Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se díl taky moc líbil! Hrozně doufám, že už se ta smůla obrátí proti nim a taky něco dobře dopadne ![]()
Já jen doufám, že seriál bude pokračovat. Jsem na něm závislá ![]()
Mě se díl moc líbil. Akorát teda mě zklamal Ezekiel, to je blb. Já myslela, že on právě bojovat chce.No a ten konec…Mám tři teorie-buď Rick uviděl mezi těmi lidmi někoho známého nebo se usmíval, protože v nich uviděl potenciální spolubojovníky a nebo se smál, protože už mu z toho všeho hráblo
Co myslíte vy?
Taky přemýšlím nad tim úsměvem. Snad to bude dobre a nezajmou je nebo neco takoveho
ale dil byl dobrý. Hlavně ta akce na dálnici. ![]()
@Milujuzombiky To jo, jak je tam pokosili tím drátem, to byl mazec
Takhle se to mělo dělat hned od začátku!!!
@Gab-iii píše:
Mě se díl moc líbil. Akorát teda mě zklamal Ezekiel, to je blb. Já myslela, že on právě bojovat chce.No a ten konec…Mám tři teorie-buď Rick uviděl mezi těmi lidmi někoho známého nebo se usmíval, protože v nich uviděl potenciální spolubojovníky a nebo se smál, protože už mu z toho všeho hrábloCo myslíte vy?
No já si myslím, že tam viděl Gabriela a ví, že teď bude mít s kým bojovat. ![]()
@Katy 7 Gabriela? Ty jsi ho tam někde viděla nebo si to myslíš?
@Gab-iii píše:
@Katy 7 Gabriela? Ty jsi ho tam někde viděla nebo si to myslíš?
Myslím si to. No Gabriel jim napsal vzkaz Boat. Pak odjížděl a někdo vedle něj seděl. Já logicky předpokládám, že někdo z těch lidí, které našli.
@Gab-iii, podle článku na tomto webu se Rick usmíval z tohoto důvodu: Nakonec se ještě podíváme na to, co na finální momenty devátého dílu říká tvůrce Greg Nicotero: „Usmívá se, protože to je jeho armáda. V dalším díle se bude ujišťovat, zda jsou na jeho straně.“
Nedávám jako spoiler, protože ani na onom výše uvedeném webu to jako spoiler uvedeno není.
Spoiler: Četla jsem, že by údajně tato skupina měla Ricka v boji zradit, ale Ezekiel, Hiltop a Oceanside (ty samé ženské, u kterých byla Tara) by se měli připojit a pomoci.
@Milujuzombiky, akce na dálnici byla super. ![]()
Jo tak mě se líbil. Teda ta Jadie nebo jak se jmenuje je fakt hodně divná. Ale jinak dobrý. Pomali dávají do kupy armádu!!!Jen tak dál!!!
Mě se zdá Rickova „armáda“ trochu nedůvěryhodná. Sami tvrdili, že jen berou (viz. případ zásob na lodi - čekali, až někdo zásoby získá a pak by si je vzali - podobnost s Neganem). Navíc, tvrzení, že „dohoda brzy vyprší“. Aby se nehnali do pořádného průseru. ![]()
@Hořec A co jim to tam do toho auta naskládali? Jo spasitelé hadr