Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikdo z nich tam asi s Neganem není dobrovolně. Všichni se mu museli asi podvolit a asi to dělal dost krutým způsobem. Beztak to nakonec tak dopadne, že bude vzpoura a zabijou ho
@Gab-iii No popravdě potom, co provedl naposledy Negan se bojím spustit vždycky další díl a je mi nepříjemné, když se rozmachuje tou svou Lucile.
Doufám, že nezabijí Daryla, protože to by bylo fakt trapný. Už moc lidí, který se mi vryli pod kůži není a pak by to pro mě byla jen ztráta času ![]()
@Gab-iii Možná to bude i tím, že někteří tady na emimino přestali chodit.
Proto se komentuje v této diskuzi málo a nebo si někteří i vypnuli upozornění, protože se tu po skončení 6. série spoilerovalo, spekulovalo… ![]()
Já sleduju jako divá
Ten minulý díl byl fakt zvláštní, asi nám to mělo odhalit, jak to vlastně Negan s těmi svými věrnými ovečkami má… Uvidíme příště, další díl má být dlouhý 90 minut, takže tu hodinu čistého času bez reklam, tak snad zase někoho nerozšmelcuje ![]()
@PetrušeKl koukala jsem na ukázky a vypadá to dobře
a Rick vypadá hodně zlomeně…
@Gab-iii píše:
Nikdo z nich tam asi s Neganem není dobrovolně. Všichni se mu museli asi podvolit a asi to dělal dost krutým způsobem. Beztak to nakonec tak dopadne, že bude vzpoura a zabijou ho
Já doufám, že to bude podle komiksu, ten vývoj se mi líbí víc, než pouhé zabití Negana
Navíc je mi velmi sympatický, je to fešák! Chci se na něj koukat ještě dlouho ![]()
Pro ty které milují Daryla, fakt dobrou hudbu a nechtějí stále hledat začátek téhle krátké písničky… ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Já bych řekla, že v dalším díle bude pohřeb, asi se znovu podíváme za Ezekielem a uvidíme, co Daryl. Něco by se tam mělo začít dít, přece se tam nebude pořád plácat… Já teda komiks nečetla, tak vlastně vůbec nevím, jak to má pokračovat ![]()
@PetrušeKl to by mě taky zajímalo
stejně to asi bude jinak. Alespoň budeme mít dva děje ![]()
@Fjodorka tak to si přijdeš na své, Negan tam prý bude až do půlky další série
@lukresia jenom? Tak to nezní moc dobře… měl by tam už zůstat.
Tak s tím Carlem bych tomu i věřila, že to tak udělají i v seriálu. Maggie jako nová vůdkyně Hilltopu - taky fajn nápad. Vlastně celá ta první část zní velice dobře.
Ta druhá část - jakoby skok po dvou letech, už je podle mě nesmysl. Resp. myslím si, že Rick Negana zabije. Už kvůli Glennovi (Maggie by asi nedala kdyby ho Rick nechal žít)… díky za odkaz ![]()