Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Četla jsem, že od stejných tvůrců bude nový seriál. O tom samém, ale s jinou skupinou lidí
http://www.edna.cz/…ne-objednan/
@lukresia No právě v tom článku píšou, že nebude v Evropě, ale zas v USA
@Gab-iii aha já mám pocit, že to mělo být z Evropy, já tam dnes ráno zas četla, že prý chtějí obsadit CHarlieho Sheena
Viděli jste z nation? to nebyl taky špatnej seriál, vyplnila jsem s ním a helixem čas kdy se čekalo na zbytek 5. série TWD. vůbec nevím na co budu koukat teď. Mám tedy ještě pár dílů NCIS LA, ale jsem schopná o víkendu koukat večer na 5 dílů a to pak rychle utíká. čtete i knížky na tuhle tématiku? potřebovala bych něco doporučit ![]()
@Marilyn.M já mám ted Hru o trůny na na ten Nation budu koukat potom
@lukresia Zkus Pretty little liars. Skvělej seriál!!!Sice ne zombie, ale super
Já teď koukám taky na Hru o trůny, začínám druhou sérii
Taky je to moc dobrý! Jinak 6. série TWD by měla být uvedena někdy na podzim, takže si počkáme fakt dlouho…
@PetrušeKl to jsem si myslela, že to bude jako minule.. naštěstí jsem dostala nějaká doporučení na knížky, tak mám jak vyplnit čas ![]()
@Marilyn.M píše:
@PetrušeKl to jsem si myslela, že to bude jako minule.. naštěstí jsem dostala nějaká doporučení na knížky, tak mám jak vyplnit čas
Tak sem s doporučením, ať víme, co číst, než zase nastoupí Rick a jeho banda ![]()
@PetrušeKl za mě jednoznačně Jirka Kulhánek, zhltla jsem všechny jeho knížky až na Stroncium, to mě moc nenadchlo. četla si? jako ke koupení to není, leda nejsi při penězích
ale v knihovně, pokud máš dobrou knihovnici, tak by ti od něj něco mohli půjčit. Tu nejnovější seženeš v pohodě, ale ty starší, tak to je problém. Třeba ty ty jeho první dvě jsem ani v knihovně nezkoušela, nechala jsem si je vytisknout.
@Gab-iii píše:
@lukresia Zkus Pretty little liars. Skvělej seriál!!!Sice ne zombie, ale super
Tak tohodle jsem viděla jen jeden díl… speciální Haloweenskej (koukla jsem kvůli mému oblíbenému zpěvákovi, který tam byl jako host, stejně tak jsem kvůli němu skoukla i Glee
), a teda samá vraža koukám
Tak nevim no… ale nejsem zasvěcená do děje… možná to nebude špatný
![]()
@Cmochy Je to fakt dobrý. Napínavý, tajemný…prostě něco pro mě
rozjodně to zkus. Díl od dílu zajímavější ![]()