Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže tohle byl poslední díl??? nebo bude ještě v pondělí - jak to tedy zase je
to čekání je strašný ![]()
Holky, 29.11. se vysílá s06e08 - Start to finish a další díl, u kterýho ještě není uvedený název se bude vysílat 14.2. - to je ten debilní americkej svátek, ne? ![]()
@ChochaR jo a narozeniny naší malé
ale počítala jsem, že budou ještě dva díly ach jo ![]()
@lukresia Tak že všechno nejlepší dopředu.
Už jen jeden a pak až do úúúnora!!! ![]()
Poslední díl…zrovna skončil a já pořád seděla u monitoru a čekala, co bude sakra dál…opravdu nejsem nadšená, že se musí čekat do února, ještě, když to mělo tak otevřený konec
![]()
Jezis ja to jeste nevidela, musim pockat az ditko pujde spat ![]()
@mishell13 Já jsem četla spoilery a další díl bude mazec, ani nevím, jestli se těšit. Každopádně v originálním díle na AMC je ještě konečná scéna, kdy Daryl, Sasha a Abraham narazí na veliký gang motorkářů, ti jim nakážou, aby jim dali vše, co mají, že teď to patří Neganovi… Takže se už dočkáme i pana Záporáka ![]()
Holky, kdy se dovzevdel Glenn, ze je Maggie tehotna?? To mi uniklo??
@bronick píše:
Holky, kdy se dovzevdel Glenn, ze je Maggie tehotna?? To mi uniklo??
Podle mně to neví, nebo mu to Maggie řekla? O víkendu jsem dokoukala 06×06 a nemůžu se dočkat sedmičky. Nevíte, kdy to asi bude? To čekání je šílený!
v posledním díle na konci to jistojistě věděl - podle mě mu to Maggie řekla ještě před velkou akcí v lomu, proto tolik slibů, že se vrátí.
@neumisa píše:
@SarkaNovov posledním díle na konci to jistojistě věděl - podle mě mu to Maggie řekla ještě před velkou akcí v lomu, proto tolik slibů, že se vrátí.
Aha
A nevíte kdy bude ke stažení 06×07?
@SarkaNovo píše:
AhaA nevíte kdy bude ke stažení 06×07?
no já už ho s titulky viděla… i osmičku
jsou na uložto.
Fakt???Musím kouknout! Já tam naposledy viděla šestku právě
Díííííky