Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
6.4.16 12:28
@Katy 7 píše:
Tak já na to nějak dneska neměla nervy. Kolikrát jsem to stopla, abych se mohla nadechnout. Úplně mě děsilo, že někoho sadisticky zabije. Asi to s nima prožívám, až moc. Bylo mi i děsně líto Ricka. Řekl, že se nikomu z nich nic nestane, že to nedopustí a teď se cítí zodpovědný za to, že někoho z nich Negan zabil.

Stejne pocity jsem u toho vcera mela taky…normalne uz tento serial tolik neprozivam, ale ta sestnacta epizoda me fakt dostala. pokazde jak narazili na Saviours a kazde to setkani bylo desivejsi, zlovestnejsi, atmosfera houstla a situace stale vice beznadejna…fakt skvele udelany dil. No a zaver, to jsem se neskutecne bala, fakt brutalne vyhrocene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.4.16 12:48
@Althya píše:
Stejne pocity jsem u toho vcera mela taky…normalne uz tento serial tolik neprozivam, ale ta sestnacta epizoda me fakt dostala. pokazde jak narazili na Saviours a kazde to setkani bylo desivejsi, zlovestnejsi, atmosfera houstla a situace stale vice beznadejna…fakt skvele udelany dil. No a zaver, to jsem se neskutecne bala, fakt brutalne vyhrocene

Jak to ten Negan ještě schválně natahoval, to bylo největší mučení. Kdyby někoho z nich hned zastřelil, tak by se mi snad i ulevilo, ale tušila jsem už od začátku, že to bude saďárna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
6.4.16 13:49

Já někde četla, že scénář na 7 sérii ještě nebyl napsán a údajně ani tvůrci neví, koho Negan zabije. :lol: :lol:

Ale když pominu tuto informaci, tak si stejně myslím, že to bude Abrahám. Už i podle toho, jak se jeho postava vyvíjí v posledních dílech. Opuštění tamté oné, mluvení o dětech, usmíření s tím Eugenem (nebo jak se to píše). Sedí mi to na něj. A přesně, jak už tu někdo psal… kdo by proboha (vyjma Daryla a Abrahama) unesl takovou pecku do hlavy a po té ráně se ještě Neganovi hrdě „postavil“ znovu? Jedině Abraham. Myslím, že ani Glenn - po tom, jak byl vysílen a vystresovaný - by se po takové ráně do hlavy asi těžko posbíral. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.4.16 13:53

Na Facebooku ve skupině Walking dead jsem našla toto :
Ale nevěřím, že by zabili Carla, vždyt povídal Negan, že pokud se někdo pohne, at klukovi vypíchnou i druhé oko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.4.16 13:57
@TSMoruga píše:
Já někde četla, že scénář na 7 sérii ještě nebyl napsán a údajně ani tvůrci neví, koho Negan zabije. :lol: :lol:Ale když pominu tuto informaci, tak si stejně myslím, že to bude Abrahám. Už i podle toho, jak se jeho postava vyvíjí v posledních dílech. Opuštění tamté oné, mluvení o dětech, usmíření s tím Eugenem (nebo jak se to píše). Sedí mi to na něj. A přesně, jak už tu někdo psal… kdo by proboha (vyjma Daryla a Abrahama) unesl takovou pecku do hlavy a po té ráně se ještě Neganovi hrdě „postavil“ znovu? Jedině Abraham. Myslím, že ani Glenn - po tom, jak byl vysílen a vystresovaný - by se po takové ráně do hlavy asi těžko posbíral. :think:

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.4.16 14:04

Já si ten konec pustila včera ještě jednou, když se odprostím od říkanky, od toho kde kdo stojí a soustředím se jen na to kdybych byla Negan a kterého kouká celá jeho banda…
Tak rozhodně nezabiju ženský - škrtám Maggie, Michonne, Sashu a Rositu.
Nezabiju ani dítě - Carla, ani jeho otce - Ricka, který by musel sníst jeho oko.
Nezabiju zraněnýho který sotva že nepadne - Daryl (ostaně Dwight si ho tím postřelením schválně nechal pro sebe). A zbyde nám Glenn, Abraham, Aaron a Eugene. A jak jsem psala výše, pro demonstaci Negan. síly to musí být ten nejsilnější a nejodhodlanější. Tím je Abraham. Jak Negan říká na konci, ŠAMPION.

V komiksu zabil Glenna ale seriál se komiksu zase až tolik nedrží…

A ti obrnění jezdci, jsem někde četla že to můžou být z Party co si říká Království…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.4.16 14:57
@SarkaNovo píše:
Na Facebooku ve skupině Walking dead jsem našla toto :
Ale nevěřím, že by zabili Carla, vždyt povídal Negan, že pokud se někdo pohne, at klukovi vypíchnou i druhé oko

No ale dávalo by to logiku, bohužel. Ricka by to úplně zlomilo a byl by jako vůdce povolnější k nátlaku, což si Negan uvědomuje. Taky měl Carl jejich zbraň a koukal na Negana zpříma. Takže si dovedu představit, že by se i zvedl, aby ukázal, že je bojovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.4.16 15:00

@SarkaNovo Teď jsem na to koukla znovu a rozpočítávání skončil u Carla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.4.16 15:41
@Katy 7 píše:
@SarkaNovo Teď jsem na to koukla znovu a rozpočítávání skončil u Carla :(

Je fakt, že Carl je taky bojovník.
A podle čeho víš, že rozpočítávání skončilo u Carla? Vždyt to bylo pak takový zmatený hrozně mi přišlo, že se podle toho nemohu orientovat 8o
Ty jo, jestli fakt Carl, tak chudák Rick, ten to neunese! :?
A je možný, že s tím okem(jak Negan řekl, aby mu vypíchli i to druhé oko, pokud se někdo pohne) to schválně udělali tak, aby nás zmátli…fakt nevím :nevim: Ach jo, ať už je podzim.By mě zajímalo jak udělají trailer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.4.16 16:47
@SarkaNovo píše:
Je fakt, že Carl je taky bojovník.
A podle čeho víš, že rozpočítávání skončilo u Carla? Vždyt to bylo pak takový zmatený hrozně mi přišlo, že se podle toho nemohu orientovat 8o
Ty jo, jestli fakt Carl, tak chudák Rick, ten to neunese! :?
A je možný, že s tím okem(jak Negan řekl, aby mu vypíchli i to druhé oko, pokud se někdo pohne) to schválně udělali tak, aby nás zmátli…fakt nevím :nevim: Ach jo, ať už je podzim.By mě zajímalo jak udělají trailer

Večer na to ještě budeme koukat s mužem. Tak se na to ještě jednou zaměřím. Když jsem si pustila jen ten závěr, tak mi přišlo, že to jasně směřuje na Carla. Ale když jsem koukala na to celé, tak mi to taky přišlo zmatečné, ještě do toho ty rozjitřené emoce. :?
Přijde mi, jako by to byla moje druhá rodina. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
6.4.16 20:28

Podle te rikanky se neda orientovar, ani podke postaveni negane a pohledu na karavan, s temihle deraiky si tvurci hlavu nelamou. Sami herci pry zatim nevi, kdi nebude v 7. Rade hrat. Podle me sami tvurci nevi koho odpravi a bavi se spekulacemi fanousku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
6.4.16 20:32

Mam takovy dotaz, nevim, jestli to vubec nekdo zaregistroval…Na zacatku epizody 15, kdy se spolu Glenn a Maggie sprchuji, tak je zaber kamery na docela osklive modriny na boku Maggie - nevite nekdo, jak k tomu prisla? Taky mam pocit, ze se tvarila tak nejak utrapene :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
6.4.16 21:01

@lukresia já chci taky nápovědu z komiksu :mrgreen:

já bych to tipla i na GLenna, přeci jen ho hodně utlumili a tak nějak se celou sérii nikam nevyvíjí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.4.16 21:05

@Althya To má ze 13", jak je věznily ty tři ženské a chlap od Spasitelů. Chvilku se tam s jednou z jich (jméno nevím) rvala a Carol jí nakonec zastřelila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
6.4.16 21:47

Oni ještě ani sami herci neví kdo půjde z kola ven. Takže nám nezbývá než vydržet :mrgreen:

Koukáte některá na fear the walking dead? To nám zaplácne pauzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky