Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1284
9.3.16 21:14

@PetrušeKl Taky máme doma dvě střelné zbraně, ale mám z nich dost respekt. Přítel mě furt nutí nosit v kabelce zbraň ne na ostrý, ale na pepřový a nervový náboje. Mě se moc nechce.Sice bych tím nikoho nezabila, ale divnej pocit. Ještě k tomu je to těžký jako kráva. Já bych se do nikoho netrefila a taky jde o tu hlučnost, jak píšeš.
No ti slabí by moc dlouho nepřežili. Zbyli by jen ti sviňáci a ti by se pozabíjeli mezi sebou :-D takže by šel svět stejně do kytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
10.3.16 08:47
@Gab-iii píše:
@mishell13 No jo, tahle situace Tě asi pěkně změní. Já bych taky asi kosila katanou :-D Co by jste si holky vybraly za zbraň? Já teda asi ne žádnou střelnou-bych se netrefila. A když jo, tak beztak ne do hlavy :-D ta katana je jistější.

Jsem na tom stějně… taky bych brala katanu. Plus teda u pasu střelnou zbraň a nějakou větší kudlu. Střelnou na dálku a kudlu na boj velice z blízka. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
10.3.16 09:23

Taky bych brala katanu, ale při mé šikovnosti bych se bála, abych nesekla i sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
10.3.16 13:17

@Gab-iii Já mám ze zbraní taky respekt, nemysli si, nejsem žádná velká střelkyně! Jako umím s tím, asi v nouzi nejvyšší bych se uměla bránit, ale mám z toho taky strach. Já teda u sebe nic nosit nemusím, ale manžel mi dřív taky vnucoval nějaký aspoň nožík, abych měla u sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.3.16 02:57

Nic ve zlém, ale opravdu by si Carol s Megie nerozvázaly ty „izolepy“ pusou na rukou? To je první, co mě napadlo, když měly pusy bez roubíků. Navíc by i rozvázaly ty na nohou. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
15.3.16 19:36

@TSMoruga Tak to nevím, ta izolepa mi přišla taková dost tlustá, ale mě zase napadlo, proč si samy nevyndaly ty roubíky, když měly volné prsty. :-)

JInak ale dílo super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
15.3.16 22:17

Super díl. Všechno dobře dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.3.16 22:44

Mimochodem, Carol krvácela ze zápěstí pár minut před koncem, všiml jste si někdo? :think: Taky přece na konci řekla, že není v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
15.3.16 23:35
@TSMoruga píše:
Mimochodem, Carol krvácela ze zápěstí pár minut před koncem, všiml jste si někdo? :think: Taky přece na konci řekla, že není v pohodě.

To protože si úmyslně ublížila tím ostrým křížkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
16.3.16 08:31

Carol mě teda hooodně zklamala… 8o

Pořád jsem si říkala, že hraje psychicky labilní ňoumu aby získala důvěru a pak jim to všem rambo Carol nemilosrdně natře. A ona to celé takhle podělala. Podělala co mohla.
Tohle se mi teda nelíbilo… jako rambo se mi líbila víc! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
16.3.16 10:25

Já se obávám, že Carol šestou sérii nedá… Oni často dávají víc prostoru postavám, které plánují zabít, tak se trochu obávám, že ten její přerod bude mít fatální následky.

A ano, poranila se úmyslně tím naostřeným křížkem…

A podle mě to i trochu hrála na začátku, jak tam hysterčila, že nemůže dýchat. Myslím si, že dělala schválně takovou ustrašenou pipku, aby se třeba vyhnula dalšímu zabíjení. No nevím, mně se ten díl líbil, je dobře, že dali prostor zase dalším postavám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
16.3.16 12:16

Taky jsem si myslela, že to celé jenom hraje a pak tam spustí totální peklo…Nějak jsem to nepochopila. A jako když má roubík v puse, snad může dýchat pusou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
16.3.16 12:45

@Gab-iii No právě! To si myslím, že fakt hrála takovou vyhysterčenou pipku…Každopádně jsem ráda, že to pro tentokrát dobře dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
16.3.16 13:11

Tak já si myslím, že jí nahlodal ten černoch a že byla vyschízovaná z toho, že bude zase někoho zabíjet. Podle mě skončí za mříží u černocha, aby se z toho dostala. A už nikdy nikoho nezabila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
16.3.16 13:36
@Katy 7 píše:
Tak já si myslím, že jí nahlodal ten černoch a že byla vyschízovaná z toho, že bude zase někoho zabíjet. Podle mě skončí za mříží u černocha, aby se z toho dostala. A už nikdy nikoho nezabila.

Asi tak no… :roll:

Jako fakt mě zklamala… neni to tak dávno co Carol zachránila davy během útoku Vlků, nes*rala se s nima a byla to zase ta správná Carol co se naučila přežít v apokalypse a tohle včera mělo jako být co??? 8o 8o 8o :roll: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí