonec si ji dá zase na záda. A pak mrtvák v červeném ponču u těch kamionů, jde okolo auta na kterém je napsáno „Wolves not far“
Šestá série přijde v říjnu
Bude to dlouhé čekání!
@Marilyn.M píše:
Podle mě Glena nepokousali. myslím si, že kdyby jo, tak by se na toho přizdis… vykašlal a vrátil by se hned k Megi. Halvně se obávám, že Megi by pak taky už švihlo a Saša tam podle mě stačíjinak počítám, že S06 bude taky krutá, protože si je najdou ty vyšahanci W, kvůli tomu batohu a fotkám.
Taky myslím, že Glenna nekousli, to by se z toho Maggie už musela definitivně zbláznit. Ale v komiksu prý Glenn umře, tak uvidíme, co bude v šesté sérii. Paradoxne umřel v 8. díle 4. série Hershell, v 8. díle 5. série Beth, tak uvidíme, čeho se dočkáme v 8. díle 6. série…
@PetrušeKl néé Glen zmužněl a mám ho ráda, je to fajn postava, ať zakopají třeba Sašu nebo kněze.. Ta Saša už je otravná.
@Marilyn.M píše:
@PetrušeKl néé Glen zmužněl a mám ho ráda, je to fajn postava, ať zakopají třeba Sašu nebo kněze.. Ta Saša už je otravná.
To mě taky nebaví, jak je furt v depresi. Jako chápu, že přišla o Boba a Tyreese, ale Maggie ztratila tátu i ségru a taky neblbne. Glenn je teď fakt lepší, je sranda podívat se na první sérii a pak na pátou
A kněz je parchant na entou!
@Marilyn.M píše:
@PetrušeKl néé Glen zmužněl a mám ho ráda, je to fajn postava,ať zakopají třeba Sašu nebo kněze.. Ta Saša už je otravná.
A kněz se podle mě ještě ukáže, na člověka co nikdy nezabil si s tím mrtvákem poradil zvláštním způsobem ![]()
Děvčata, co si myslíte o tom jak se spolu ta trojka Maggie, kněz a Sasha modlila
?
Myslíte že Rick na 100% zabil manžela té bloncky? Nezabil spíše Deannina manžela než se změnil na mrtváka?
Ta samostaná jednotka v červeném ponču nepatřila k W?
Ohledně těch fotek z batohu W, si myslím že je fotila ta mladá holka a nosila ven W.
@Reniii píše:že je to dcera těch co je vyhostili, že? to mě taky napadlo
Děvčata, co si myslíte o tom jak se spolu ta trojka Maggie, kněz a Sasha modlila?
Myslíte že Rick na 100% zabil manžela té bloncky? Nezabil spíše Deannina manžela než se změnil na mrtváka?
Ta samostaná jednotka v červeném ponču nepatřila k W?
Ohledně těch fotek z batohu W, si myslím že je fotila ta mladá holka a nosila ven****W.
@lukresia ona je těhotná? vůbec jsem si nevšimla ![]()
@Reniii jinak k tomu batohu. neztratil ho tam při tom zmatku náhodou ten gay? teď si nemohu vzpomenout jak se jmenuje ![]()
@lukresia No vidíš, já jsem si toho těhotenství taky nevšimla, ale bylo mi divný, proč furt nosí tu volnou košili ![]()
Taky mi tam ta Enid nesedí, je možné, že má něco s těmi vyhoštěnými společného, ale dcera asi ne. Vždyť ta apokalypsa přišla zhruba před rokem a půl, tak to by ji museli poznat, tak by se nezměnila…
Ale řekla bych, že Rick zabil toho Petea, protože Deanna držela svého muže v náručí a Rick se od ní odvrátil a stiskl spoušť…
No těším se, co bude dál ![]()
@Marilyn.M máš pravdu, ted jsem si ten kousek pustila a Aaron ho opravdu ztratil když utíkal do auta s Darylem.
A Morgan byl dobrej jak dal na budku těm dvěma blbům od W ![]()
@Reniii taky jsem ze začátku myslela, že ta holka něco vynáší, ale myslím si, že kdyby něco nosila těm blbum s W, tak už by je tam všechny ty dva vymlátili, protože jsou to fakt magoři.
doufala jsem, že je Morgan zabije, ale to nevím co by vymysleli do 6. série. jsem zvědavá koho a jak tam sejmou..
Ted jsem asi za blbce, ale Sasha je těhotná v seriálu nebo jen v reálu?
asi se budu muset zastydět a pustit si znova celou sérii, jak jsem nepozorná
![]()