Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mishell13 píše:
Světe div se, ale mě se ten díl fakt líbil…bylo mi jasné, že se s Eastmanem něco stane, když v žádném jiném díle nebyl, ale pořád jsem si v duchu říkala…jen, ať neumře…škoda, i slza mi ukápla
Mě se to taky celkem líbilo. Celou dobu jsem tušila, že Eastman něco s tím psychopatickým vrahem provedl. To by se neudržel nikdo, kdo opravdu svou ženu a děti miluje. Ale myslím si, že jim tam ještě s tím chlapem s dvojitým W zavaří. Už tak je nechal utéct se zbraní, kterou skoro zabili Ricka ![]()
@PAN66 No že jo?? To bylo první, co jsem si říkala - proč ho nesejmul tou tyčí rovnou do hlavy? On se nechá tak blbě kousnout… Tak dlouho přežil a teď tohle
No nečekala jsem happyend, ale takhle blbou smrt taky ne. Taky se mi ten díl celkem líbil a to Morgana nemám moc ráda ![]()
Díl se mi líbil i když Morgana nemusím, celkově šestá řada se moc povedla zatím…
Je v tom aktualnim dile neco jineho nez jen pribeh Morgana? Prijdu o neco podstatneho, kdyz se na to nekouknu?
@bronick Možná jen poslední dvě minuty byly k něčemu, co nějak ovlivňuje současný děj. Ale do té doby v podstatě jen příběh o Morganovi, který vysvětluje, kdo ho naučil bojovat, kdo z něj udělal slušnějšího člověka, který se nebál pomáhat živým (do té doby v tom příběhu jen vraždil mrtvé i nemrtvé, říkal tomu „čištění“, tuším, že Rickova skupina se s takovými nápisy na kamenech snad i v předešlých dílech setkala). Ale dle mého názoru, byť tam trošku ten děj vysvětloval Morganův příběh a charakter, tak není to nic, co by asi člověku v následujících dílech chybělo - krom teda posledních dvou minutek. ![]()
Zitra dalsi díl..jupii:D Tuším, že bude stát za to.. A zároveň v to doufam..
Holky, zkoukla jsem teprve 2 díl 6 série a nepochopila jsem v prvním díle Meggi - ona chce jako nechat zabít Glena??? a proč???
díky
@Alčák1 Glenna? Neee! To se ti zdá, to vůbec nevím, že by něco takového chtěla. Já už si teda nepamatuju, co bylo přesně v druhém díle, ale nechtěli oni se zbavit toho blbce, jak proti Rickovi organizoval vzpouru?
Tak…já mám dodíváno. Nebyl to špatný díl. Jen škoda, že pořád nevím, jak dopadli ti venku…Začínám mít fakt velký strach, že je Glenn opravdu mrtvý ![]()
Taky stahuji.. musim čekat do večera na manžela.. mám nejradši cáklýho Ricka a v rychlém přehledu na ulož to jsem ho viděla, tak jupík, jsem zvědavá, jak se z toho dostane.. asi Houdini
![]()
@mishell13 to by byla škoda, byl nejférovější a nebyl z toho magor. myslím, že to nějak zaobalí. neřikej mi, že by nám naservírovali smrt ze „skupinky“ hned na začátek. vždy byla v posledním dílu. teď nás budou určitě napínat zas do příštího roku, jak to s ním dopadlo
![]()
@Marilyn.M
Zicher a nakonec neuvidíme nic ani v posledním díle a budeme opět čekat půl roku na další serii
![]()
To je prostě seriál, který když nikdy neskončí, tak mi to vadit nebude - tam je vždy na čem stavět a moc se mi líbí, jak se postupně po celé série postavy vyvíjí (i když ten syn od Ricka mi už tak moc nesedí
- navíc ta helma, co má místo vlasů…).
Škoda, že by bylo asi pro seriál finančně náročné, kdyby natáčeli i ve městech - ale upřímně, to mi trošku chybí, že tam není ten nádech „mrtvého velkoměsta“ a větší akce - prolézání zásob ve velkých obchodech, nemocnicích - tam jsem u toho vždy v dávnějších dílech byla napnutá jak struna
Ale tak chápu, že na druhou stranu je celkem pochopitelné, že se od velkých měst drží dál - s ohledem na situaci ![]()
Myslíte si, že nakonec nějak propojí osudy obou seriálů, nebo že tam alespoň bude nějaká spojitost (vyjma zombie apokalypsy
)