Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PAN66 moc pekne shrnuto
Taky se mi libi ten posun. Taky me to tolik nebavilo u treti serie, jak umrela Rickova zena, ja ji teda nemela rada, ale stvalo me, jak mu siblo ![]()
Ten spinn off se mi celkem libi, ale souhlasim, ze rodinka je nesympaticka, jen ten Travis se mi jevi dobre. Nejhorsi je snad ta mama… Uvidime, kam se to posune, ale uz se tesim na 11. rijna a premierovy dil seste rady TWD ![]()
Holky máte už nový díl? četla jsem, že v druhé řadě se ukáže i Daryl a Merle a jejich příběh před apokalypsou
Tak děvčata, už to vypuklo
když koukám dnes a denně na televizi a vidím ty děsivé obrázky, úplně mi to něco připomnělo ![]()
Koukáte někdo? Opravdu se mi líbí. Ještě by bylo fajn, kdyby tam byla trošku návaznost na ten mateřský seriál, vtáhlo by mě to do děje trošku víc.
Mohlo by to být zajímavé, kdyby se v tomto seriálu objevily prvky z prvního, jakékoliv. Aby se to trošku prolínalo. ![]()
@Katy 7
tak to mě pobavilo. Ještě to tak. A už se nám to blíží co, holky? Těším se jak malá!!!Ještě jsem ani nezačala koukat na Fear.jsem hrozná ![]()
@Alčák1 Hustě!!!Moc pěkné fotky a příspěvek ![]()
Holky, já už se taky těším! 11. října, tuším, je premiéra. Já koukám i teda na Fear, jako dobrý, myslím, že fajn nápad, ale prostě na Ricka a spol. se těším nejvíc! ![]()
Holky pomooooc moje stránky, kde jsem sledovala zombíky blokly…kde koukáte vy? ![]()
@ChochaR Já stahuju z uloz.to, je to tam i s titulky už rovnou dohromady, že to nemusíš nějak párovat. Ale budeme si muset počkat asi do večera, až to bude přeložené. Už se těšíííím ![]()
Holky, kde ten seriál stahujete? Nějak nemám na co koukat a tohle zní dobře
![]()