Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádka se nějak napíchla na interní web AMC a prý zabije toho gaye… mě teď vypadlo jméno. Což by i sedělo s krví na Rickovo pravé tváři jak zde píše @Reniii
Přijde mi, že ten gay klečí vedle něj… ![]()
Řekla bych, že vedle Ricka klečí Maggie a Sasha. Myslím, že ta mrtvá by mohla být i Maggie. ![]()
Rick má krev na jeho pravé tváři a tam má hned vedle sebe Maggie, tak já už nevím. Doufám, že nám to ukážou hned ten první díl. kdybych mlžili a my čekali další týden, tak nevím ![]()
Ahoj děvčata! Tak já taky sleduji ty fanweby a tam se tak nějak všichni shodují, že to bude Glenn, ale prý fakt unikla nějaká informace, že zabije dva lidi a druhý má prý být Abraham. Toho teda já mám ráda, takový správný drsňák, i když mě vytočil, jak odpálkoval Rositu… Tak se dočkáme za dva týdny, snad to fakt ukážou a nebudou nás natahovat jak kšandy. Normálně se mi nedávno zdálo o Rickovi, už jsem fakt poťapaná
A to se mi Andrew ani nějak extra nelíbí, prostě normální chlap ![]()
Holky, já jen doufám pořád, že to Glen nebude i když klečí myslím vedle Ricka a má na sobě nějaký podobný hadr
když se vylízal z tý nemoci, pak uprchl těm mrtvákům - kdy jsme si myslely, že je mrtví a nakonec by ho dostala nějaká palice s drátem
no každopádně jestli mi šáhnou na Abrahama, tak tam snad i zaletím do toho štábu a nakopu jim tam zadek
no jsem strašně napjatá, jak to bude s tima rytířema nebo co to má být.
No vidím to při sledování dalšího dílu na před infarktový stav. Takže si připravím kapesníky a acylpirin, aby to se mnou nešlehlo. Jen jsem to tady pročítala a sevřelo se mi srdce. Je mi, jakoby mi mněl umřít někdo z rodiny.
Nejmíň líto by mi osobně bylo Eugena.
@Katy 7 no nekecej, ježiši už za pár dní
to snad nedám. Taky by mi nevadilo oddělat Eugena a faráře - je to hnusný, že to říkám ale po těhle dvou bych teda fáááákt netruchlila
no hlavně ne Rick a Abraham - když už mi zamordovali Terise a starého pána -ty jsem měla ráda - jo jenom holky otázka - Carol je tam taky nebo ne???
už si nepamatuju ale myslím, že tam někdo chyběl nebo nechyběl???
@Alčák1, Carol a Moragan tam nejsou. Pak ještě ta mladá holka (kamarádila s Carlem). Dál nevím. Četla jsem, že by to měl odnést Abraham a Glenn. Rick to určitě nebude - viz. poslední ukázka. Spíš jestli mu neubude prstík nebo dokonce ruka… Vadila by mi Michone a Daryl.
@Alčák1 píše:
@Katy 7 no nekecej, ježiši už za pár dníto snad nedám. Taky by mi nevadilo oddělat Eugena a faráře - je to hnusný, že to říkám ale po těhle dvou bych teda fáááákt netruchlila
no hlavně ne Rick a Abraham - když už mi zamordovali Terise a starého pána -ty jsem měla ráda - jo jenom holky otázka - Carol je tam taky nebo ne???
už si nepamatuju ale myslím, že tam někdo chyběl nebo nechyběl???
Carol se tam někde courá s Morganem a potkali ty rytíře.
@Hořec O té ruce jsem taky četla, ale mám pocit, že to tvůrci seriálu zamítli, protože by bylo děsně obtížné a nákladné upravovat ten ty záběry tak, aby tam neměl na žádném ruku
Takže mu zůstane na chvíli asi jen ten vyšinutý pohled a on snad bude vcelku.
Jinak hned vedle Ricka klečí z jedné strany Maggie a z druhé Sasha, ale hned vedle Maggie je Abe, což by odpovídalo té krvi na pravé tváři… No i když je to jedna z mých oblíbených postav, tak se obávám, že to bude on. Glenn je fajn, ale já ho měla nejradši v té druhé sérii, ještě pak ve věznici, teď už ho tolik neregistruju. Daryl je prostě borec na konec, ten to nebude. Fanynkovská základna by se zhroutila ![]()
@Katy 7 píše:
Carol se tam někde courá s Morganem a potkali ty rytíře.
Jojo, to má být myslím to Království nebo jak si říkají, že? A vede je tuším Ezekiel a ten má zase ochočenou tygřici… Kurňa to nebude napínavý! Tygr, baseballka s ostnatým drátem, Negan, Ezekiel, na ty zombie už tam ani nebude dost místa ![]()
@PetrušeKl píše:
Jojo, to má být myslím to Království nebo jak si říkají, že? A vede je tuším Ezekiel a ten má zase ochočenou tygřici… Kurňa to nebude napínavý! Tygr, baseballka s ostnatým drátem, Negan, Ezekiel, na ty zombie už tam ani nebude dost místa
To ano. Mrtváci budou odsunutí na druhou kolej. ![]()
Tak už jsou titulky k první epizodě sedmé série. Ještě jsem osobně nekoukala, ale z diskuse a ze spoilerů vím, že umře Glenn a Abraham.