Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6363
14.2.17 21:20

@Gweopanda, zadej „Walking Dead“. Je to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
15.2.17 10:05

Mně se díl taky moc líbil! Hrozně doufám, že už se ta smůla obrátí proti nim a taky něco dobře dopadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.17 10:40

Já jen doufám, že seriál bude pokračovat. Jsem na něm závislá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
15.2.17 16:32

Mě se díl moc líbil. Akorát teda mě zklamal Ezekiel, to je blb. Já myslela, že on právě bojovat chce.No a ten konec…Mám tři teorie-buď Rick uviděl mezi těmi lidmi někoho známého nebo se usmíval, protože v nich uviděl potenciální spolubojovníky a nebo se smál, protože už mu z toho všeho hráblo :D Co myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.17 16:45

Taky přemýšlím nad tim úsměvem. Snad to bude dobre a nezajmou je nebo neco takoveho :pocitac: ale dil byl dobrý. Hlavně ta akce na dálnici. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
15.2.17 16:54

@Milujuzombiky To jo, jak je tam pokosili tím drátem, to byl mazec :D Takhle se to mělo dělat hned od začátku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
15.2.17 17:19
@Gab-iii píše:
Mě se díl moc líbil. Akorát teda mě zklamal Ezekiel, to je blb. Já myslela, že on právě bojovat chce.No a ten konec…Mám tři teorie-buď Rick uviděl mezi těmi lidmi někoho známého nebo se usmíval, protože v nich uviděl potenciální spolubojovníky a nebo se smál, protože už mu z toho všeho hráblo :D Co myslíte vy?

No já si myslím, že tam viděl Gabriela a ví, že teď bude mít s kým bojovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
15.2.17 17:40

@Katy 7 Gabriela? Ty jsi ho tam někde viděla nebo si to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
15.2.17 17:52
@Gab-iii píše:
@Katy 7 Gabriela? Ty jsi ho tam někde viděla nebo si to myslíš?

Myslím si to. No Gabriel jim napsal vzkaz Boat. Pak odjížděl a někdo vedle něj seděl. Já logicky předpokládám, že někdo z těch lidí, které našli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
15.2.17 18:00

@Gab-iii, podle článku na tomto webu se Rick usmíval z tohoto důvodu: Nakonec se ještě podíváme na to, co na finální momenty devátého dílu říká tvůrce Greg Nicotero: „Usmívá se, protože to je jeho armáda. V dalším díle se bude ujišťovat, zda jsou na jeho straně.“
Nedávám jako spoiler, protože ani na onom výše uvedeném webu to jako spoiler uvedeno není.
Spoiler: Četla jsem, že by údajně tato skupina měla Ricka v boji zradit, ale Ezekiel, Hiltop a Oceanside (ty samé ženské, u kterých byla Tara) by se měli připojit a pomoci.
@Milujuzombiky, akce na dálnici byla super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
20.2.17 11:11

Další díl byl opět skvělý. :palec: Co na něj říkáte vy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
20.2.17 19:38

Jdu teprv stahovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
20.2.17 21:11

Jo tak mě se líbil. Teda ta Jadie nebo jak se jmenuje je fakt hodně divná. Ale jinak dobrý. Pomali dávají do kupy armádu!!!Jen tak dál!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
20.2.17 21:17

Mě se zdá Rickova „armáda“ trochu nedůvěryhodná. Sami tvrdili, že jen berou (viz. případ zásob na lodi - čekali, až někdo zásoby získá a pak by si je vzali - podobnost s Neganem). Navíc, tvrzení, že „dohoda brzy vyprší“. Aby se nehnali do pořádného průseru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
20.2.17 21:25

@Hořec A co jim to tam do toho auta naskládali? Jo spasitelé hadr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie