Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Diskuzi jsem objevila až teď ![]()
Carol mě naštvala taky. Ona to tam vždy rozsekala. Ať už v terminusu, nebo vlky a teď jsem čekala něco podobného ![]()
Druhého člověka typu Morgana nedám ![]()
@Niki89 No taky jsem zvědavá, jak to s ní dopadne, akorát se chystám na 14. díl ![]()
Pochopila jsem to správně??? Carol odešla??? To jako vážně? ![]()
Mimochodem… „doktorky“ smrt fakt skvěle natočená i zahraná… lekla jsem se jako pjase, absolutně jsem to nečekala a téhle mi teda je fakt moc líto. ![]()
Jinak první třičvrtiny tohodle dílu úplně o ničem. Jsem myslela, že se ukoušu nudou… stálo za to až posledních asi 12 minut ![]()
Dobrý díl, od Carol jsem to nečekala, zklamala mě…Nový doktor bude určitě ten gynekolog co prohlížel Maggie, takže bez obav ![]()
Já si to pustila dneska v půl třetí ráno a pak jsem si třískala do hlavy, protože jsem nemohla spát, jak jsem nad tím přemýšlela.
No a stejně jsem nic nevymyslela. Ta smrt doktorky mě ale vůbec nepřekvapila - nechci machrovat
Ale tím, jak najednou nabrala kuráž, přestala se bát, tak jsem si řekla „no, kočeno, ty tento díl končíš“. A pak, jak se rozmluvila na těch kolejích, kdy mluvila opravdu logicky, správným způsobem, chválila v podstatě odvahu těch dvou, tak to pro mě bylo jasné, že přiletí kulka do hlavy (ale napadl mě i nějaký zombík, ale to by ho ti dva viděli) - byl to sice šíp, ale ta situace, po tolika dílech TWD byla až moc předvídatelná. ![]()
Já jsem se teda celkem lekla, jak tu doktorku probodl ten šíp… A teda Eugene byl taky hustý, to jsem taky nečekala ![]()
Je fakt, že první půlka byla taková utahaná. A Carol fakt odešla, řekla bych, že teď jí půjdou hledat a ještě u toho někdo zařve…
Moc jsem nepochopila, proc Carol odesla, prijde mi to nejaky divny..nehodi se mi to k
ni.
@PetrušeKl píše:
Já jsem se teda celkem lekla, jak tu doktorku probodl ten šíp… A teda Eugene byl taky hustý, to jsem taky nečekala
Je fakt, že první půlka byla taková utahaná. A Carol fakt odešla, řekla bych, že teď jí půjdou hledat a ještě u toho někdo zařve…
Se za ní vydá podlě mě Morgan… to je stejný pako… a budou ve dvou pozitivně zachraňovat svět tím, že už nikdy nikoho nezabijí ![]()
Proč do TWD nepřidají tohoto krasavce? Snad Negan konečně zabije Glenna, Morgana, Ricka a hlavně toho blbce Abrahama i Maggie a Carla a snad přežije Enid, Judith a Michonne ať to má nějaký spád ![]()
pročpak s tvou fotkou trollíš? nestačí vložit do diskuze, kam podle tebe patří? Jestli se ti tak líbí, tak si ji pověs doma nad postel.
@můjmilášek píše:
Proč do TWD nepřidají tohoto krasavce? Snad Negan konečně zabije Glenna, Morgana, Ricka a hlavně toho blbce Abrahama i Maggie a Carla a snad přežije Enid, Judith a Michonne ať to má nějaký spád
Proč by měl všechny zabít? Pokud Tě ten seriál nebaví, tak jak je, tak se na něj nedívej
@můjmilášek píše:
Proč do TWD nepřidají tohoto krasavce? Snad Negan konečně zabije Glenna, Morgana, Ricka a hlavně toho blbce Abrahama i Maggie a Carla a snad přežije Enid, Judith a Michonne ať to má nějaký spád
Byl by z něj dobrý mrtvak ![]()
Holky řekněte mi, že ten krypl nezabil Daryla!!! Ja jsem delší dobu nekoukala (praní, žehlení, příprava na příchod potomka
) a teď už jen čekám na porod, tak dokoukavam a…
jestli mi zabili Daryla, tak končím!!! Toho miluju od první série a já nejsem preletava!
![]()