Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
6.4.16 08:53
@SarkaNovo píše:
Jo, vidíš, to mě nenapadlo…že se ještě znovu postavil. Teď jsem si konec pouštěla ještě 3×. A já tam tedy vůbec neslyším, že by křičel někdo Maggie.

tak jak ho trefil, je vidět ze záběru, že se ta postava ještě napřímí, a jediný kdo by tu ránu ustál by byl Abraham :nevim: je fyzicky nejzdatnější, nebo Gleen, kterého žene láska k Maggie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.4.16 08:55
@lukresia píše:
tak jak ho trefil, je vidět ze záběru, že se ta postava ještě napřímí, a jediný kdo by tu ránu ustál by byl Abraham :nevim: je fyzicky nejzdatnější, nebo Gleen, kterého žene láska k Maggie :D

Jj, až ted jak jsem si to pouštěla ještě 3× a jak jste vy o tom psaly, tak jsem si to uvědomila, že si fakt stoupl. Daryl by toho určitě nebyl schopný, když byl postřelený, takže to se mi ulevilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
6.4.16 09:37

Tak jsem konecne vcera vecer dokoukala sestou serii, coz nebyl uplne nejlepsi napad, pac jsem pak vubec nemohla usnout. Ale teda, takove nervy drasajici finale jsem necekala, 16 dil byl pro me nenjanipavejsi z celeho serialu, fakt neskutecne peklo! Ted zase cekat do rijna…Neni obvykle, aby sesta serie serialu byla takhle dobra, klobouk dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.4.16 10:01
@Althya píše:
Tak jsem konecne vcera vecer dokoukala sestou serii, coz nebyl uplne nejlepsi napad, pac jsem pak vubec nemohla usnout. Ale teda, takove nervy drasajici finale jsem necekala, 16 dil byl pro me nenjanipavejsi z celeho serialu, fakt neskutecne peklo! Ted zase cekat do rijna…Neni obvykle, aby sesta serie serialu byla takhle dobra, klobouk dolu

Mám stejný pocit! :palec: Vůbec jsem nemohla spát, pořád jsem nad tím přemýšlela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
6.4.16 10:03

Ale stejně se připravili o moment šoku ze smrti postav. ted každý fanda bude spoilerovat z fotky z natáčení další řady a logicky na těch fotkách bude někdo chybět. jako glenn na tom kontejneru, všichni, zda je mrtvý a pak se hned objevily fotky z natáčení, kde byl s jesusem..

nicméně jsem zvědavá, jak udělají trailer a vynechají všechny, aby nebylo poznat, kdo to odnesl :)

za mě abraham, ta smrt má být ikonická a aaron a eugene, no..to by s fanoušky moc neotřáslo..

glenn by byl pecka, ale nějak tomu nevěřím, že by nesmrtelného glenna fakt poopravili :)

a abe zas kirkman prohlásil, že byla chyba jej zabít vzhledem k událostem co za čas nastanou (v komixu zemřel před setkáním s neganem, šípem, vlastně místo denise).

takže já myslím, že to bude glenn vs abe..ach jo, taková doba než bude říjen.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.4.16 10:10

Tak já na to nějak dneska neměla nervy. Kolikrát jsem to stopla, abych se mohla nadechnout. Úplně mě děsilo, že někoho sadisticky zabije. Asi to s nima prožívám, až moc. Bylo mi i děsně líto Ricka. Řekl, že se nikomu z nich nic nestane, že to nedopustí a teď se cítí zodpovědný za to, že někoho z nich Negan zabil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.4.16 10:15
@Katy 7 píše:
Tak já na to nějak dneska neměla nervy. Kolikrát jsem to stopla, abych se mohla nadechnout. Úplně mě děsilo, že někoho sadisticky zabije. Asi to s nima prožívám, až moc. Bylo mi i děsně líto Ricka. Řekl, že se nikomu z nich nic nestane, že to nedopustí a teď se cítí zodpovědný za to, že někoho z nich Negan zabil.

Jo, přesně. Taková bezmoc viď? Jak nemohl nikdo nic udělat. Rick byl úplně na nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
6.4.16 10:34

@lukresia Já chci taky SZ, prosíííím! Jsem napnutá jak kšandy! Normálně jsem o tom přemýšlela i v noci, když mě dcera vzbudila. Furt jsme tipovali Abrahama nebo Daryla a pak mě napadl ještě Glenn, ten by se teoreticky ještě taky mohl zvednout. Aba by mi bylo moooc líto, já ho mám děsně ráda a s těmi jeho hláškami :mrgreen:

přiznám se, že Negan je prostě vynikající, ten herec je úžasný - paradoxně hrál s Maggie manželé v pokračování Batmana s Christianem Balem, to mě pobavilo :mrgreen:

Taky doufám, že ta banda, co pomohla Morganovi a Carol (Boha, to je blbka, ta mě teda zklamala!!), bude početná a pomůžou jim proti Saviors.

Ten konec mě taky vytočil, mrzí mě, že to nechali tak otevřené, vždyť další série bude v říjnu!! Příští týden začíná Fear the walking dead, tak nám to malinko uteče, ale normálně zvažuju, že si seženu komiks, baví mě to čím dál víc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
6.4.16 10:38
@SarkaNovo píše:
Jo, přesně. Taková bezmoc viď? Jak nemohl nikdo nic udělat. Rick byl úplně na nervy!

On má čím dál tím víc vyšinutější pohled, to jsem zvědavá, co podnikne na začátku sedmé série.
Taky si myslím, že Aaron ani Eugene to nebude. Řekli, že Neganův příchod bude zdrcující, takže to na ně neukazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.4.16 10:52
@SarkaNovo píše:
Jo, přesně. Taková bezmoc viď? Jak nemohl nikdo nic udělat. Rick byl úplně na nervy!

Bezmoc, to je přesný. Vždycky našli nějaké východisko a teď tohle. Jen čekání na smrt :( Zlatý zombie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.4.16 10:54
@PetrušeKl píše:
On má čím dál tím víc vyšinutější pohled, to jsem zvědavá, co podnikne na začátku sedmé série.
Taky si myslím, že Aaron ani Eugene to nebude. Řekli, že Neganův příchod bude zdrcující, takže to na ně neukazuje.

Buď ho to semele, nebo ho to nakopne, aby s tím něco udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
6.4.16 11:25
@Katy 7 píše:
Buď ho to semele, nebo ho to nakopne, aby s tím něco udělal.

No já pevně věřím v tu druhou variantu!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.4.16 11:29
@PetrušeKl píše:
No já pevně věřím v tu druhou variantu!! :)

A převezme Neganovu partu spolu s těmi, co mají brnění. :mrgreen: Ale, že jich tam bylo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
6.4.16 11:50

Tak já myslím, že to byl ten Eu něco :-D :-D ten co měl odject s tím obytňákem.
Příšlo mi, že Negan stojí vedle Rickova syna - a tam právě on byl..

Tu Carol nemůžu ani cítit už od předešlé řady.

Edit: Negan tam říkal, něco o tom oku, že může vidět, dýchat… tak mě to mate..že by jeho syn??

Stejně si myslím, že je to největší chyba Ricka..(viz útok na ty lidi, jak je tam pozabíjeli ve spánku atd.., nedali jim ani možnost se k tomu vyjádřit nic, chladnokrevně je zabili..), tak že kdyby byl frajer, stoupne si první a obětuje se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ať nezabíjí nikoho jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
6.4.16 12:00

@lukresia taky SZ prosííííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie