Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
15.3.15 19:43
@lukresia píše:
@madeto já zase četla, že to má spočítané Daryl :?

Daryla NENENENENENEMENENENENENENE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
15.3.15 21:46
@madeto píše:
Na facebooku psali, že v nejbližších dílech zemře ARON (napíchne ho na kůl tlaková vlna od granátu) a NOAH (dostanou ho mrtváci ),tak jsem zvědavá jestli se to potvrdí :think:

O Noahovi vím taky… jj, ten zařve… o Aronovi mi říkáš novou informaci.. tak jsem zvědavá :kytka:

Co se Daryla týče tak by mě teda fááákt nakrkli. A mnoho lidí k tomu… tím bych si tak jistá nebyla. :think:

Je fakt, že hlavním hrdinou má být Rick, postava Daryla je vymyšlená, v komixu neni a Daryl najednou strhnul všechnu pozornost na sebe, lidi ho milují (hlavně ženy, že? :mrgreen: ) a povýšili si ho na hlavního hrdinu. Věřím tomu, že ot se scénárostům nelíbí a chtějí ho z tohoto postu sesadit.

Je vidět, že už nemá tolik prostoru jako míval, že je z něj čím dál tím větší podivín, už není takový hrdina a vyvyšují opět čím dál tím více Ricka.

Ale, že by ho hned okráglovali? :think: To si nemyslím… podle mě je ještě brzy… ještě ho musí trochu víc dostat do ústraní… zatím je pořád moc v podvědomí a zbožňován… :think:

No uvidíme… necháme se překvapit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
16.3.15 11:33

Tak musím říct, že po shlédnutí novýho dílu už si nestěžuju, že se nic neděje. A teď bacha SPOILER:
To, že Aiden umřel, tak prostě bohužel, neposlouchal dobrý rady. To že Tara je zraněná je jenom Aidenova vina. Ale to, že Noaha sežrali kvůli strachu toho hňupa, to byl vrchol!!! Za branama si hrál na velkýho borca, ale sotva se objeví mrtvák na obzoru, tak je posranej až za ušima! Kujva to mě nas.alo! A náš drahý pan pastor co si hrál na posledního přeživšího díky víře v Ježíš Krista se pěkně vybarvil. Bude kecat takový hovadiny a přitom on nechal umřít tolik lidí, když je nepustil dovnitř! Celá „naše“ skupina se aspoň byla schopná podívat do očí těm co je zabíjeli, ale pan pastor ani neotevře dveře, jen si tam někde sedí, třepe se jak ratlík a teď tu bude vynášet nějaký soudy. A mezi námi děvčaty Carol začíná asi hrabat…
Už aby byl novej díl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
17.3.15 07:00

Tak Gabriel by teda zasloužil :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: on by do toho města zapadl, zákeřný srab :cert: Carol se podle mě nechce s tím klukem sbližovat, proto, jak to dopadlo s ostatními dětmi, které jí přilnuly k srdci :nevim:
Jsem zvědavá co se bude dít příště :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
18.3.15 19:29

Tak já koukala až dnes se zpožděním. tak teď se tedy asi začnou dít věci. posr-tý pastor jí nahlodal, teď zjistí, že má mrtvého syna a bůh ví co jí ten drahoušek, kvůli kterému zemřel Noah, nakecá, že se tam stalo. Carol si podle mě jen drží odstup. Mě ten chlap od bloncky přišel divnej hned od začátku. Toto bude ještě zajímavé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
18.3.15 22:30

Tak dokoukáno… ač je kněz pěkný syčák, tak v jednom měl pravdu - komunita jim opravdu nemůže věřit. Rickova skupina upřednostní své životy před jinými, v tom se nemýlil. Ne že by to bylo na škodu, ta komunita je parádně prohnilá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.3.15 10:58

No stejně si myslím, že Carol hrabe…aby říkala Rickovi, že musí zabít bloncky manžela, páč on ju určitě bije…No pardon…ale ať mu dá na budku, ale proč ho hned vraždit, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
19.3.15 11:03

@ChochaR to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
22.3.15 10:38
@ChochaR píše:
No stejně si myslím, že Carol hrabe…aby říkala Rickovi, že musí zabít bloncky manžela, páč on ju určitě bije…No pardon…ale ať mu dá na budku, ale proč ho hned vraždit, že??

Mno, z pohledu týrané manželky to asi jinak vyřešit nejde… u ní se to taky vyřešilo až smrtí toho jejího manžela.

V běžném životě mají týrané ženy možnost od tyrana utéct do pomocné organizace či někam jinam, prostě z dohledu, co nejdál… on prostě sám od sebe nepřestane. Jenže kam utéct v uzavřené komunitě?
Dle mého měla Carol pravdu :think:

Kdyby ho Rick zbušil, tak manžel se pak vybije na manželce. Že mu to řekla a zmidlí jí osto šest. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.3.15 15:22
@Cmochy píše:
Mno, z pohledu týrané manželky to asi jinak vyřešit nejde… u ní se to taky vyřešilo až smrtí toho jejího manžela.

V běžném životě mají týrané ženy možnost od tyrana utéct do pomocné organizace či někam jinam, prostě z dohledu, co nejdál… on prostě sám od sebe nepřestane. Jenže kam utéct v uzavřené komunitě?
Dle mého měla Carol pravdu :think:

Kdyby ho Rick zbušil, tak manžel se pak vybije na manželce. Že mu to řekla a zmidlí jí osto šest. :nevim:

Nesouhlasím…chlap, kterej mlátí ženskou je dle mého názoru srab, kterej si tím násilím akorát honí svoje ego a dokazuje si jakej je chlapák. A v případě uzavřený komunity, nebo konkrétně v tomhle případě by měl dostat šanci dokázat, že je opravdu velkej chlapák = vyhodit ho ven…ať sám ukáže jestli je tak dobrej, jak si myslí… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
22.3.15 15:44
@ChochaR píše:
Nesouhlasím…chlap, kterej mlátí ženskou je dle mého názoru srab, kterej si tím násilím akorát honí svoje ego a dokazuje si jakej je chlapák. A v případě uzavřený komunity, nebo konkrétně v tomhle případě by měl dostat šanci dokázat, že je opravdu velkej chlapák = vyhodit ho ven…ať sám ukáže jestli je tak dobrej, jak si myslí… :pankac:

Jo, to mě nenapadlo.. vyhostit ho :think: :mrgreen: :palec:

Tak je dobrej nápad, tak by to fakt mohli udělat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
22.3.15 15:48
@ChochaR píše:
Nesouhlasím…chlap, kterej mlátí ženskou je dle mého názoru srab, kterej si tím násilím akorát honí svoje ego a dokazuje si jakej je chlapák. A v případě uzavřený komunity, nebo konkrétně v tomhle případě by měl dostat šanci dokázat, že je opravdu velkej chlapák = vyhodit ho ven…ať sám ukáže jestli je tak dobrej, jak si myslí… :pankac:

a kněze bych mu nabalila sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
22.3.15 16:17
@lukresia píše:

Dobře Ty :D :D :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
22.3.15 16:57
@Cmochy píše:
Jo, to mě nenapadlo.. vyhostit ho :think: :mrgreen: :palec:Tak je dobrej nápad, tak by to fakt mohli udělat :palec:

To nemůžou…je to doktor. Doktorů bude nedostatek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.3.15 22:19
@lukresia píše:

Tak tak :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek