Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3701
2.12.15 18:55
@Alčák1 píše:
@SarkaNovo já vím dlouho to trvá ale holt jsem to stáhla za 45minut během toho jsem si uvařila a uklidila a než se vrátil malej tak skoukla 1/2 dílu, tak se těším na večer až to dokoukám je to dooost napínavý :lol:

To teda je! Pěkná závislost! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.12.15 18:57

@PetrušeKl
Jooo myslim, ze to bude pravda, je to tak totiz pry v tom originalnim komiksu. V komiksu dokonce prijde Rick o ruku, ale to pry v serialu ne, ze by to bylo prilis animacne narocny. Ale jestli si vzpominam, tak poranenou ruku tam Rick v te dodavce resil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.12.15 09:36

@lukresia no tak teď mě taky pěkně naštval, že toho hnusnýho zabijáckýho zmetka bránil :cert: blbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
3.12.15 18:32

Holky, mě teda taky točí Morgan, úplně neskutečně. Kvůli němu budou zbytečně umírat nevinní lidé. Eugen je prostě trubka, nechápu, že ještě žije… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
9.12.15 14:25

Děvčata, ať hledám jak hledám díl z pondělka 9. už asi nebude že??? asi až v únoru :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.12.15 14:28

@Alčák1
Jo, je to tak, az v unoru:-) bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
9.12.15 15:49

Od příští série jsem si slíbila, že se budu dívat až budou všechny díly :mrgreen: :P No a na poslední díl z nové série se podívám tehdy, až budou zase ty další :mrgreen: :mrgreen: Vím, že to moc nevyřeším takto, ale aspoň pro můj klid, že nebudu každý týden čekat, ale sjedu si to najednou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.12.15 16:48

@TSMoruga
To nevydrzis:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
17.12.15 17:47

Holky, mám absťák :mrgreen: :mrgreen: V pondělí jsem naběhla k noťasu a pak mi došlo, že žádný díl nebude :zed:
Jako na co mám koukat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
17.12.15 22:18

@mishell13 neboj!!! nejseš v tom sama :hug: nápodobně, sice vím, že bude až od února nebo kdy ale včera jsem se přistihla, jak jdu po ulici a přemýšlím o mrtvákách :lol: je to strašná návyková látka :lol: kamarádka mě furt láká na nějaký american horostory - vím že to běží na prima cool, ještě jsem neviděla ani jeden díl, prý si to mám pustit od 1 dílu - no asi na to přijde a to už se k tomu odhodlávám skoro rok :lol: no skouknu 2 díly a uvidím - sice náhražka ale alespoň něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.12.15 23:56

@Alčák1 American hororstory mě upřímně moc nebral. Viděla jsem snad 3 díly. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
18.12.15 08:31
@mishell13 píše:
Holky, mám absťák :mrgreen: :mrgreen: V pondělí jsem naběhla k noťasu a pak mi došlo, že žádný díl nebude :zed:
Jako na co mám koukat… :nevim:
:mavam: taky už se nemůžu dočkat února :mrgreen: Je to fakt neskutečná závislost.
Jsem zvědavá jak to bude dál.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
18.12.15 08:33
@Alčák1 píše:
@mishell13 neboj!!! nejseš v tom sama :hug: nápodobně, sice vím, že bude až od února nebo kdy ale včera jsem se přistihla, jak jdu po ulici a přemýšlím o mrtvákách :lol: je to strašná návyková látka :lol: kamarádka mě furt láká na nějaký american horostory - vím že to běží na prima cool, ještě jsem neviděla ani jeden díl, prý si to mám pustit od 1 dílu - no asi na to přijde a to už se k tomu odhodlávám skoro rok :lol: no skouknu 2 díly a uvidím - sice náhražka ale alespoň něco :nevim:

American hororstory mě nebavil, sice jsem skoukla první sérii celou, ale je to takový zamotaný, nijaký. Druhou řadu už jsem nedala, to jsem vydržela jen první dva díly a bylo to za trest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
18.12.15 13:43

@SarkaNovo dneska večer to zkouknu v telce nic není, tak jsem na to zvědavá - no uvidím :think: i když myslím, že do února mi to uteče rychle, teď se má narodit mimi, tak bude běhačka kolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
18.12.15 14:01

@Alčák1
Asi do toho taky půjdu…
Jinak, taky dost nad tím přemýšlím…tuhle jsme jeli s manželem přes nějaké městečko a byl tam rodinný dům, skoro celý skleněný, no koukali jsme na něj a já mu říkám…pane, tak ti by po apocalypse dlouho nevydrželi…Manžel na mě vytřeštil oči a klepal si na čelo, že mi už z toho seriálu totálně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí