Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alčák1 píše:
@SarkaNovo já vím dlouho to trvá ale holt jsem to stáhla za 45minut během toho jsem si uvařila a uklidila a než se vrátil malej tak skoukla 1/2 dílu, tak se těším na večer až to dokoukám je to dooost napínavý
To teda je! Pěkná závislost! ![]()
@PetrušeKl
Jooo myslim, ze to bude pravda, je to tak totiz pry v tom originalnim komiksu. V komiksu dokonce prijde Rick o ruku, ale to pry v serialu ne, ze by to bylo prilis animacne narocny. Ale jestli si vzpominam, tak poranenou ruku tam Rick v te dodavce resil.
@lukresia no tak teď mě taky pěkně naštval, že toho hnusnýho zabijáckýho zmetka bránil
blbec
Holky, mě teda taky točí Morgan, úplně neskutečně. Kvůli němu budou zbytečně umírat nevinní lidé. Eugen je prostě trubka, nechápu, že ještě žije… ![]()
Děvčata, ať hledám jak hledám díl z pondělka 9. už asi nebude že??? asi až v únoru ![]()
Od příští série jsem si slíbila, že se budu dívat až budou všechny díly
No a na poslední díl z nové série se podívám tehdy, až budou zase ty další
Vím, že to moc nevyřeším takto, ale aspoň pro můj klid, že nebudu každý týden čekat, ale sjedu si to najednou. ![]()
Holky, mám absťák
V pondělí jsem naběhla k noťasu a pak mi došlo, že žádný díl nebude ![]()
Jako na co mám koukat… ![]()
@mishell13 neboj!!! nejseš v tom sama
nápodobně, sice vím, že bude až od února nebo kdy ale včera jsem se přistihla, jak jdu po ulici a přemýšlím o mrtvákách
je to strašná návyková látka
kamarádka mě furt láká na nějaký american horostory - vím že to běží na prima cool, ještě jsem neviděla ani jeden díl, prý si to mám pustit od 1 dílu - no asi na to přijde a to už se k tomu odhodlávám skoro rok
no skouknu 2 díly a uvidím - sice náhražka ale alespoň něco ![]()
@Alčák1 American hororstory mě upřímně moc nebral. Viděla jsem snad 3 díly. ![]()
@mishell13 píše:
Holky, mám absťák![]()
V pondělí jsem naběhla k noťasu a pak mi došlo, že žádný díl nebude
Jako na co mám koukat…
@Alčák1 píše:
@mishell13 neboj!!! nejseš v tom samanápodobně, sice vím, že bude až od února nebo kdy ale včera jsem se přistihla, jak jdu po ulici a přemýšlím o mrtvákách
je to strašná návyková látka
kamarádka mě furt láká na nějaký american horostory - vím že to běží na prima cool, ještě jsem neviděla ani jeden díl, prý si to mám pustit od 1 dílu - no asi na to přijde a to už se k tomu odhodlávám skoro rok
no skouknu 2 díly a uvidím - sice náhražka ale alespoň něco
American hororstory mě nebavil, sice jsem skoukla první sérii celou, ale je to takový zamotaný, nijaký. Druhou řadu už jsem nedala, to jsem vydržela jen první dva díly a bylo to za trest ![]()
@SarkaNovo dneska večer to zkouknu v telce nic není, tak jsem na to zvědavá - no uvidím
i když myslím, že do února mi to uteče rychle, teď se má narodit mimi, tak bude běhačka kolem ![]()
@Alčák1
Asi do toho taky půjdu…
Jinak, taky dost nad tím přemýšlím…tuhle jsme jeli s manželem přes nějaké městečko a byl tam rodinný dům, skoro celý skleněný, no koukali jsme na něj a já mu říkám…pane, tak ti by po apocalypse dlouho nevydrželi…Manžel na mě vytřeštil oči a klepal si na čelo, že mi už z toho seriálu totálně… ![]()