Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
13.12.16 14:13

Díl ze včerejška je prozatím poslední? Pak zase až v únoru? Musím říct, že od sedmé série se nějak víc nezajimam. Celkem nuda. Tedy včerejší díl jsem neviděla, vtak uvide. Docela mi vadí, že se tam řeší víceméně už jen mezilidske vztahy a zombie akce nic.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.12.16 08:52

Jo přesně další díl je až 13.2. takže skoro 2 měsíce nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
14.12.16 09:53

Mně se tedy poslední díl hodně líbil!

Bacha spoiler! Spencer si zasloužil, co se mu stalo, Olívie teda ne, no :( To bylo drsný, ale ona mi tam asi zase až tak chybět nebude. Uvidíme, co nás čeká v únoru, ten konec byl velmi slibný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
14.12.16 10:54

@Marilyn.M, ale o tom seriál je: o mezilidských vztazích na pozadí zombie apokalypsy. Není o akci a zombíkách. ;)

@PetrušeKl, plně souhlasím. Doufám, že velká část druhé poloviny sezóny nebudou jen diskutovat a plánovat a děj se nerozběhne v posledních dvou dílech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.12.16 11:42
@Hořec píše:@PetrušeKl, plně souhlasím. Doufám, že velká část druhé poloviny sezóny nebudou jen diskutovat a plánovat a děj se nerozběhne v posledních dvou dílech.

Je jasný, že to tak bude. Určitě budou diskutovat a pak to bude v posledních dílech a ještě určitě s otevřeným finále jako letos. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
14.12.16 11:53

@Annav7 no já právě čumím, že tak brzo, dřív to bývalo po půl roce ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.12.16 13:10

@lukresia Jo po půl roce je to vždycky přes jaro a léto, když je konec série. Tohle jenom midsesson final. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
14.12.16 13:29

@lukresia Dlouhá pauza je jen mezi sériemi, takhle po půlce je to okolo dvou měsíců. Pamatuju si, že vloni to bylo přesně na Valentýna a všude na to byly vidět různé vtipné koláže :mrgreen:

@Hořec Taky doufám, že zase 6 dílů nebudou mlít o ničem a pak do dvou dílů nenasekají nějakou mega bitvu. A otevřený konec snad už nebude, to by Američani nervově nevydrželi, tam to děsně baští 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
14.12.16 16:35

@Hořec no ale bývala tam i dost zombie akce a plynulo ohrožení hlavně z této strany. Za poslední dobu byl problém jen s tím velkým stadem jinak nic. Je mi jasne, že seriál je postavený, od začátku, na mezilidských vztazích, ale byla tam i dost zombie akce. Teď je to už chudé v tomto směru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
14.12.16 16:47

@Marilyn.M

tak se zombáky se už naučili žít, od nich nehrozí žádné překvapení a změna v chování, stačí dodržovat zaběhnutá pravidla a jsou v klidu. Na tom nelze postavit celou další řadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
14.12.16 19:53

@neumisa Nemluvím o celé řadě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.12.16 11:07

Já se budu sice opakovat, ale byla bych opravdu ráda, aby byl alespoň jeden nebo dva díly o tom, že půjdou někam do většího města (třeba pro zásoby). :jazyk: Takové nevšední oživení. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
16.12.16 11:13

@TSMoruga přesně tak jsem to myslela. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.12.16 10:47

Holky, všem přeji nádherné Vánoce!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
28.12.16 19:22

@Gab-iii Moc děkuji, i tobě! A všem ostatním - doufám, že jste si svátky užili a do nového roku jen to nej :-) Ať se Rick pochlapí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí