Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
26.10.15 18:39
@ChochaR píše:
@Ondule Děláš si prdel???

Oni si snad dělají srandu.. :cert: Koukam, že na mobilu je vidět i to zabelene, tak snad jsem někomu nezkazila překvapilo spoilerem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
26.10.15 18:42
@Ondule píše:
Kdo chce vědět, co se stalo - ať si označí citované:
" UMŘE GLENN "

je hodně teorií, že to tak nebude, ale teda byl by to pěkný propadák scénáristů, pre z toho e nemohl dostat, zvlášt jak to brala kamera z vrchu, ale teda mazec díl. on i ten dotyčný v karavanu bude mít co dělat :D ale zklamala mě ukázka na další díl, trošku to zabrzdí děj, přitom je to ted tam napínavé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
26.10.15 18:43
@Ondule píše:
Oni si snad dělají srandu.. :cert: Koukam, že na mobilu je vidět i to zabelene, tak snad jsem někomu nezkazila překvapilo spoilerem.. :think:

ale tak zas, díl už vyšel a kdo to neviděl by sem snad nechodil číst, aby si to překvápko nezkazil, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
26.10.15 18:46

@PAN66 tak to by bylo hodně trapny :roll: na toho v karavanu jsem taky zvědavá, doufám, že se to v příštím díle dozvíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
26.10.15 19:52

@Ondule @PAN66 Booože ať už su doma z té blbé práce a možu se na to podívat!!! Chudák Maggie…tak jsem jim fandila… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
26.10.15 21:34
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
27.10.15 06:55

No ja jsem to vcera vecer videla a uplne me to rozsekalo. Jako bylo to dost brutalne videt, ale na Facebooku tvrdi, ze je ten herec i u dalsiho nataceni a ze to nejak zaonaci, ze jsme videli vlastne, jak zerou Nicholase. Ale neumim si predstavit, ze by se z toho dostal Glenn zivy. Je mi to lito i kvuli Maggie. V komiksu Glenn taky umre, ale serial se te predlohy moc nedrzi, tak uvidime. No a jak to dopadne s panem v karavanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
27.10.15 06:58

@PAN66 a co bylo v ukazce na priste? Tu jsem jeste nevidela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
27.10.15 08:20

Holky taky jsem neviděla ukázku na příště, co je tam??
s tím Glenem mě taky napadlo, že to udělají, jakože žerou toho nicolase. protože padal na Glena. tak jsem zvědavá jestli nás nějaký díl překvapí s jeho příchodem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
27.10.15 08:28

Dle ukazky to vypada ciste na epizodu o morganovi. Co delal nez se dostal do alexandrie a jak se z nej stal takovy altruista. Nic proti tomu, ale ted je to tak hezky rotjete, ze ciste epizodu o jednom cloveku nechci :)

Jo glenn je na fotkach s jesusem, dalsi komiks postava v serialu, ale jako..i kdyby na nem byl nicolas a byly to jeho streva, glenn mel odkrytou hlavu, urco i nohy, desitky zombiku a ani jeden by se nezakousl, zvlast jak byli vsude kolem a obestoupili je? Jako to bude fakt divny, jestli to bude pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.10.15 10:13

No děvčata tak toto je mazec!!! 8o
Jako byla bych ráda, kdyby to nějak zaonačili a Glenna zachránili, ale myslím, že to už by byla hoooodně velká fantasmagorie. :?
Každopádně Nicolas je srab od začátku…už od prvního dílu kde se objevil jsem ho nesnášela… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
27.10.15 14:25

Všechno jde když se chce… žrali Nicholase, to je jasný… Glenn by se mohl třeba odplazit pod ten kontejner s tělem Nicholase na sobě. Prořezat se do kontejneru zespoda, pak vystrčit nožičky, odcupitat k plotu a vyříznout si otvor ven. Chráněn bude kontejnerem… to si tak myslím já. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
27.10.15 21:52

@FreeLady12 dobře ty :palec: :lol: jsem si to živě představila (hlavně to cupitani) a musela jsem se smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
28.10.15 02:00

@FreeLady12 no taky si myslím :lol:
hlavně co si budeme povídat, Glenn je tam z nich nejlepší postava. je hodnej, férovej, odvážnej.. ty vogy, za to z Ricka udělali pěknýho magora. mě to tedy nevadí, ale ti ostatní tam na něj dost divně koukaj :lol: no jsem zvědavá, jak ten tedy dopadne. jde na něj dost velký stádo a kdyby to měl přežít, tak mi to přijde snad víc absurdní než u Glenna. karavan - ne karavan. je to hlavně už o té mase a váze. Daryla úplně utlumili. no jsem zvědavá jak to tam vymysleli :lol:
no jestli bude díl jen o Morganovi, tak to bude vopruz :lol: ten člověk mě tam pěkně sere, kdyby nepustil ty wéčkaře.. ale tak co, měl to ve scénáři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
28.10.15 11:36

Hele a nema podle komiksu prijit Rick o ruku? Ja myslim, ze se k tomu schyluje vzhledem k te rane na ruce. A nebyla ta maceta od infikovane krve? Ze by se ve finale takhle mohl nakazit… No nechame se prekvapit. Taky jsem hodne cetla o te teorii, ze se Glenn odplazil pod ten kontejner. Hele, je fakt, ze by to bylo dost nepravdepodobne, ale nemozne ne. Pak by neco mohlo odlakat chodce a on by mohl vylezt a zdrhnout. Je to proste serial, pocitat se musi se vsim, i kdyz tady moc happyendu nebyva, proto me to asi tak bavi :mrgreen:
Morgan me taky celkem vadi, v tom svete, jaky ted je, neni prostor pro nejak soucit!! Clovek musi byt proste rychlejsi, nez ten, co ho chce zabit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí