Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3701
19.2.16 10:17
@PetrušeKl píše:
@SarkaNovo V neděli byl na AMC devátý díl šesté série :-) Tak stahuj, stahuj :mrgreen:

Wow!!!Díky moc, jdu na to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
19.2.16 11:19

@SarkaNovo Užij si to! Je to fakt super :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
19.2.16 11:43
@PetrušeKl píše:
@SarkaNovo Užij si to! Je to fakt super :palec: :mrgreen:

Je mi to jasný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
19.2.16 19:31

Holky, tož jdu konečně taky na něj…mám až strach ho rozkliknout, co přijde…snad se nic strašného nestane…pak řvu jak želva :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
19.2.16 20:12

@mishell13 Buď statečná, musíš to ale vidět 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
19.2.16 21:03

Nooooo, tak to byl hodně silný díl, myslela jsem si, že to někdo odnese, ale tak fatálně??? jsem velice zvědavá na pokračování…vyplatilo se to čekání!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
22.2.16 20:20

Uz jste videly dnesni dil? Naprosta pecka, hltala jsem to a je to fakt zabavny a na konci dojde i na erotiku :potlesk: :potlesk: no a kdo s kym to me hlava nebere. Super dil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
22.2.16 21:33

@bronick čekala jsem tuto dvojici :mrgreen: a jsem zvědavá, co se vyklube z Ježíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
22.2.16 21:46

@lukresia
asi superman :mrgreen:, nechapu jak se dostal z toho svazani… :nevim: Jeste taky mi nebylo uplne jasny chovani Ricka a Daryla vuci nemu…ale nechci tu spoilerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
22.2.16 23:49

Dnešní díl byla fakt sranda :lol: A romantika na konci mě prekvapila/neprekvapila..už dávno jsem to tušila, ale pak se dal dohromady s tou blonckou..tesim se na další dil-cekam, že bude akcnejsi než tento..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
23.2.16 07:46

Mně se teda díl líbil moc, trochu si moje nervy oddychli po tom minulém :-) Ale s tím náklaďákem mě fakt vytočili, paka! Z toho mohli žít jak dlouho. No a romantika na konci - trochu jsem to čekala a doufám, že to vyjde a nebude zase nějaký masakr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
23.2.16 08:29

Mě tedy tenhle díl iritoval :mrgreen: Rick s Darylem se tam vůbec nechovali, jako ostřílení chlapi, ale jako joudové. :D
Ježíš bude Coprfield :lol: a ta dvojice mě nepřekvapila, vždycky k sobě měli hodně blízko. Líbilo se mi to zpracování, takové nenásilné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
23.2.16 16:10

10 dil byl teda dost odlehceny, az misty komedie…no a zaver me dostal, cekala jsem to uz davno, ale pak tam byla Jess. Jinak ti dva se mi k sobe nehodi, protoze si jsou hodne povahove podobni, no uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
24.2.16 08:33

Holky me tenhle dil sednul, jak byl zabavnej, po tech nervydrasajicich poslednich dilech, kdy hodne padaly nezombici hlavy:-) obavam se, ze ale oddech bude jen kratkodobej. Je velikou otazkou, zda je postava Jezise pozitivni, ci negativni. Nicmene porad vrnim blahem, ze ten serial i po tolika dilech neztraci na kvalite, ba naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
27.2.16 20:09
@bronick píše:
Holky me tenhle dil sednul, jak byl zabavnej, po tech nervydrasajicich poslednich dilech, kdy hodne padaly nezombici hlavy:-) obavam se, ze ale oddechbude jen kratkodobej. Je velikou otazkou, zda je postava Jezise pozitivni, ci negativni. Nicmene porad vrnim blahem, ze ten serial i po tolika dilech neztraci na kvalite, ba naopak " .{color:fuchsia}"
;) holky, tak jsem se namlsala a hledám 11 díl a on ještě není??? jak jsem v tom kolotoči v šestinedělí, tak jsem ani nevěděla, že už to běží 8) :oops: no ten konec mě překvapil 8o bych je dohromady teda nedala, z Ježíše mám rozpolcené pocity - pořád se uklidňuju tím, že bude OK no uvidíme :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí