Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2752
8.3.15 19:54

@ChochaR držím palečky ale upozorňuji, že čas na seriály budeš mít max. po večerech až prcek usne :lol: přes den se nezastavíš a když nebudeš kojit, vařit nebo uklízet, tak budeš ráda, že vyrazíš s kočárkem :lol: já začala čučet, když bylo malýmu tak půl roku protože mi prvních půl roku připadalo, že jenom kojím, kojím, odsávám, přebaluju a vyjedu s kočárem na úklid a vaření nějak nezbývalo :mrgreen:. Večer jsem padla jak mrtvák protože o půl noci opět kojení ve čtyři ráno taky :lol: pak když přišly příkrmy se to uklidnilo, tak byl čas. Tak hodně štěstí :hug: a ať se vám brzy zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.3.15 21:33
@lukresia píše:
@ChochaR :kytka: at se brzy zadaří

Díky! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.3.15 21:36
@Alčák1 píše:
@ChochaR držím palečky ale upozorňuji, že čas na seriály budeš mít max. po večerech až prcek usne :lol: přes den se nezastavíš a když nebudeš kojit, vařit nebo uklízet, tak budeš ráda, že vyrazíš s kočárkem :lol: já začala čučet, když bylo malýmu tak půl roku protože mi prvních půl roku připadalo, že jenom kojím, kojím, odsávám, přebaluju a vyjedu s kočárem na úklid a vaření nějak nezbývalo :mrgreen:. Večer jsem padla jak mrtvák protože o půl noci opět kojení ve čtyři ráno taky :lol: pak když přišly příkrmy se to uklidnilo, tak byl čas. Tak hodně štěstí :hug: a ať se vám brzy zadaří :srdce:

Děkuju! :* No vím, že to není taková sranda, nemám o mateřství nějak přehnaně romantické představy. :lol: Ale stejně, pak se na tebe to uřvaný dítě poprvé usměje, řekne „mama“ a všechno to lítání je stejně jedno… :) Díky moc za podporu holky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.3.15 22:02

Holky nebyla to dneska trochu nuda???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.3.15 22:07

@ChochaR byla, ale zda se mi že ta guvernerka či co je to, byla na konci pěkně naštvaná, o tom aronovi, všude píšou, jaký to nebude kladas, ale podle mě sijou na daryla boudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
10.3.15 13:08

Už druhý díl to byla nuda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
10.3.15 15:04

Já to beru zpátky, jako děj nic moc, ale bylo tam spousta zajímavých náznaků, myslím, že nový pár nebude Rick a Michone, ale Rick a ta blondýna…a všimly jste si, jak ve dvou případech zmínili ten strojek na těstoviny? to mají podle mě naučené, aby roztály ledy a vzbudili dojem, že tam nejsou vážné problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
10.3.15 16:05

To mi ani neříkejte, že to byla nuda :-( večer se na to chystám. ach jo :-( poslední dobou teda nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
11.3.15 11:41

Ženy!!! Pamatujete si, že jsem se tu nedávno zmiňovala o tom, že by mě zajímalo co je s Morganem??? Ten vyšinutej černoch jak sledoval ty značky, minulost spojená s Rickem…

A Všimla jsem is hustý věci v tomhle díle!!! V posledních minutách, jak hraje ta písnička a Rick kouká na bloncku jak odchází s manželem. Zastaví se na ulici a za ním je vidět cedule s popisem ulice! Zelená s bílým nápisem… Jsem si normálně říkala, že to je mazec! Že tam mají i pojmenované ulice! 8o Tak na to brejlim a na tý ceduli bylo napsáno MORGAN! 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
11.3.15 11:46

@Cmochy jsi dobrá :palec: takový detail, tak to se tam určitě objeví, k naší smůle v posledním díle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
11.3.15 13:03

Zaujalo mě to W na mrtvákovi… a razítko A, co dostal Rick na párty. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.3.15 12:49
@Cmochy píše: Ženy!!! Pamatujete si, že jsem se tu nedávno zmiňovala o tom, že by mě zajímalo co je s Morganem??? Ten vyšinutej černoch jak sledoval ty značky, minulost spojená s Rickem…A Všimla jsem is hustý věci v tomhle díle!!! V posledních minutách, jak hraje ta písnička a Rick kouká na bloncku jak odchází s manželem. Zastaví se na ulici a za ním je vidět cedule s popisem ulice! Zelená s bílým nápisem… Jsem si normálně říkala, že to je mazec! Že tam mají i pojmenované ulice! 8o Tak na to brejlim a na tý ceduli bylo napsáno MORGAN! 8o :think:

Mazec!! To jsem si vubec nevšimla…jsi machr! :mrgreen: NO to su zvědavá co se tam vyvrbí dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
13.3.15 10:13

Na facebooku psali, že v nejbližších dílech zemře ARON (napíchne ho na kůl tlaková vlna od granátu) a NOAH (dostanou ho mrtváci ),tak jsem zvědavá jestli se to potvrdí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
13.3.15 15:34

@madeto já zase četla, že to má spočítané Daryl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
13.3.15 23:46

@lukresia tak tohle jsem taky slyšela a ani bych se nedivila, že možná chce skončit sám, stal se slavným a nabídky na hlavní role se mu asi jen pohrnou do ted to byl jen takový přicmrndávač ;) a asi ho nebude věčně bavit lítat někde po lese s kuší masnou hlavou a zas. anýma hadrama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí