Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1284
8.11.16 11:55

Nikdo z nich tam asi s Neganem není dobrovolně. Všichni se mu museli asi podvolit a asi to dělal dost krutým způsobem. Beztak to nakonec tak dopadne, že bude vzpoura a zabijou ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
9.11.16 17:34

Tady se už asi všichni přestaly dívat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
9.11.16 17:57

@Gab-iii No popravdě potom, co provedl naposledy Negan se bojím spustit vždycky další díl a je mi nepříjemné, když se rozmachuje tou svou Lucile.
Doufám, že nezabijí Daryla, protože to by bylo fakt trapný. Už moc lidí, který se mi vryli pod kůži není a pak by to pro mě byla jen ztráta času :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
9.11.16 19:07

@Gab-iii Možná to bude i tím, že někteří tady na emimino přestali chodit. :) Proto se komentuje v této diskuzi málo a nebo si někteří i vypnuli upozornění, protože se tu po skončení 6. série spoilerovalo, spekulovalo… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
9.11.16 20:34

Já sleduju jako divá :) Ten minulý díl byl fakt zvláštní, asi nám to mělo odhalit, jak to vlastně Negan s těmi svými věrnými ovečkami má… Uvidíme příště, další díl má být dlouhý 90 minut, takže tu hodinu čistého času bez reklam, tak snad zase někoho nerozšmelcuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
10.11.16 19:08

@PetrušeKl koukala jsem na ukázky a vypadá to dobře :dance: a Rick vypadá hodně zlomeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.11.16 19:34
@Gab-iii píše:
Nikdo z nich tam asi s Neganem není dobrovolně. Všichni se mu museli asi podvolit a asi to dělal dost krutým způsobem. Beztak to nakonec tak dopadne, že bude vzpoura a zabijou ho

Já doufám, že to bude podle komiksu, ten vývoj se mi líbí víc, než pouhé zabití Negana :-) Navíc je mi velmi sympatický, je to fešák! Chci se na něj koukat ještě dlouho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
10.11.16 20:59

Pro ty které milují Daryla, fakt dobrou hudbu a nechtějí stále hledat začátek téhle krátké písničky… :lol:
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
11.11.16 09:47

Já bych řekla, že v dalším díle bude pohřeb, asi se znovu podíváme za Ezekielem a uvidíme, co Daryl. Něco by se tam mělo začít dít, přece se tam nebude pořád plácat… Já teda komiks nečetla, tak vlastně vůbec nevím, jak to má pokračovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
11.11.16 11:19

@Fjodorka
A jak to bude podle komiksu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
11.11.16 20:00

@PetrušeKl to by mě taky zajímalo :lol: stejně to asi bude jinak. Alespoň budeme mít dva děje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
11.11.16 20:09

@Fjodorka tak to si přijdeš na své, Negan tam prý bude až do půlky další série

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.11.16 20:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.11.16 20:32

@lukresia jenom? Tak to nezní moc dobře… měl by tam už zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
12.11.16 08:14

@Fjodorka

Tak s tím Carlem bych tomu i věřila, že to tak udělají i v seriálu. Maggie jako nová vůdkyně Hilltopu - taky fajn nápad. Vlastně celá ta první část zní velice dobře.
Ta druhá část - jakoby skok po dvou letech, už je podle mě nesmysl. Resp. myslím si, že Rick Negana zabije. Už kvůli Glennovi (Maggie by asi nedala kdyby ho Rick nechal žít)
… díky za odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky