Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5598
3.11.15 17:00
@mishell13 píše:
Světe div se, ale mě se ten díl fakt líbil…bylo mi jasné, že se s Eastmanem něco stane, když v žádném jiném díle nebyl, ale pořád jsem si v duchu říkala…jen, ať neumře…škoda, i slza mi ukápla :,(

Mě se to taky celkem líbilo. Celou dobu jsem tušila, že Eastman něco s tím psychopatickým vrahem provedl. To by se neudržel nikdo, kdo opravdu svou ženu a děti miluje. Ale myslím si, že jim tam ještě s tím chlapem s dvojitým W zavaří. Už tak je nechal utéct se zbraní, kterou skoro zabili Ricka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
3.11.15 17:09

@PAN66 No že jo?? To bylo první, co jsem si říkala - proč ho nesejmul tou tyčí rovnou do hlavy? On se nechá tak blbě kousnout… Tak dlouho přežil a teď tohle :? No nečekala jsem happyend, ale takhle blbou smrt taky ne. Taky se mi ten díl celkem líbil a to Morgana nemám moc ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.11.15 18:14

Díl se mi líbil i když Morgana nemusím, celkově šestá řada se moc povedla zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.11.15 19:18

Je v tom aktualnim dile neco jineho nez jen pribeh Morgana? Prijdu o neco podstatneho, kdyz se na to nekouknu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
5.11.15 12:23

@bronick Možná jen poslední dvě minuty byly k něčemu, co nějak ovlivňuje současný děj. Ale do té doby v podstatě jen příběh o Morganovi, který vysvětluje, kdo ho naučil bojovat, kdo z něj udělal slušnějšího člověka, který se nebál pomáhat živým (do té doby v tom příběhu jen vraždil mrtvé i nemrtvé, říkal tomu „čištění“, tuším, že Rickova skupina se s takovými nápisy na kamenech snad i v předešlých dílech setkala). Ale dle mého názoru, byť tam trošku ten děj vysvětloval Morganův příběh a charakter, tak není to nic, co by asi člověku v následujících dílech chybělo - krom teda posledních dvou minutek. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.11.15 13:19

@TSMoruga Diky moc, pustim si posledni dve minuty. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.11.15 00:07

Zitra dalsi díl..jupii:D Tuším, že bude stát za to.. A zároveň v to doufam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
9.11.15 09:47

Holky, zkoukla jsem teprve 2 díl 6 série a nepochopila jsem v prvním díle Meggi - ona chce jako nechat zabít Glena??? a proč??? 8o díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
9.11.15 11:01

@Alčák1 Glenna? Neee! To se ti zdá, to vůbec nevím, že by něco takového chtěla. Já už si teda nepamatuju, co bylo přesně v druhém díle, ale nechtěli oni se zbavit toho blbce, jak proti Rickovi organizoval vzpouru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.11.15 11:53

Uzuuuuz stahujuuuu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
9.11.15 13:23

Tak…já mám dodíváno. Nebyl to špatný díl. Jen škoda, že pořád nevím, jak dopadli ti venku…Začínám mít fakt velký strach, že je Glenn opravdu mrtvý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
9.11.15 13:23

Taky stahuji.. musim čekat do večera na manžela.. mám nejradši cáklýho Ricka a v rychlém přehledu na ulož to jsem ho viděla, tak jupík, jsem zvědavá, jak se z toho dostane.. asi Houdini :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
9.11.15 13:26

@mishell13 to by byla škoda, byl nejférovější a nebyl z toho magor. myslím, že to nějak zaobalí. neřikej mi, že by nám naservírovali smrt ze „skupinky“ hned na začátek. vždy byla v posledním dílu. teď nás budou určitě napínat zas do příštího roku, jak to s ním dopadlo :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
9.11.15 13:36

@Marilyn.M
Zicher a nakonec neuvidíme nic ani v posledním díle a budeme opět čekat půl roku na další serii :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
10.11.15 00:38

To je prostě seriál, který když nikdy neskončí, tak mi to vadit nebude - tam je vždy na čem stavět a moc se mi líbí, jak se postupně po celé série postavy vyvíjí (i když ten syn od Ricka mi už tak moc nesedí :? - navíc ta helma, co má místo vlasů…). 8) Škoda, že by bylo asi pro seriál finančně náročné, kdyby natáčeli i ve městech - ale upřímně, to mi trošku chybí, že tam není ten nádech „mrtvého velkoměsta“ a větší akce - prolézání zásob ve velkých obchodech, nemocnicích - tam jsem u toho vždy v dávnějších dílech byla napnutá jak struna :mrgreen: Ale tak chápu, že na druhou stranu je celkem pochopitelné, že se od velkých měst drží dál - s ohledem na situaci :jazyk:

Myslíte si, že nakonec nějak propojí osudy obou seriálů, nebo že tam alespoň bude nějaká spojitost (vyjma zombie apokalypsy :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí