Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
3.4.15 18:50

@Margery v reale a já si to přečetla, všimla jsem si toho až jsem se na to zaměřila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
3.4.15 20:06

Holky, taky jsem se dívala na Prima Zoom na ten díl o Zombie a teda, měla jsem z toho opravdu hnusný pocit, teď ještě víc přemýšlím, co bych dělala, kdyby to vypuklo :mrgreen: :mrgreen:
Každopádně na netu koluje video - skrytá kamera, jak si udělali srandu y nějaké ženské, kterou přepadli mrtváci…jako to není prdel, protože kdyby se to stalo mě, tak zicher vemu do ruky první věc a vrazila jim to do hlavy…co pak??? Já se divím, že se při těchhle srandách ještě nic nestalo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.4.15 20:10

@mishell13 já taky, takové videa nemám ráda a ani mi to nepřijde vtipné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
drzamagda
3.4.15 20:10

Walking Dead, super seriál. Dokonce i přítel to žere jako já :D

• Citovat
  • Upravit
1065
3.4.15 20:20

Přesně, já to taky nesnáším, takové srandy, protože i přesně vím jak bych zareagovala, prostě bych se bránila a asi by mě pak zavřeli :mrgreen:!!
Jinak teda z jiného soudku, co jsme se doma nasmáli, můj teď roční syn, když se začal plazit…holky, my jsme se až s manželem lekli, protože on se plazil úplně stejně, jak mrtváci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
3.4.15 20:54
@mishell13 píše:Jinak teda z jiného soudku, co jsme se doma nasmáli, můj teď roční syn, když se začal plazit…holky, my jsme se až s manželem lekli, protože on se plazil úplně stejně, jak mrtváci…

a taky u toho tak chroptěl a snažil se vás pokousat nebo aspoň osliznout? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.4.15 18:12

Já jsem taky viděla nějaké video, kde na dělali, že nějaký zombie žere někoho na silnici a když k nim přijelo auto, tak se zvedl a šel po tom autě a to auto tam hodilo zpátečku a začalo couvat jako blázen a naboural několik aut stojících u chodníku.. to byl asi drahej špás.. i když říkám, že měl týpek štěstí, že ten v autě začal couvat a nejel spíš na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
5.4.15 02:16

@mishell13 Prosím, můžeš mi poslat odkaz, kde se dá pořad z toho ZOOMu shlédnout? :) Nebo název?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
5.4.15 03:10
@Maculinka píše:
@mishell13 Prosím, můžeš mi poslat odkaz, kde se dá pořad z toho ZOOMu shlédnout? :) Nebo název?

Taky bych uvítala. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
5.4.15 09:22

http://play.iprima.cz/…ni-spisy-i-5 holky, našla njsem to na primaplay…kdyby Vám to nešlo rozjet je to na primaplay, zadejte Konspirační spisy je to díl 5 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
5.4.15 11:02

Tak jsem se na to taky podívala, holky a teda, přeběhl mi mráz po zádech. Jsem přesvědčená, že jestli nastane někdy nějaká katastrofa, budeme si za to moct sami a jen doufám, že to nebude vypadat jako v tom seriálu. Jdu nakoupit trvanlivé potraviny a balenou vodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
6.4.15 15:55

Holky to je pěkná zblblotina to z primy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
6.4.15 23:00

@mishell13 jo hele taky jsem viděla teď nějakou srandu, jak napadly nějakou ženskou v metru když jela v noci domů. Taky mě hned napadlo, že bych tý co se tam plazila v tom metru, být tam já tak ji asi dupnu na hlavu 8o blbá sranda kdo to natočil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
7.4.15 09:26
@Alčák1 píše:
@mishell13 jo hele taky jsem viděla teď nějakou srandu, jak napadly nějakou ženskou v metru když jela v noci domů. Taky mě hned napadlo, že bych tý co se tam plazila v tom metru, být tam já tak ji asi dupnu na hlavu 8o blbá sranda kdo to natočil :zed:

Taky jsem to viděla, teď to hodně koluje internetem.Je to hodně blbá sranda. Kdyby někdo vytáhl bouchačku…Taky jsem si říkala, že bych ji rozšlápla hlavu.By pak čuměli. Nebo až z toho někoho klepne, budou mít hodně velkej problém :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
8.4.15 08:46

Ahojik všem

Ahojik fanoušci mrtvaků.
Co na ně koukám tak už se poslední epizody nebojím a ani se mi o něch nezdá.

Ale teď jsem našla toto než uběhne půl rok do další serie živých mrtvých.

Dnes mě honili celou noc :zed:.

Takže si stahněte,,Z NATION,, S01E01…VYDRŽTE PRVNÍ 2 DÍLY…A PAK JE TO SUPR UPLNĚ TO ŽERU UŽ KOUKAM NA 10DIL.

A DEJTE VĚDĚT :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky