Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrušeKl píše:
@SarkaNovo V neděli byl na AMC devátý díl šesté sérieTak stahuj, stahuj
Wow!!!Díky moc, jdu na to ![]()
@PetrušeKl píše:
@SarkaNovo Užij si to! Je to fakt super![]()
Je mi to jasný ![]()
Holky, tož jdu konečně taky na něj…mám až strach ho rozkliknout, co přijde…snad se nic strašného nestane…pak řvu jak želva
![]()
Nooooo, tak to byl hodně silný díl, myslela jsem si, že to někdo odnese, ale tak fatálně??? jsem velice zvědavá na pokračování…vyplatilo se to čekání!!!
Uz jste videly dnesni dil? Naprosta pecka, hltala jsem to a je to fakt zabavny a na konci dojde i na erotiku
no a kdo s kym to me hlava nebere. Super dil…
@bronick čekala jsem tuto dvojici
a jsem zvědavá, co se vyklube z Ježíše
@lukresia
asi superman
, nechapu jak se dostal z toho svazani…
Jeste taky mi nebylo uplne jasny chovani Ricka a Daryla vuci nemu…ale nechci tu spoilerovat.
Dnešní díl byla fakt sranda
A romantika na konci mě prekvapila/neprekvapila..už dávno jsem to tušila, ale pak se dal dohromady s tou blonckou..tesim se na další dil-cekam, že bude akcnejsi než tento..
Mně se teda díl líbil moc, trochu si moje nervy oddychli po tom minulém
Ale s tím náklaďákem mě fakt vytočili, paka! Z toho mohli žít jak dlouho. No a romantika na konci - trochu jsem to čekala a doufám, že to vyjde a nebude zase nějaký masakr ![]()
Mě tedy tenhle díl iritoval
Rick s Darylem se tam vůbec nechovali, jako ostřílení chlapi, ale jako joudové. ![]()
Ježíš bude Coprfield
a ta dvojice mě nepřekvapila, vždycky k sobě měli hodně blízko. Líbilo se mi to zpracování, takové nenásilné ![]()
10 dil byl teda dost odlehceny, az misty komedie…no a zaver me dostal, cekala jsem to uz davno, ale pak tam byla Jess. Jinak ti dva se mi k sobe nehodi, protoze si jsou hodne povahove podobni, no uvidime
Holky me tenhle dil sednul, jak byl zabavnej, po tech nervydrasajicich poslednich dilech, kdy hodne padaly nezombici hlavy:-) obavam se, ze ale oddech bude jen kratkodobej. Je velikou otazkou, zda je postava Jezise pozitivni, ci negativni. Nicmene porad vrnim blahem, ze ten serial i po tolika dilech neztraci na kvalite, ba naopak
@bronick píše:
Holky me tenhle dil sednul, jak byl zabavnej, po tech nervydrasajicich poslednich dilech, kdy hodne padaly nezombici hlavy:-) obavam se, ze ale oddechbude jen kratkodobej. Je velikou otazkou, zda je postava Jezise pozitivni, ci negativni. Nicmene porad vrnim blahem, ze ten serial i po tolika dilech neztraci na kvalite, ba naopak " .{color:fuchsia}"