Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jdu na to, koukala jsem na tenhle seriál na čsfd a psali tam recenze, jako, že je to trapná napodobenina Walking Dead…tajže skouknu a písnu!!!
JASNĚ NESMÍŠ SROVNAVAT…9dil nic moc pořad se jim opakoval sen. a až ted jdu zkouknout 10díl.
Ted 1díl je nic moc než se tam objeví ten přeživší mrtvak ale nebudu vykladat děj…dej vědět jak se ti to líbilo. Lepší než nic ![]()
Jasan, srovnávat nebudu…já už jsem se na to chystala dlouho a teď, když je ve WD zase pauza ráda skouknu něco jiného…už se mi stahuje 1.díl, tak hned stáhnu další ![]()
Takže mám dodívaný 1 díl a vážně to není špatné…jdu o dalších určitě!!
Já nažhaveně zkoukla do 12dílu. stahla si 13dil a nemůžu najít další…tak doufám, že taky druha serie nebude za pul roku
![]()
Jestli někdo ví tak pisnite…s02e1 nemužu najít ![]()
Z nation? Tak jak dokoukám American Horror Story, tak to bude jasná volba ![]()
American Horror Story taky sleduju
Manžel už si fakt klepe na čelo, že normální ženské sledují Ordinace, cesty domů a podobné kraviny a já ujíždím na krvákách
![]()
@akt472 z nation podle mě nebude mít další sérii, vzhledem k tomu, že poslední díl je dost definitivní..
@Margery @mishell13 taky koukám na AHS. Nevíte je už někde online ta poslední série nebo stahujete?
Já koukám tady http://www.serialycz.cz/?… na všechny seriály!!
@Marilyn.M já neporadím, ted jsem skončila s Asylum a chystám se na třetí sérii ![]()
@mishell13 sledovala jsem i Ordinaci a Ulici, ale po takovém seriálu mě to už ani nebaví ![]()
@mishell13 díky, tak začnu dnes večer
jsem zvědavá jestli se do půlnoci donutím jít spát ![]()
@Marilyn.M AHS mám shlédnuté všechny série…poslední by měla být Freak Show a slibovali, že natočí další, tak jsem zvědavá. Bohužel už v ní nebude hrát Jessica Lange, takže si myslím, že mě to moc nechytne.. Já teď koukám na Pretty Little Liars a občas si připadám, jak puberťačka
, ale když ono je to taak napínavý ![]()
@Ondule Jessica Lange už nebude
nééé. bez ní to teda nebude ono
PLL mám zkouknutý všechny. Teď se zase čeká na další sérii. Proč jako puberťačka? Já to ve svých 30 taky hltám
![]()
Holky, já PLL sleduju taky, už dlouho, mě se to náhodou líbí…některé díly jsou drsné!!!
A hlásím, že Z Nation, super!!! Pořád se tam něco děje, no sjíždím jako divá, kdybych se numusela starat o děti a domácnost, jedu NONSTOP
![]()