Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ChochaR držím palečky ale upozorňuji, že čas na seriály budeš mít max. po večerech až prcek usne
přes den se nezastavíš a když nebudeš kojit, vařit nebo uklízet, tak budeš ráda, že vyrazíš s kočárkem
já začala čučet, když bylo malýmu tak půl roku protože mi prvních půl roku připadalo, že jenom kojím, kojím, odsávám, přebaluju a vyjedu s kočárem na úklid a vaření nějak nezbývalo
. Večer jsem padla jak mrtvák protože o půl noci opět kojení ve čtyři ráno taky
pak když přišly příkrmy se to uklidnilo, tak byl čas. Tak hodně štěstí
a ať se vám brzy zadaří ![]()
@Alčák1 píše:
@ChochaR držím palečky ale upozorňuji, že čas na seriály budeš mít max. po večerech až prcek usnepřes den se nezastavíš a když nebudeš kojit, vařit nebo uklízet, tak budeš ráda, že vyrazíš s kočárkem
já začala čučet, když bylo malýmu tak půl roku protože mi prvních půl roku připadalo, že jenom kojím, kojím, odsávám, přebaluju a vyjedu s kočárem na úklid a vaření nějak nezbývalo
. Večer jsem padla jak mrtvák protože o půl noci opět kojení ve čtyři ráno taky
pak když přišly příkrmy se to uklidnilo, tak byl čas. Tak hodně štěstí
a ať se vám brzy zadaří
Děkuju!
No vím, že to není taková sranda, nemám o mateřství nějak přehnaně romantické představy.
Ale stejně, pak se na tebe to uřvaný dítě poprvé usměje, řekne „mama“ a všechno to lítání je stejně jedno…
Díky moc za podporu holky. ![]()
@ChochaR byla, ale zda se mi že ta guvernerka či co je to, byla na konci pěkně naštvaná, o tom aronovi, všude píšou, jaký to nebude kladas, ale podle mě sijou na daryla boudu
Já to beru zpátky, jako děj nic moc, ale bylo tam spousta zajímavých náznaků, myslím, že nový pár nebude Rick a Michone, ale Rick a ta blondýna…a všimly jste si, jak ve dvou případech zmínili ten strojek na těstoviny? to mají podle mě naučené, aby roztály ledy a vzbudili dojem, že tam nejsou vážné problémy
To mi ani neříkejte, že to byla nuda
večer se na to chystám. ach jo
poslední dobou teda nic moc
Ženy!!! Pamatujete si, že jsem se tu nedávno zmiňovala o tom, že by mě zajímalo co je s Morganem??? Ten vyšinutej černoch jak sledoval ty značky, minulost spojená s Rickem…
A Všimla jsem is hustý věci v tomhle díle!!! V posledních minutách, jak hraje ta písnička a Rick kouká na bloncku jak odchází s manželem. Zastaví se na ulici a za ním je vidět cedule s popisem ulice! Zelená s bílým nápisem… Jsem si normálně říkala, že to je mazec! Že tam mají i pojmenované ulice!
Tak na to brejlim a na tý ceduli bylo napsáno MORGAN!
![]()
@Cmochy jsi dobrá
takový detail, tak to se tam určitě objeví, k naší smůle v posledním díle
Zaujalo mě to W na mrtvákovi… a razítko A, co dostal Rick na párty. ![]()
@Cmochy píše: Ženy!!! Pamatujete si, že jsem se tu nedávno zmiňovala o tom, že by mě zajímalo co je s Morganem??? Ten vyšinutej černoch jak sledoval ty značky, minulost spojená s Rickem…A Všimla jsem is hustý věci v tomhle díle!!! V posledních minutách, jak hraje ta písnička a Rick kouká na bloncku jak odchází s manželem. Zastaví se na ulici a za ním je vidět cedule s popisem ulice! Zelená s bílým nápisem… Jsem si normálně říkala, že to je mazec! Že tam mají i pojmenované ulice!Tak na to brejlim a na tý ceduli bylo napsáno MORGAN!
![]()
Mazec!! To jsem si vubec nevšimla…jsi machr!
NO to su zvědavá co se tam vyvrbí dál…
Na facebooku psali, že v nejbližších dílech zemře ARON (napíchne ho na kůl tlaková vlna od granátu) a NOAH (dostanou ho mrtváci ),tak jsem zvědavá jestli se to potvrdí ![]()
@lukresia tak tohle jsem taky slyšela a ani bych se nedivila, že možná chce skončit sám, stal se slavným a nabídky na hlavní role se mu asi jen pohrnou do ted to byl jen takový přicmrndávač
a asi ho nebude věčně bavit lítat někde po lese s kuší masnou hlavou a zas. anýma hadrama ![]()