Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2513
28.10.15 11:41
@PetrušeKl píše:
Hele a nema podle komiksu prijit Rick o ruku? Ja myslim, ze se k tomu schyluje vzhledem k te rane na ruce. A nebyla ta maceta od infikovane krve? Ze by se ve finale takhle mohl nakazit… No nechame se prekvapit. Taky jsem hodne cetla o te teorii, ze se Glenn odplazil pod ten kontejner. Hele, je fakt, ze by to bylo dost nepravdepodobne, ale nemozne ne. Pak by neco mohlo odlakat chodce a on by mohl vylezt a zdrhnout. Je to proste serial, pocitat se musi se vsim, i kdyz tady moc happyendu nebyva, proto me to asi tak bavi :mrgreen:
Morgan me taky celkem vadi, v tom svete, jaky ted je, neni prostor pro nejak soucit!! Clovek musi byt proste rychlejsi, nez ten, co ho chce zabit…

to prý ne, on i autor komiksu pak litoval, že mu tu ruku usekl..

s nakaženou rukou si hlavu nelámu, tam se stříká krví, mažou se vnitřnostma, aby nebyli cítit a nikdo se nenakazil, tak hlavně, že se bojí kousnutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
28.10.15 14:34
@PAN66 píše:
to prý ne, on i autor komiksu pak litoval, že mu tu ruku usekl..s nakaženou rukou si hlavu nelámu, tam se stříká krví, mažou se vnitřnostma, aby nebyli cítit a nikdo se nenakazil, tak hlavně, že se bojí kousnutí :)

No to máš pravdu, tam se zrovna dvakrát na hygienu nehraje :mrgreen: Já teda nevěřím, že by nechali umřít Ricka, on je prostě stěžejní postava a pak by se na to už nikdo nedíval, ale to s tou rukou mi zatím nepřijde úplně nereálné…

No jsem každopádně zvědavá, jak to tedy bude s Glennem a jen doufám, že nebude celý příští díl o Morganovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.11.15 09:03

Už stahujuuuu děvčata!!! :-)
Zatím bez titulků, ale to mi nevadí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.11.15 09:07
@ChochaR píše:
Už stahujuuuu děvčata!!! :-)
Zatím bez titulků, ale to mi nevadí… :lol:
:mrgreen: :palec: :palec: :mrgreen:
Já se jenom obávám, že se v tomhle díle nic nového nedozvíme :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.11.15 09:11

@Kikuška90 neblbni! Jsem nazhavena jak žárovka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.11.15 09:12
@ChochaR píše:
@Kikuška90 neblbni! Jsem nazhavena jak žárovka… :lol:

No píšou to, že to bude o Morganovi minulosti :think:… Každopádně dej pak vědět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
2.11.15 10:57

No má to být celé o Morganovi, ale čím dál tím víc jsem četla, že Glenn je stále na natáčení, takže uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
2.11.15 11:25

Tak díl dobrý, ale docela dlouhý i delší než normálně a celé o morganovi, i když ta cesta přeměnou zajímavá, prostě mi tam chyběla stará parta, chvílema jsme se koukala kdy už to skončí, prostě taková cesta bojovníka, ale dost to vysvětluje jeho nynější chování..ale dle ukázek na další díl to bude zajímavé a hodně o darylovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.11.15 13:08

Jako fakt me to zklamalo…já chci vědět co je se zbytkem!!! A jak to teda je s tim Glennem???
No jestli je díl o Darylovi, tak to bude dost o ničem, vždyť o něm vsechno víme, ne?? Ten se měnil postupně od 1. série…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
2.11.15 13:42
@ChochaR píše:
Jako fakt me to zklamalo…já chci vědět co je se zbytkem!!! A jak to teda je s tim Glennem???
No jestli je díl o Darylovi, tak to bude dost o ničem, vždyť o něm vsechno víme, ne?? Ten se měnil postupně od 1. série…

nemyslím jen o něm, budou tam i ostatní, ale v traileru má docela prostor, vypadá to, že se dostane do nějaké krkoomné situace stejně jako sasha a abraham, se fakt tším na další díl, zvlášt po Morganovi..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
2.11.15 13:47

No, takhle je to vždycky…napínají nás schválně…Samozřejmě se na díl podívám, ale Morgan mi prostě k srdci nepřirostl. Vážně mě zajímá, jak to dopadlo s Glennem a Rickem :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
2.11.15 14:48

Není nad to, když ten soubor během stahování někdo smaže… :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
2.11.15 14:50

No tak to jsem zvedava, jdu za chvili stahovat. Ja taky nejsem teda Morganova fanynka, dalo se cekat, ze nas po minulem tydnu takhle napnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
3.11.15 14:27

Světe div se, ale mě se ten díl fakt líbil…bylo mi jasné, že se s Eastmanem něco stane, když v žádném jiném díle nebyl, ale pořád jsem si v duchu říkala…jen, ať neumře…škoda, i slza mi ukápla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
3.11.15 15:05
@mishell13 píše:
Světe div se, ale mě se ten díl fakt líbil…bylo mi jasné, že se s Eastmanem něco stane, když v žádném jiném díle nebyl, ale pořád jsem si v duchu říkala…jen, ať neumře…škoda, i slza mi ukápla :,(

hlavně jak umřel, zbytečně, vůbec jsme nepochopila proč toho mrtvýho nesrazil tou svou tyčí, ale ne, on se k němu otočí zády.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí