Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
5.4.16 13:44
@PAN66 píše: prý ta říkanka vychází takto, ale já osobně si nemyslím, že by to byla michonne, bud Abraham či glenn, ale kdo ví..doufám, že glenn..mám ho ráda, ale už toho přežil víc než dost :Dkaždopádně to finále se jim nepovedlo, bylo by mnohem lepší kdyby ukázali koho zabil, jelikož to by dokončilo tu stísněnou atmosferu, tohle je hrozně useknutý, krom toho kirkman i scenaristé se dříve vyjádřili, že cliffhanger nikdy neudělají a nejdnou bum..:/

To mě strašně, ale strááášně pobavilo jak každej říká říkanku a počítá kdo by to mohl být… plus názorné obrázky… to je pecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
5.4.16 14:05

Taky si myslím, že to může být Abraham. Už jen pro tu jeho změnu, že začal přemýšlet o rodině.
Mě by nevadilo kdyby to byl Eugen, nebo Aron.
Rick už vypadá na pokraji šílenství takže jsem zvědavá jak to s nim půjde dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
5.4.16 21:57

Tak jo dokoukano… další pokračování bude už s miminem. :mrgreen: Každopádně Daryl to snad nebude a Mischone taky ne. A Negan…teda aspon ten herec opět nezklamal…mám ho ráda uz dlouho a opět me přesvědčil, ze je dobrej…tady jsem ho upřímně nesnasela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
6.4.16 01:56

Jak jsem četla v jedný diskuzi Negan zabil kameramana a další série nebude :-D
Jinak díl se mi moc nelíbil. A co si myslíte o těch týpkách v „brnění“,který potkal Morgan? Vypadali, že budou ok a mohlo by jich být taky stádo a táhnout do boje.Kdo četl komiks? Jak to teď má být podle něj? Budou Neganovi sloužit? To snad nééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.4.16 07:38

Ja souhlasim s @FreeLady12 bude to Eugene, nejak se mi nechce verit, ze by obetovali ted nekoho z hlavni party…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
6.4.16 08:27

@Gab-iii napsala jsem ti SZ at tu neprozrazuju těm, co se nechávají rádi překvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
6.4.16 08:28

@ChochaR Negan je parádní, není to fěšák jako Daryl, ale je sympaták :palec: herce neznám, chlap jo a taky se na něho těšil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.4.16 08:31

UUUUf, dokoukáno. Byl to mazec.Do podzimu to nevydržím 8o :mrgreen:
Podle mně zabil Eugena (poslední dobou ho hodně ukazovali a nakonec to vypadalo jako loučení se všema - s Rickem a Abrahamem, přesně jak tu někdo už popisoval) nebo Abraham (plánování dítěte a je nejsilnější, tak bych se nedivila, že by se ho chtěli zbavit).
Myslím si, že ty týpci v tom brnění budou v pohodě, nakonec se ukáže že je jich hodně a pomůžou pak Rickovi.Ale kdo ví, jak to bude :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.4.16 08:35
@lukresia píše:
@ChochaR Negan je parádní, není to fěšák jako Daryl, ale je sympaták :palec: herce neznám, chlap jo a taky se na něho těšil

Jo, je to super herec. Já už jsem ho někde jako herce určitě viděla, ale nevím kde přesně hrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
6.4.16 08:35

Mohli nechat aspon zaber na zdrcujiciho ricka, kdyz se negan rozmachl palkou. Ten konec byl takovy useknuty, do te doby to melo dobrou atmosferu..

Kazdopadne myslim, ze to bude glenn ci abraham ( u toho jefineho si myslim, ze by se dikazal znovu postavit po tom uderu). Myslim, ze z zen to nebude nikdo, carl to taky neni, rick tez..a eugene a aaron mi prijdou jako vedlejsi postavy, to by nemelo ten efekt a daryl sotva klecel, ten by se po uderu nepostavil..

Nicmene jestli to bude glenn, chudal maggie, decko asi tez nedonosi.

Ale spadl jim hrebinek co, zvlast rickovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
6.4.16 08:37
@SarkaNovo píše:
Jo, je to super herec. Já už jsem ho někde jako herce určitě viděla, ale nevím kde přesně hrál.

Ja vim, ze v chirurgach. Zamilovala se do nej ta blond doktorka a ukradla pro nej srdce. Aspon myslim, ze ho hral ten samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
6.4.16 08:43
@lukresia píše:
@Gab-iii napsala jsem ti SZ at tu neprozrazuju těm, co se nechávají rádi překvapit

Hej héééj… já chci taky SZ.. já nerada překvápka. Chci to vědět… prosíííím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.4.16 08:45
@PAN66 píše:
Mohli nechat aspon zaber na zdrcujiciho ricka, kdyz se negan rozmachl palkou. Ten konec byl takovy useknuty, do te doby to melo dobrou atmosferu..

Kazdopadne myslim, ze to bude glenn ci abraham ( u toho jefineho si myslim, ze by se dikazal znovu postavit po tom uderu). Myslim, ze z zen to nebude nikdo, carl to taky neni, rick tez..a eugene a aaron mi prijdou jako vedlejsi postavy, to by nemelo ten efekt a daryl sotva klecel, ten by se po uderu nepostavil..

Nicmene jestli to bude glenn, chudal maggie, decko asi tez nedonosi.

Ale spadl jim hrebinek co, zvlast rickovi.

Jo, vidíš, to mě nenapadlo…že se ještě znovu postavil. Teď jsem si konec pouštěla ještě 3×. A já tam tedy vůbec neslyším, že by křičel někdo Maggie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.4.16 08:47
@FreeLady12 píše:
Hej héééj… já chci taky SZ.. já nerada překvápka. Chci to vědět… prosíííím!!!

To podle mně neví nikdo ne??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
6.4.16 08:51

@SarkaNovo tak znalci komiksu vědí, ale je otázka, jak moc se toho budou tvurci seriálu držet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí