Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Margery v reale a já si to přečetla, všimla jsem si toho až jsem se na to zaměřila ![]()
Holky, taky jsem se dívala na Prima Zoom na ten díl o Zombie a teda, měla jsem z toho opravdu hnusný pocit, teď ještě víc přemýšlím, co bych dělala, kdyby to vypuklo
![]()
Každopádně na netu koluje video - skrytá kamera, jak si udělali srandu y nějaké ženské, kterou přepadli mrtváci…jako to není prdel, protože kdyby se to stalo mě, tak zicher vemu do ruky první věc a vrazila jim to do hlavy…co pak??? Já se divím, že se při těchhle srandách ještě nic nestalo!!!
@mishell13 já taky, takové videa nemám ráda a ani mi to nepřijde vtipné
Walking Dead, super seriál. Dokonce i přítel to žere jako já ![]()
Přesně, já to taky nesnáším, takové srandy, protože i přesně vím jak bych zareagovala, prostě bych se bránila a asi by mě pak zavřeli
!!
Jinak teda z jiného soudku, co jsme se doma nasmáli, můj teď roční syn, když se začal plazit…holky, my jsme se až s manželem lekli, protože on se plazil úplně stejně, jak mrtváci…
@mishell13 píše:Jinak teda z jiného soudku, co jsme se doma nasmáli, můj teď roční syn, když se začal plazit…holky, my jsme se až s manželem lekli, protože on se plazil úplně stejně, jak mrtváci…
a taky u toho tak chroptěl a snažil se vás pokousat nebo aspoň osliznout? ![]()
Já jsem taky viděla nějaké video, kde na dělali, že nějaký zombie žere někoho na silnici a když k nim přijelo auto, tak se zvedl a šel po tom autě a to auto tam hodilo zpátečku a začalo couvat jako blázen a naboural několik aut stojících u chodníku.. to byl asi drahej špás.. i když říkám, že měl týpek štěstí, že ten v autě začal couvat a nejel spíš na něj.
@mishell13 Prosím, můžeš mi poslat odkaz, kde se dá pořad z toho ZOOMu shlédnout?
Nebo název?
@Maculinka píše:
@mishell13 Prosím, můžeš mi poslat odkaz, kde se dá pořad z toho ZOOMu shlédnout?Nebo název?
Taky bych uvítala. Děkuji ![]()
http://play.iprima.cz/…ni-spisy-i-5 holky, našla njsem to na primaplay…kdyby Vám to nešlo rozjet je to na primaplay, zadejte Konspirační spisy je to díl 5 ![]()
Tak jsem se na to taky podívala, holky a teda, přeběhl mi mráz po zádech. Jsem přesvědčená, že jestli nastane někdy nějaká katastrofa, budeme si za to moct sami a jen doufám, že to nebude vypadat jako v tom seriálu. Jdu nakoupit trvanlivé potraviny a balenou vodu ![]()
@mishell13 jo hele taky jsem viděla teď nějakou srandu, jak napadly nějakou ženskou v metru když jela v noci domů. Taky mě hned napadlo, že bych tý co se tam plazila v tom metru, být tam já tak ji asi dupnu na hlavu
blbá sranda kdo to natočil ![]()
@Alčák1 píše:
@mishell13 jo hele taky jsem viděla teď nějakou srandu, jak napadly nějakou ženskou v metru když jela v noci domů. Taky mě hned napadlo, že bych tý co se tam plazila v tom metru, být tam já tak ji asi dupnu na hlavublbá sranda kdo to natočil
Taky jsem to viděla, teď to hodně koluje internetem.Je to hodně blbá sranda. Kdyby někdo vytáhl bouchačku…Taky jsem si říkala, že bych ji rozšlápla hlavu.By pak čuměli. Nebo až z toho někoho klepne, budou mít hodně velkej problém ![]()
Ahojik fanoušci mrtvaků.
Co na ně koukám tak už se poslední epizody nebojím a ani se mi o něch nezdá.
Ale teď jsem našla toto než uběhne půl rok do další serie živých mrtvých.
Dnes mě honili celou noc
.
Takže si stahněte,,Z NATION,, S01E01…VYDRŽTE PRVNÍ 2 DÍLY…A PAK JE TO SUPR UPLNĚ TO ŽERU UŽ KOUKAM NA 10DIL.
A DEJTE VĚDĚT ![]()