Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PAN66 píše:prý ta říkanka vychází takto, ale já osobně si nemyslím, že by to byla michonne, bud Abraham či glenn, ale kdo ví..doufám, že glenn..mám ho ráda, ale už toho přežil víc než dost
každopádně to finále se jim nepovedlo, bylo by mnohem lepší kdyby ukázali koho zabil, jelikož to by dokončilo tu stísněnou atmosferu, tohle je hrozně useknutý, krom toho kirkman i scenaristé se dříve vyjádřili, že cliffhanger nikdy neudělají a nejdnou bum..:/
To mě strašně, ale strááášně pobavilo jak každej říká říkanku a počítá kdo by to mohl být… plus názorné obrázky… to je pecka ![]()
Taky si myslím, že to může být Abraham. Už jen pro tu jeho změnu, že začal přemýšlet o rodině.
Mě by nevadilo kdyby to byl Eugen, nebo Aron.
Rick už vypadá na pokraji šílenství takže jsem zvědavá jak to s nim půjde dál ![]()
Tak jo dokoukano… další pokračování bude už s miminem.
Každopádně Daryl to snad nebude a Mischone taky ne. A Negan…teda aspon ten herec opět nezklamal…mám ho ráda uz dlouho a opět me přesvědčil, ze je dobrej…tady jsem ho upřímně nesnasela. ![]()
Jak jsem četla v jedný diskuzi Negan zabil kameramana a další série nebude ![]()
Jinak díl se mi moc nelíbil. A co si myslíte o těch týpkách v „brnění“,který potkal Morgan? Vypadali, že budou ok a mohlo by jich být taky stádo a táhnout do boje.Kdo četl komiks? Jak to teď má být podle něj? Budou Neganovi sloužit? To snad nééé
Ja souhlasim s @FreeLady12 bude to Eugene, nejak se mi nechce verit, ze by obetovali ted nekoho z hlavni party…
@Gab-iii napsala jsem ti SZ at tu neprozrazuju těm, co se nechávají rádi překvapit
@ChochaR Negan je parádní, není to fěšák jako Daryl, ale je sympaták
herce neznám, chlap jo a taky se na něho těšil
UUUUf, dokoukáno. Byl to mazec.Do podzimu to nevydržím
![]()
Podle mně zabil Eugena (poslední dobou ho hodně ukazovali a nakonec to vypadalo jako loučení se všema - s Rickem a Abrahamem, přesně jak tu někdo už popisoval) nebo Abraham (plánování dítěte a je nejsilnější, tak bych se nedivila, že by se ho chtěli zbavit).
Myslím si, že ty týpci v tom brnění budou v pohodě, nakonec se ukáže že je jich hodně a pomůžou pak Rickovi.Ale kdo ví, jak to bude
![]()
@lukresia píše:
@ChochaR Negan je parádní, není to fěšák jako Daryl, ale je sympatákherce neznám, chlap jo a taky se na něho těšil
Jo, je to super herec. Já už jsem ho někde jako herce určitě viděla, ale nevím kde přesně hrál.
Mohli nechat aspon zaber na zdrcujiciho ricka, kdyz se negan rozmachl palkou. Ten konec byl takovy useknuty, do te doby to melo dobrou atmosferu..
Kazdopadne myslim, ze to bude glenn ci abraham ( u toho jefineho si myslim, ze by se dikazal znovu postavit po tom uderu). Myslim, ze z zen to nebude nikdo, carl to taky neni, rick tez..a eugene a aaron mi prijdou jako vedlejsi postavy, to by nemelo ten efekt a daryl sotva klecel, ten by se po uderu nepostavil..
Nicmene jestli to bude glenn, chudal maggie, decko asi tez nedonosi.
Ale spadl jim hrebinek co, zvlast rickovi.
@SarkaNovo píše:
Jo, je to super herec. Já už jsem ho někde jako herce určitě viděla, ale nevím kde přesně hrál.
Ja vim, ze v chirurgach. Zamilovala se do nej ta blond doktorka a ukradla pro nej srdce. Aspon myslim, ze ho hral ten samy.
@lukresia píše:
@Gab-iii napsala jsem ti SZ at tu neprozrazuju těm, co se nechávají rádi překvapit
Hej héééj… já chci taky SZ.. já nerada překvápka. Chci to vědět… prosíííím!!!
@PAN66 píše:
Mohli nechat aspon zaber na zdrcujiciho ricka, kdyz se negan rozmachl palkou. Ten konec byl takovy useknuty, do te doby to melo dobrou atmosferu..Kazdopadne myslim, ze to bude glenn ci abraham ( u toho jefineho si myslim, ze by se dikazal znovu postavit po tom uderu). Myslim, ze z zen to nebude nikdo, carl to taky neni, rick tez..a eugene a aaron mi prijdou jako vedlejsi postavy, to by nemelo ten efekt a daryl sotva klecel, ten by se po uderu nepostavil..
Nicmene jestli to bude glenn, chudal maggie, decko asi tez nedonosi.
Ale spadl jim hrebinek co, zvlast rickovi.
Jo, vidíš, to mě nenapadlo…že se ještě znovu postavil. Teď jsem si konec pouštěla ještě 3×. A já tam tedy vůbec neslyším, že by křičel někdo Maggie.
@FreeLady12 píše:
Hej héééj… já chci taky SZ.. já nerada překvápka. Chci to vědět… prosíííím!!!
To podle mně neví nikdo ne??? ![]()
@SarkaNovo tak znalci komiksu vědí, ale je otázka, jak moc se toho budou tvurci seriálu držet