Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si myslím, že to schytal Carl…Nejvíc mi přišlo, že tam křičel Rick ![]()
Ty světýlka si vysvětluju tak, že ti všichni unesení byli naživu, v tom prostříleném autě, těmi průstřely jim tam šlo světlo.
@weyky Já si myslím, že to Carl nebyl, ale třeba se mýlím ![]()
Jinak 7. série bude až v říjnu ![]()
Ahoj holky, seriál s manželem sledujeme a milujeme, vás jsem zatím jen občas četla, teď už mi to nedá se nezapojit. Náš tip je Michonne, na druhém místě Glenn nebo Abraham. Manžel někde četl jakousi upoutávku na další sérii a bylo tam něco jako „kdo prožil poslední chvíle svého života na nejtemnějším místě…“, tak si myslí, že to musí být někdo z té dodávky, kde byl Glenn, Mochonne a ještě někdo. Jsou to ale nervy a to čekání je fakt hrozné. Jo a já tipovala Glenna proto, že se mi zdálo, že jsme slyšela nejvíc řvát ženskou, podle mě Meggie
@TSMoruga
Skvělý…musím říct, že mně hodně překvapili a teším se na další díly!!!
@mishell13 píše:
@TSMoruga
Skvělý…musím říct, že mně hodně překvapili a teším se na další díly!!!
Taky jsem byla dost překvapená! Za mně SUPER! ![]()
Taky musím říct, že je to pěkná náhrada a hned ten čas lépe utíká. Jinak musím doporučit i seriál The Knick! Je to teda úplně jiná tématika, ale je to fakt super! Schválně mrkněte ![]()
Mě se fear taky líbí. Je to jiné, ale líbí se mi to sledovat zase z jiných míst katastrofy. Zajímalo by mě jestli dojedou do toho Mexika
Děvčata, dneska přijel manžel z práce a říkal, že se bavil s kolegou v práci o tom, jak koukáme na živí mrtví a on na to koukal prý do tabletu a říkal, hele tady má manželka už k dispozici sedmou sérii
tak nevím, nehledala jsem je nebo není ![]()